Merhabalar, 2. El temiz bir iphone 3G aldım. Şarj ve telefonun çok sade olmaası (Menü vs. Uygulama değil), büyüklüğü ve aman telefon çizilcek mi? ekranı kırılcak mı? Kasası çatlıyacak mı gibi takıntılarım yüzünden korkmaya başladım ki bununda nedeni İphone un parçalarının pahalı olmasıdır..
Sizce İphone gibi oyun uygulama yönünden zengin, fazla donmaları olmayan birazda şarjı 2 gün rahat giden bir telefon var mı? İphoneumu 700-750 Ye satabilirim. Bu bütçeye göre telefon öenerileriizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
genelden iphone u bırakanalr lg bl40 alıyorlar 800 tl .. tek kelime ile süper bir tel ..
quote:
Orijinalden alıntı: ekoman245
genelden iphone u bırakanalr lg bl40 alıyorlar 800 tl .. tek kelime ile süper bir tel ..
iPhone'u Birakan Çok Kişi Gördüm Ama Birakipda BL40 Alan Biri Görmedim.
belki siz görmemişsinizdir forumda var bi çok kişi iphonedan sıkıldım chocolate aldım die yazıyor ..
quote:
belki siz görmemişsinizdir forumda var bi çok kişi iphonedan sıkıldım chocolate aldım die yazıyor ..
iPhone Nerde LG Chocolate Nerde.
quote:
Orijinalden alıntı: Brainy
quote:
iphonun 3.2 mp lki flaşsız ezik kamerası 320x480 pixelleri berbat tasarımı basit arayüzüyle nasıl karşılaştırıyorsunuz ..
iç donanım olarak işlemcisi 600 mhz bl40 520 mhz .. pek fark yok
bl40 ı kullanmadıysanız anlayamazsınız
şimdiki telefonumun garnatisi olmadığı için ve iphone malum her parçası ateş pahası (orjinal parçalar) bundna ötürü telefonla rahat hareket edemiyorum. 5800xm garantili mi alsam diyorum fakat okumuş olduğum çoğu yorum korktuyor
iphonun 3.2 mp lki flaşsız ezik kamerası 320x480 pixelleri berbat tasarımı basit arayüzüyle nasıl karşılaştırıyorsunuz ..
Iphone her telefon ile karşılaştırıldı ama iphone'u ilk ezen BL40 oldu sayenizde Kendi kullandığı telefonu 1 numara yapan başka bir millet yoktur herhalde dünya üzerinde. Bl40 kim iphone'un yanında Ayrıca kullanmadan bilemeyecek birşey yok. Özellikler ve incelemeler herşeyi anlatır. Bir telefonu tanımak için illa para verip satın almaya gerek yok. BL40 hayal kırıklığı olmuş bir modeldir. Zaten hiç tutulmamasından da belli.
quote:
Orijinalden alıntı: Siwolk şimdiki telefonumun garnatisi olmadığı için ve iphone malum her parçası ateş pahası (orjinal parçalar) bundna ötürü telefonla rahat hareket edemiyorum. 5800xm garantili mi alsam diyorum fakat okumuş olduğum çoğu yorum korktuyor
Sanki iphone size baba yadigarı kalmış tek hatıra cok değerli aman kırılmasın çizilmesin babamdan kaldı bir şey olursa ne yaparım gibi davranmaktan vaz geçin. Altı üstü bir telefon bozulursada calinirsada yenisi alinir. Üç günlük dünyada 5800la bilmem samsungun dokunmatik telefonlariyla uğraşmaya değmez. Ne güzel iphonun var memnunsunda her elektironik alet bozulabilir garantisi var diye güvenme üstüne bir su dökülse garanti falanda bakmaz yani sen iphoneda kullansan 5800 da kullansan yine dikkatli kullanmak zorundasın. Vesveselere kapılma uç gulfu bir elham oku gecer.
quote:
Orijinalden alıntı: _ AWESOME _
quote:
quote:
quote:
Iphone her telefon ile karşılaştırıldı ama iphone'u ilk ezen BL40 oldu sayenizde Kendi kullandığı telefonu 1 numara yapan başka bir millet yoktur herhalde dünya üzerinde. Bl40 kim iphone'un yanında Ayrıca kullanmadan bilemeyecek birşey yok. Özellikler ve incelemeler herşeyi anlatır. Bir telefonu tanımak için illa para verip satın almaya gerek yok. BL40 hayal kırıklığı olmuş bir modeldir. Zaten hiç tutulmamasından da belli.
quote:
Orijinalden alıntı: _ AWESOME _
quote:
quote:
quote:
iphone u tek geçtiniz birde hangi özelliklerinin chocolateye bastığını açıklarmısınız. iphone 1600tl iken chocolate 800 tl birde bu yönden bakın. 1600tl yi haketmiyor bence.
Bl40 tutulmadığı için 800tlye geriledi. Kaç tlden çıktığını söyleyin.
quote:
Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.
quote:
Orijinalden alıntı: Siwolk şimdiki telefonumun garnatisi olmadığı için ve iphone malum her parçası ateş pahası (orjinal parçalar) bundna ötürü telefonla rahat hareket edemiyorum. 5800xm garantili mi alsam diyorum fakat okumuş olduğum çoğu yorum korktuyor
Sanki iphone size baba yadigarı kalmış tek hatıra cok değerli aman kırılmasın çizilmesin babamdan kaldı bir şey olursa ne yaparım gibi davranmaktan vaz geçin. Altı üstü bir telefon bozulursada calinirsada yenisi alinir. Üç günlük dünyada 5800la bilmem samsungun dokunmatik telefonlariyla uğraşmaya değmez. Ne güzel iphonun var memnunsunda her elektironik alet bozulabilir garantisi var diye güvenme üstüne bir su dökülse garanti falanda bakmaz yani sen iphoneda kullansan 5800 da kullansan yine dikkatli kullanmak zorundasın. Vesveselere kapılma uç gulfu bir elham oku gecer.
orası öylede, taksiti devam eden ve garantisi olmayan bir cihazdan bahsediyorum, saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme