Şimdi Ara

iphone 3G en iyi sürüm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
8.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde iphone 3G var ve şuan ki sürümüm jbli 3.1.2. ancak değiştirmek istiyorum 4.1 in performans videosunu izledim 3G için hiç iç açıcı değildi ancak 4.2 de bunu çözdüklerini duydum.sizce 3G için en iyi sürüm ne? ios 4 e geçersem tekrar sürümü geri döndürebilir miyim?

• 4.x versıyonlarda kasma yapabılır tavsıyem 3.13 yapman ancak shsh kaydınız yoksa gecemessınız ...
  • cevap için teşekkür ederim şuan 3.1.2 yüklü 3.1.3 e yükseltsem uğraştığıma değer mi? biraz performans istiyorum. ios4 de dnemesini izledim youtubedan berbat ötesi ayarlar neredyse 1dkda açılıyor.
  • Bi adam var yeni çıkan versiyonları iphone 3g için optimize ediyo ve yayınlıyo.sanki 3.x versiyonlar gibi çalışıyo en yeni sürümler bile.bi bakarsın istersen.
    http://www.whited00r.com/
  • 3.1.3 veya 4.2.1
  • 4.2.1 ama jbsiz
  • Kesinlikle 3.1.3
  • 3.1.3 shsh kaydı istemez sallamayalım lütfen istediginiz sürümden 3.1.3 e gecebilirsiniz kayda kuyda gerek yoktur benimde tavsiyem 3.1.3
  • 4.2.1 jbsiz
  • Hocam bende 3g varken alayini denedim. 4.2 ile 3.1.3 arasinda hiz konusunda pek fark yok iki surumde kabiz ediyor. Ayrica 4.2 yuklersen ve 3.1.3 e gecersen kayda ihtiyac duymuyorsun. Bence 4.2 kullan cunku yeni bir cok uygulama 4.2 altina vermiyor (: zaten kasma islemi baslatirken oluyor genelde. Oyun oynarken pek yok ama ornegin gt racing academy i multi oynamaya yeltenirsen fena kasiyor. Gibi durumlari gozden gecirip karar ver. Son bi tavsiye artik 3g ler p4 bilgisayarlar gibi pasif kullanima donuk. En temizi uzerine bi 500 daha koyup i4 alman. Saygilarimla
  • cevaplar için teşekkürler arkaşınverdiği siteyi inceleyeceğim sağol link için. bi sorum daha olacak şuan telefon 3.1.2 jbli. telefonu 3.1.3 jb ye çekmeye çalışıyorum dünden beri. redsnow 3.1.2 sürüm setup vs. vs. herşeyi indirdim işlemleri de eksiksiz yapıyorum harddisk işareti ananas vs. hpsi çıkıyor jailbreak process başlıyor telde görünüyor bitiyor ancak telefon açıldığında herşey aynı telefon numaralarım applar hepsi duruyor ve hala 3.1.2 telefon çıldıracam artık bilginiz varmı acaba bu konu hakkında neden olmuyor 3.1.3?
  • İpws'sini önce indir sürümünü yükselt öyle JB yap...
  • bence degistirmeyin hicbir fark yok sadece güvenlik acıgı farkı 3.1.2 ile 3.1.3 arasındaki fark oda jb ye karsı yapılımıs bisey bosuna ugrasmayın update ile
  • konuda neler yazilmis okumadim aceleden hemen belirtiyim iphone 3g icin en kullanilabilir gelismis surum 3.1.3
  • Arkadaslar ben iphone 3g 8 gb kullaniyorum telefonum bozulmustu yaptirdim ama appl den hic birsey indiremiyorum suanki kullandigim surum 3.1.3 ne yapmam gerekiyo yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En hızlı sürüm 3.1.3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdemgulll

Arkadaslar ben iphone 3g 8 gb kullaniyorum telefonum bozulmustu yaptirdim ama appl den hic birsey indiremiyorum suanki kullandigim surum 3.1.3 ne yapmam gerekiyo yardimci olursaniz sevinirim

İnstalloustan uygun sürümleri yükleyebilrsiniz ..
  • konu eski ama belki gören olur benı :) 3.1.3 yükleyince sosyal agdan mesela facebook,mackolik uygulamasını actım kapadım ama yıne calısır durumdayken bıldırım gelırmı?
  • 3.1.3 iyidir dostum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.