Şimdi Ara

İphone 3G facebook twitter v.s yüklenir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Küçük Kardeşime bugün ikinci el iphone 3g (3GS değil) telefon aldım. Cihaz üzerinden ios 4.2.1 yazılımı yüklü. Apple store'dan facebook, twitter v.s programları yüklemek istedim ama ios 5 olması gerekiyormuş. Yükleyemedim. Bunun bir yolu yordamı varmıdır? Jailbreak falan diye birşeyler okudum ama yapsam yükleyebilirmiyim. Neredeyse bu telefona hiçbirşey yüklenmiyor. Eğer bi yolu yoksa sadece konuşup mesajlaşmalık bir telefon olarak kalacak bu sanırım. :) Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

• :( dünyam başıma yıkıldı.
  • Yükleyebilirsin,bu uygulamaların bu sürüme ait yedeğini alan kullanıcılar var,onlardan bulabilirseniz yükleme şansınız olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sacramental kullanıcısına yanıt
    peki bu cihaza jailbreak nasıl yaparım nette ne diye arattırmam gerekir bulamadım bir türlü ?
  • Shsh kaydı varmı?

Yoksa, yanılmıyorsam 4.1 versiyonuna jailbreak yapılabiliyor,o versiyonada yapılır ama tethered yapılır muhtemelen.

Whited00r adlı programla bazı programları yükleyebilirsin.

• Programların eski versiyonları varsa onları bulup yükleyebilirsin sanırım. Ama güncellemeyeceksin.
  • şimdi benim telefonuma Whited00r in 4.2.1 sürümünü mü yüklemeliyim. Birde ayrıca eski sürümleri indirip itools ile attım telefona ama program açılıp anında kapanıyor. oda olmadı. su whited00r onu denicem ama hangi sürümünü indirip kurmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratti57

şimdi benim telefonuma Whited00r in 4.2.1 sürümünü mü yüklemeliyim. Birde ayrıca eski sürümleri indirip itools ile attım telefona ama program açılıp anında kapanıyor. oda olmadı. su whited00r onu denicem ama hangi sürümünü indirip kurmalıyım ?

http://www.whited00r.com/iPhone3G

• quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

quote:

şimdi benim telefonuma Whited00r in 4.2.1 sürümünü mü yüklemeliyim. Birde ayrıca eski sürümleri indirip itools ile attım telefona ama program açılıp anında kapanıyor. oda olmadı. su whited00r onu denicem ama hangi sürümünü indirip kurmalıyım ?

whired00r yi kurdum sorun çözüldü. Hepinize teşekkür ederim. Tabi en güncel versiyonları kadar tat vermiyor ama idare eder. İşimi gördü.

• Benim anlamadigim bir sey var o programlara ek olarak ne geliyor da istedigi ios surumu artiyor (mesela androidde hala eski surumlerde yuklenebiliyor facebook falan apple *bnelik mi yapiyor yoksa?)

• quote:

quote:

quote:

whired00r yi kurdum sorun çözüldü. Hepinize teşekkür ederim. Tabi en güncel versiyonları kadar tat vermiyor ama idare eder. İşimi gördü.

Nasıl kurdun hocam, ben de bugün 3g aldım. Programı telefona indiremiyorum zaten, bilgisayara indiriyorum şuanda.

Yardımcı olursan sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yırtık Dondan Çıkan Adam

quote:

quote:

quote:

Nasıl kurdun hocam, ben de bugün 3g aldım. Programı telefona indiremiyorum zaten, bilgisayara indiriyorum şuanda.

Yardımcı olursan sevinirim.

hocam önce telefonu recovery mode da açıyorsun sonra siteden telefonunun programını indiriyorsun. İ tunes den atıyorsun.. (Kısaca yazdım çünkü whited00r sitesi açıklamalı şekilde yazmış. Yok yapamadım çözemedim dersen açıklamalı şekilde yazarım :) kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.