Bildirim
Iphone 3G - HTC Hero
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tabi ki kullanacaksın. Yalnız şu saatten sonra iOs 4 için çıkan uygulamaları yükleyip kullanman mümkün olmayacak. -
şuanki uygulamaların çoğu iOS4 için çalışmaya başladı update edemicem galiba uygulamaları eğer 3.1.3 e dönersem -
Çalıştırabileceğin programlar çalışacak programın version gereksinimi ile alakalı ancak IOS 4 ile bir çok api geliştiricelere sunuldu ve sanırım geliştiriciler bu apilerden faydalanmak için programlarında ios4 gereksinimi duyacaklar. Ancak Hero konusunda söyleyebileceğim bende almayı düşünüyorum o ürünü, fakat durumun müsait ise kesinlikle HTC Legend tercih etmelisin. En azından Legend'i bir gör ve bir dokun. -
htc uzaktan güzel duruyor da iphonedan sonra en fazla 4 ay diyorum o ürünü elinde tutma süren
prog murug diolar da igo hariç hepsi hikaye htcde daha doğrusu winde
iphonu eşime kaptırdım gittim 5 ay n86 kullandım sonra gittim htc hd2 ve dm2 kullandım
3 aylık htc hd2 macerasından sonra gittim 3gs aldım 1 hafta oluyor
htc ile konuşurken bi bajarsın alakasız yerlere girmişin konuşurken
telefonu açamazsın mekanik düğme ile açarsın
kalem en iyi kullanma şekli
dokunmatik diolar da yemişim o mu dokunmatik
iphonedan başka telefona dokunmatik demem ben
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X