Şimdi Ara

IPHONE 3G KARARSIZLIK !! SOS !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Barzo1905

quote:

Orjinalden alıntı: iphone3G

quote:

Orjinalden alıntı: anger01

quote:

selamlar,

ben turkcell'den en düşük paketini aldım bunun nedeni 100 ytl yi geçmez benim faturalarım 150 dakika + 150 sms + yılbaşına kadar internet verdiler...

telefonu zaten biliyosundur araştırmışsındır ama bence mesaj yazması normal bir cep telefonuna göre daha zor bazen harfi tutturamıyosun vs vs, ekranı arıza verir mi bu bilinmez ama yaparken düşünmüşlerdir mutlaka ekranın zarar görmesi telefonun ölmesi demek gibi birşey olur, yani çok zor ihtimal anca bi darbe gelecek yere düşürecen vs gibi dış etkenlerle bozulabilir...

MSN,FACE,E-MAİLLERİM,MÜZİK VE FİLM FALAN bu dediklerin var ama jailbreak yapmak zorundasın telefonun tam kapasite ile kullanman için veya ücretli olan programların ücretsi,z hale gelmelerini beklersin... ben telefonu Cuma akşamı aldım dün gece jailbreak yaptım sorun çıkmadı sende yaparsın gayet kolay...

e-mail ve push mail özellikleri inanılmaz güzel ve hızlı yapıyor, ekran kalitesi çok güzel yani senin istediklerini fazlasınla yapar...

aslında en dusuk pakette bna uygun olabilir fakat onunda on odemesi yuksek asagı yukarı aynı yola denk geliyo,orta pakette 40 ytl falan fazla veriosun ama onun 3 katı kullanım verdikleri içn bna mantıklı geldi orta paket, bilmm yanlsmıyım

internet 18 ay boyunca

bendeki yılbaşına kadar, diğer paketleri bilmiyorum...

sendeki bendeki diye bi paketmi var yaa turkcelin verdiği üç adet paket var ve bunların hepsinde internet 18 ay boyunce bedava ....

eğer senin dediğin durum doğruysa biz kandırıldık o zaman

• küçük pakette de internet 3gb 18 ay boyunca..yılbaşına kadar olan haftasonu turkcellilerle bedava konuşma olayı..

* Küçük paket ile 31.12.2008 tarihine kadar, orta ve büyük paketlerle 18 ay boyunca hafta sonlarında Turkcell'lilerle ücretsiz konuşun.

(turkcell.com.tr'den alıntıdır)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

selamlar,

ben turkcell'den en düşük paketini aldım bunun nedeni 100 ytl yi geçmez benim faturalarım 150 dakika + 150 sms + yılbaşına kadar internet verdiler...

telefonu zaten biliyosundur araştırmışsındır ama bence mesaj yazması normal bir cep telefonuna göre daha zor bazen harfi tutturamıyosun vs vs, ekranı arıza verir mi bu bilinmez ama yaparken düşünmüşlerdir mutlaka ekranın zarar görmesi telefonun ölmesi demek gibi birşey olur, yani çok zor ihtimal anca bi darbe gelecek yere düşürecen vs gibi dış etkenlerle bozulabilir...

MSN,FACE,E-MAİLLERİM,MÜZİK VE FİLM FALAN bu dediklerin var ama jailbreak yapmak zorundasın telefonun tam kapasite ile kullanman için veya ücretli olan programların ücretsi,z hale gelmelerini beklersin... ben telefonu Cuma akşamı aldım dün gece jailbreak yaptım sorun çıkmadı sende yaparsın gayet kolay...

e-mail ve push mail özellikleri inanılmaz güzel ve hızlı yapıyor, ekran kalitesi çok güzel yani senin istediklerini fazlasınla yapar...

aslında en dusuk pakette bna uygun olabilir fakat onunda on odemesi yuksek asagı yukarı aynı yola denk geliyo,orta pakette 40 ytl falan fazla veriosun ama onun 3 katı kullanım verdikleri içn bna mantıklı geldi orta paket, bilmm yanlsmıyım

internet 18 ay boyunca

KÜÇÜK PAKETTE YIL BAŞINA KADAR OLAN İNTERNET DEĞİL ,HAFTA SONLARI TURKCELLİLERLE KONUSMAK BEDAVA OLAYI BİTİYOR,DİGER PAKETLERDE 18 AY BOYUNCA TURKCELLİLERLE HAFTA SONU KONUSMAK BEDAVA ; CUNKU KUCUK PAKET ABONELERİ GOLD UYESİ OLUYOR,DİGER PAKETTEKİLER İSE PLATİNİUM UYESİ ;)

• quote:

Orjinalden alıntı: guardiola

küçük pakette de internet 3gb 18 ay boyunca..yılbaşına kadar olan haftasonu turkcellilerle bedava konuşma olayı..

* Küçük paket ile 31.12.2008 tarihine kadar, orta ve büyük paketlerle 18 ay boyunca hafta sonlarında Turkcell'lilerle ücretsiz konuşun.

(turkcell.com.tr'den alıntıdır)

aynen dostum

üstte anlatmaya çalışıyorum ama arkadaşın paketi farklıymış bi cevap yazar bakalım hangi paketmiş onunki
  • quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

quote:

quote:

quote:

quote:

selamlar,

internet 18 ay boyunca

sendeki bendeki diye bi paketmi var yaa turkcelin verdiği üç adet paket var ve bunların hepsinde internet 18 ay boyunce bedava ....

eğer senin dediğin durum doğruysa biz kandırıldık o zaman

bağdat caddesinde ki turkcell i aradım küçük paket için bedava interneti yılbaşına kadar dediler zaten alırkende böyle demişleri doğrulamak için tekrar aradım...

bende ki küçük paket tekrar söylüyorum eğer siz doğruysanız telefonu açanlarda ve orda çalışanlarda bir acayiplik var demektir...

birde böyle son zamanlarda ne oluyosa biri yanlış birşey söyledi mi üstüne saldırılma olayı hortladı... ne yani yanlış bilemez miyim???

• bağdat caddesinde ki turkcell i aradım küçük paket için bedava interneti yılbaşına kadar dediler zaten alırkende böyle demişleri doğrulamak için tekrar aradım... bir tarafımdan uydurmuyorum herhalde bu kadar aleni şeyleri onların dediklerini söylüyorum, onlar yanlışsa bende yanlışım bir iddiam yok zaten...

bende ki küçük paket tekrar söylüyorum eğer siz doğruysanız telefonu açanlarda ve orda çalışanlarda bir acayiplik var demektir...

birde böyle son zamanlarda ne oluyosa biri yanlış birşey söyledi mi üstüne saldırılma olayı hortladı... ne yani yanlış bilemez miyim???
  • quote:

bağdat caddesinde ki turkcell i aradım küçük paket için bedava interneti yılbaşına kadar dediler zaten alırkende böyle demişleri doğrulamak için tekrar aradım... bir tarafımdan uydurmuyorum herhalde bu kadar aleni şeyleri onların dediklerini söylüyorum, onlar yanlışsa bende yanlışım bir iddiam yok zaten...

dostum sana üstte turkcelin linkini verdim bi tıklayıp baksaydın bizim doğru söylediğimizi anlamış olurdun

bağdat caddesindeki turkcell elemanlarının demekki konuyla uzaktan yakından bir bilgileri yokmuş

ellerinde en azından fotokopiyle çoğaltılmış bi liste olmalıydı ama bilmiyorum artık gerçi o liste bile olmasa bi internet sitesine girip bakmamışlar demekki

• haklısında acaba dedim ben de mi var bi problem yanlış anladım dediklerini telefon açtım ve şunu sordum;

sizden küçük paket ile iphone aldım, 3gb internet bedava olayım ne kadar sürüyo dedim direk olarak bu soruyu sordum kafaları karışmasın diye, bana verdiği cevap " sizinki yılbaşına kadar" oldu...

o zaman bunlar da tuhaflık var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barzo1905 -- 5 Ekim 2008; 21:26:51 >
  • quote:

haklısında acaba dedim ben de mi var bi problem yanlış anladım dediklerini telefon açtım ve şunu sordum;

sizden küçük paket ile iphone aldım, 3gb internet bedava olayım ne kadar sürüyo dedim direk olarak bu soruyu sordum kafaları karışmasın diye, bana verdiği cevap " sizinki yılbaşına kadar" oldu...

tuhaflık var demek o adamlara iltifat olur be kardeşim artık ne denir bunlara gerisini sen düşün bana öyle yapsın birisi .............. misali
  • quote:

quote:

haklısında acaba dedim ben de mi var bi problem yanlış anladım dediklerini telefon açtım ve şunu sordum;

tuhaflık var demek o adamlara iltifat olur be kardeşim artık ne denir bunlara gerisini sen düşün bana öyle yapsın birisi .............. misali

hatta bende satın alırken kendimi ezik hissettim küçük paket aldım cezalandırıldım gibisiden saçma olur zaten yılbaşına kadar olması ama inatla aynı şeyi söylediler...

• quote:

Orjinalden alıntı: Error 404

şuan ki telefonun iyise değiştirilmesine gerek yoksa bozuk falan değilse google'ın telefonunu bekle derim.. 2009 da

bi netten araştır ufaktan o zaman benim gibi iphone'nun çıkmasını dört gözle bekliyen biri olaraktan daha sonrasında iphone mu o da ne dersin

evet belki google teli daha ii olabilir ama bna gre simdi o tele atıyorum 1200 ytl vercem sonra net alcam 72 ytl ye 70 ytl yede konuscam olcak faturam 140 -150 ytl o zman ne anladık bz bu işten olcam :D :D

• quote:

quote:

quote:

hatta bende satın alırken kendimi ezik hissettim küçük paket aldım cezalandırıldım gibisiden saçma olur zaten yılbaşına kadar olması ama inatla aynı şeyi söylediler...

dostum 18 ay 3GB internetin keyfini çıkar o bayiyede yolun düşerse artık dersin bişeler

• ilk açıklandığında da bütün paketler için sınırsız(3gb) internet yazıyodu..ben de suadiye turkcell'den aldım..orda dolaşan kağıtta

da aynı şey yazıyodu..dikkat etmiyolar galiba..sonuçta turkcell'in resmi sitesinde yazıyor..endişeye gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [kalkedon] -- 5 Ekim 2008; 21:49:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.