Şimdi Ara

İphone 3g müziği silme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
13.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar ya iphone a attığım müzükleri silemiyorum nasıl yapacağım ? detaylı anlatırmısınız ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• itunes dan silicen şarkıları atarken şarkı isimlerinin yanındaki kutucuklar varya silmek istediklerinin yanındaki kutucuğu geri tıksız boş hale getirip apply veya snyc e basınca silinir.
  • Veya üst bölümdeki music bölümündeki tüm şarkıları seç delete bas keep files şıkkını işaretle sonrada sync yap
  • muzik dinlerken nasıl stop yapıcam.Amacım pause değil.Şarkıyı tamamemn durdurmak.Çünkü önceki menuye donuldugunde o şarkının yanında pause işareti çıkıyor :)
  • kardeşim bildiğim kadarıyla tuş kilidi+home basılı tut kendi ana menüye atıyo bi süre sonra
  • arkadaşlar benim itunes ve şarkılarımın olduğu pc m çalındı. yeni itunes da da eski şarkılarım itunesun library sinde gözükmediği için silemiyorum. yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutsari

arkadaşlar benim itunes ve şarkılarımın olduğu pc m çalındı. yeni itunes da da eski şarkılarım itunesun library sinde gözükmediği için silemiyorum. yardımcı olabilir misiniz?

Yeni PC'den şarkı atmayı dene, sana uyarı verecek. İçindeki bütün şarkıları silecek ve senin yeni attığın şarkı içinde olacak
  • benim yapmak istediğim iphone dan bazı şarkılar silmek ama device dan silemiyorum, library de de gözükmüyor. biraz daha detaylı anlatabilir misiniz acaba?
  • bak itunes açicaksin,kütüphanesine geliceksin,kütüphaneyi komple temizle müzikleri sonra istediğin müzikleri seç içine at kütüphanede sadece onlar olsun, sonra sync a gel ordan kütüphanemdeki şarkılarla eşleştire bas sonra sycn de ve neticede sadece kütüphanendeki müzikler iphone unda olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.