Şimdi Ara

iPhone 3G ses problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim sorunum biraz farklı, aşağıda hata mesajini aynen yazdığım gibi cihaz sık sık ekranda bu mesajı çıkarıyor, uçuş moduna gecmek istiyor ve videolarda, mp3'lerde kendi hoparlöründen dışarıya ses vermiyor ama ayarlardan seslere girdiğimde ses geliyor.Telefonumun sürümü 3.1.2
    Hata mesajini aynen yazıyorum

Bu aksesuar iphone ile çalışmak uzere yapilmamistir
    ses parazitlerini azaltmak için uçak modunu acmak istermisiniz? Arama yapamayacak ve aranamayacaksiniz.

restore ediyorum düzeliyor ama etkinleştirmek için pc ye bağlıyorum itunes etkinleştiriyor sonra yine ses gidiyor ne yapmam gerekiyor acil cevaplarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa993 -- 19 Ocak 2010; 10:20:27 >

• Şarj soketini ve kulaklık soketini fırça ile güzelce temizleyin. Özellikle şarj soketini iyi temizleyin. Şarj soketinde sıvı teması olup olmadığını kontrol edin.
  • dün akşam kulaklık yerini kürdanla biraz kurcaladım ama olmadı.. şarj yerinde de sıvı teması olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa993

dün akşam kulaklık yerini kürdanla biraz kurcaladım ama olmadı.. şarj yerinde de sıvı teması olmadı

Pamuğu kolonya ile nemlendirip şarj soketini temizleyin. Ama kolonyayı çok kaçırmayın. Pamuk biraz nemli olsun yeter.
  • Yaptım ama yine olmadı :( başka deneyeceğim yöntem var mı
  • bende aynı sorunu 2g yasamıstım aldgım kısı aynı zamanda servıstı 5dk halletti bi servise götürün
  • hayirli olsun hocam 3g niz.

bu arada gecmiş olsun bi servise göstermeniz en mantıklısı elinizde kalmasin cihaz :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim
    hayirli olsun hocam 3g niz.

bu arada gecmiş olsun bi servise göstermeniz en mantıklısı elinizde kalmasin cihaz :/

Sagolun hocam tesekkurler

sersive götürecem az kaldı :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim
    hayirli olsun hocam 3g niz.

Sagolun hocam tesekkurler

sersive götürecem az kaldı :)

Garantisi var demi cihazin hocam varsa hemen götürün garantiye :)
  • Maalesef garantisi yok :( Goturdum servise kulaklık soketinin değişeceğini söyledi, elinde yoktu 1 hafta sonra gelecegini söyledi ve 70-80 lira olduğunu söyledi mecbur yapacaz :(
  • quote:

Maalesef garantisi yok :( Goturdum servise kulaklık soketinin değişeceğini söyledi, elinde yoktu 1 hafta sonra gelecegini söyledi ve 70-80 lira olduğunu söyledi mecbur yapacaz :(

hadiya gecmiş olsun hocam cok para offf :/
  • Eet zaten bir sürü borcum var :'(
  • quote:

Maalesef garantisi yok :( Goturdum servise kulaklık soketinin değişeceğini söyledi, elinde yoktu 1 hafta sonra gelecegini söyledi ve 70-80 lira olduğunu söyledi mecbur yapacaz :(

hayır arkadasım o ugrasmak ıstememiş eger ankaradaysan balıkcıoglu iş hanı var sıhıyede sansar iletişim iphone cıktı cıkalı servis ve satısını yapıyorlar benimkini degiştirmdi temizlediler oraya bi götür 70 80 degiştirecegi parcada buhttp://urun.gittigidiyor.com/iPhone-3G-Orjinal-SES-TUSU-JACK-YUVA-FLEX-KABLO_W0QQidZZ20990666 gerek yok ama bence baska birine daha götür

• quote:

Orijinalden alıntı: ysyselimy

quote:

hayır arkadasım o ugrasmak ıstememiş eger ankaradaysan balıkcıoglu iş hanı var sıhıyede sansar iletişim iphone cıktı cıkalı servis ve satısını yapıyorlar benimkini degiştirmdi temizlediler oraya bi götür 70 80 degiştirecegi parcada buhttp://urun.gittigidiyor.com/iPhone-3G-Orjinal-SES-TUSU-JACK-YUVA-FLEX-KABLO_W0QQidZZ20990666 gerek yok ama bence baska birine daha götür

Sanliurfa'dayim ve iphone tamiri yapan tek bir yer var o yüzden mecburum değiştirmeye :(

• o zaman mecbur gidecek arkadasım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysyselimy
    o zaman mecbur gidecek arkadasım :)

Sizin düzeltmem için önere bileceginiz bi yöntem varsa söyleyin deneyeyim; belki ise yarayabilir.. :)
  • esas 2g de sağlamken hiç ses çıkmıo cok kötü bir hoparlörü var appledan bunu beklemezdim
  • kulaklık girişine başka bir jack sokup çıkartın bunu bir kaç kere deneyin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.