530 a yenisini almak için servisi yoklasaydın önce keşke.55 ytl fark var sonuçta arada.Ama önemli olanı senn için şuan tamir edilmiş olması.bizler nedesek boş çok geçmiş olsun arkadaşım....
quote:
Orjinalden alıntı: Rdegerli
530 a yenisini almak için servisi yoklasaydın önce keşke.55 ytl fark var sonuçta arada.Ama önemli olanı senn için şuan tamir edilmiş olması.bizler nedesek boş çok geçmiş olsun arkadaşım....
Keşke :(
arkadaşım bence ya genpaya vermeliydin.yada kadıköydeki tamirciye.en azından fiyat araştırması yapsaydın tamir konusunda 475 lira çok fazla.hem de bir aydır yok.
quote:
Orjinalden alıntı: siradan
quote:
Orjinalden alıntı: WOWOZANGE
Hocam cihaz halen elinde problemli ve birilerine müdahelede bulundurmadıysan gönder bana uygun fiyata hallederim...
Cihazın işi bitince haber verirsiniz?
Dostum sadece buradan mı haberleşme imkanınız var?
yok ara sıra cep ten konuşuyoruz. Arkadaşımın telefonuydu çok mahçup oldum onada
Sizlere suya düşün iphonum ve bu forum üzerinden tavsiye olarak gittiğim ama hayatımda gördüğüm en kötü esnaflık örneği olan CEPMARKET ile aramızda geçen tamir trafğinden bahsetmek istiyorum , telefonum tatilde suya düştü ve 1-2 gün sonra forumlardan araştırarak cepmarkete gittim , özellikle sordum bakın 550 ytl 'ye yenisini veriyorlar sizden sonra sıkıntı olmasın dedim , bana bizim arkadaşlar çok profosyoneller dediler ve cihazı teslim aldılar , ve özellikle içindeki bilgilerin değerli olduğunu ve eğer kurtarabilirlerse çok memnun olacağımı söyledim. neyse , 2 gün döndüler ve 360 tl'ye bu işi bitireceklerini söylediler (veriler silinmeden) , 2 gün bekledim ve sonra gittim, bu seferde , abi kusura bakma içindeki bilgileri kurtaramıyoruz , ama istersen 200 tl'ye yaparız dediler , (bilgiler silinerek) 3 sonra yine gittim bu sefer telefonu raftan çıkarttı ve kusara bakmayın biz size 200 dedik ama bunun maliyeti 200'den fazla olacak bu yüzden size iade etmeye karar verdik dediler.
hayatımda bu kadar kötü bir esnaflık örneği görmedim, tavsiye etmiyorum, kesinlikle , sanırım bunlar kendileri değilde , dışardan biryerlerden destek alarak bu işi yapıyorlar. (maliyet analizini bile tam yapamadıkları için)
kesinlikle CEPMARKET 'i tavsiye etmiyorum.
@mteksoz
cepmarketten memnun olmayan tek sensin sanırım yukarıdaki arkadaş gayet memnun olduğunu anlatmış
valla bende bugün düşürdüm iphone 3G yi suya boku yedik ama açık gayet iyi çelışıyo ama ses yok gitti öyle bekleticem herşey tamam ama ses gitmiş ne yapcam bilmiyom bu akşam amma rüzgar esiyo dışarı bıraktım bi kaç gün açmıycam bakalım inşallah düzelir olmazsa 3GS alıcam mecbur İphone suz yapamammmm ahhhhhhh ahhhhhhhhh iphone
quote:
Orijinalden alıntı: mteksoz
Sizlere suya düşün iphonum ve bu forum üzerinden tavsiye olarak gittiğim ama hayatımda gördüğüm en kötü esnaflık örneği olan CEPMARKET ile aramızda geçen tamir trafğinden bahsetmek istiyorum , telefonum tatilde suya düştü ve 1-2 gün sonra forumlardan araştırarak cepmarkete gittim , özellikle sordum bakın 550 ytl 'ye yenisini veriyorlar sizden sonra sıkıntı olmasın dedim , bana bizim arkadaşlar çok profosyoneller dediler ve cihazı teslim aldılar , ve özellikle içindeki bilgilerin değerli olduğunu ve eğer kurtarabilirlerse çok memnun olacağımı söyledim. neyse , 2 gün döndüler ve 360 tl'ye bu işi bitireceklerini söylediler (veriler silinmeden) , 2 gün bekledim ve sonra gittim, bu seferde , abi kusura bakma içindeki bilgileri kurtaramıyoruz , ama istersen 200 tl'ye yaparız dediler , (bilgiler silinerek) 3 sonra yine gittim bu sefer telefonu raftan çıkarttı ve kusara bakmayın biz size 200 dedik ama bunun maliyeti 200'den fazla olacak bu yüzden size iade etmeye karar verdik dediler.
hayatımda bu kadar kötü bir esnaflık örneği görmedim, tavsiye etmiyorum, kesinlikle , sanırım bunlar kendileri değilde , dışardan biryerlerden destek alarak bu işi yapıyorlar. (maliyet analizini bile tam yapamadıkları için)
kesinlikle CEPMARKET 'i tavsiye etmiyorum.
senin adına üzüldüm.. bende hiç sorun olmadı ve hala iphonumu sorunsuz kullanmaya devam ediyor. aklıma cihazın su teması sonrası benmkinde daha farklı parçalarının zarar görmüş olabileciği geliyor onun haricinde ne desem boş. bide bu genpadan 530TL ye değiştirmeyi dene bence sonucu bize iletirsen çok sevinirim tkrr geçmiş olsun
ALLAH'ıma çok şükür simdi seste geldi herşeyi tam olarak çalışıyo inşallah ilerde bi sorun çıkmaz suya iphonu düşüren arkadaşlarımada geçmiş olsun dileklerimi sunarım nasıl bi duygu sizi çok ii anlıyom
arkadaşlar bu servis işi şan meselesi birde iyi araştırmak lazm 1 ay once benım cihaz energe call modunda kaldı bır turlu restore edip 3.0.1 yuklıyemedım c.tesi idi bakırkoyde 3 yere gittim biri p tesi verebılırım dedı... biri bıraak bakalım dedı.. bırı ve en komık olanı yazılımcı arkadaşimla gitmiştim ... cocuk bana... --abi bunu yazılımın da 2 satır sılınmış..onun ıcın buna yazlım yazmam gerekıyor 100 tl mal olur..ark ben bırbırımıze bakıp olm lınux yazlım yazacak adam hele olsun walla..))) sonra ben ınat edıp pazar gunu forumlara bakarak sorunu cozdum...dfu mod tam yapamamaktan kaynaklanıyormuş... yanı bu tur yerler karşısındakının durumuna bakıp fıat verıyorlar yerse tabii...
quote:
Orijinalden alıntı: fettuccine abi bunu yazılımın da 2 satır sılınmış..onun ıcın buna yazlım yazmam gerekıyor 100 tl mal olur..
Arkadaşlar merhaba, iphonum suya düştü. BURSA'DA BİLGİSAYARCI AMCA diye bir yer önerdi bayi. LCD ekran ve şarj konnektörü değişti diye benden 225TL aldılar. 15 gün sonra ekran ışığı gitti. Tekrar götürdüğümde beni 33 gün oyaladılar ve arıza anakarttan diye iade ettiler ve İzmir'de birini önerdiler. Sonra Adapazarı'nda BATI GSM diye bir yere yolladım. Erdem ERGÜL Bey (532 554 58 77) hemen tamir etti ve bana yolladı. Sakın BİLGİSAYARCI AMCA denilen yere herhangi bir şey tamir ettirmeye kalkmayın. Çok paranızı alırlar ve çok üzülürsünüz. Benden söylemesi. Hoşçakalın.
quote:
Orijinalden alıntı: ireves
Arkadaşlar merhaba, iphonum suya düştü. BURSA'DA BİLGİSAYARCI AMCA diye bir yer önerdi bayi. LCD ekran ve şarj konnektörü değişti diye benden 225TL aldılar. 15 gün sonra ekran ışığı gitti. Tekrar götürdüğümde beni 33 gün oyaladılar ve arıza anakarttan diye iade ettiler ve İzmir'de birini önerdiler. Sonra Adapazarı'nda BATI GSM diye bir yere yolladım. Erdem ERGÜL Bey (532 554 58 77) hemen tamir etti ve bana yolladı. Sakın BİLGİSAYARCI AMCA denilen yere herhangi bir şey tamir ettirmeye kalkmayın. Çok paranızı alırlar ve çok üzülürsünüz. Benden söylemesi. Hoşçakalın.