Bildirim
iphone 3g turkcell kampanya
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
cts günü bende çok aradım ama yok,bu hafta içi gelecek diyorlar,bekliyoruz. -
Arkadaşlar Turkcell'i de aramayı bir deneyin bence. Yanlış hatırlamıyorsam seçenekler arasında iphone kampanyası da vardı. hem şikayetinizi dile getirirsiniz hem de muhtemelen şu anda kampanyaya katılan veya işlem yapabilen şube bilgilerini verebilirler size.
Herkese iyi haftalar... -
hepsi çakal olmuş ankaradakilerin bayramdan önce sordum ben hala yok diyorlar. hatta cepadaki bayinin elinde bir sürü stok olmasına rağmen kamoanyalı sözleşmeli satmıyor. sözleşmesiz satıyor -
Selam Arkadaşım,
Denildiği gibi bu iş bir ahlaksızlık boyutuna taşınmış. Yok o olmuyor yok bu olmuyor diye sözleşmeli vermemek için direniyorlar. Biz de çok yaşadık bu sorunu ancak Panora'daki Turkcell bayi çok ilgili davranıp çözmüştü sorunumuzu. Tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- çift sim yurtdışı telefon kullanım süresi
- apple ödeme yöntemi reddedildi çözümü
- telefonum titriyor ama bildirim yok
- imei numarasından yer tespiti programı
- iphone yere düştü açılmıyor
- iphone sistem verileri silme
- telefonun dinlendiğini nasıl anlarız
- iphone boyutları
- iphone tek sim çift sim farkı
- apple sahibi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X