Bildirim
iphone 3g v2.2 modem fireware 02.28 turbo sim hk.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bizde yanlışlıkla arkadaşın telefona yaptık bu işlemi...ama merak etme fw 2.2 basebband 2.28 ile uyumlu turbosimler var alıp sorunsuz şekilde kullananda okumuştum... -
Yeni turbosimlerden kullanan yok mu arkadaşlar yardım ltf. -
Var ben aldım ebay'dan üçkağıtçının birinden ama çalışmıyor. 2.2 Turbo sim en azından bendeki çalışmıyor Searching diyor ve ardından No Service. -
quote:
Orjinalden alıntı: freedom34
Var ben aldım ebay'dan üçkağıtçının birinden ama çalışmıyor. 2.2 Turbo sim en azından bendeki çalışmıyor Searching diyor ve ardından No Service.
Benim aldığım turbosim çalışıyor ebaydan 2.2 hemde baseband yükseltilmiş turkcell diye çıkıyor üstelik harika yani operatorler diye geçmeside ayrıca bir güzel :) -
badcod;
Ebay uzerinde 2.2 icin Turbo sim satan cok sayida kuLLanici var. yardimci oLursan ben de aLmak istiyorum. No service probLeminden teLefonu uzun suredir kuLLanamiyorum ve eLimde Ipod Touch oLdugu dusuncesi pek hosuma gitmiyor -
quote:
Orjinalden alıntı: apocalypse807
badcod;
Ebay uzerinde 2.2 icin Turbo sim satan cok sayida kuLLanici var. yardimci oLursan ben de aLmak istiyorum. No service probLeminden teLefonu uzun suredir kuLLanamiyorum ve eLimde Ipod Touch oLdugu dusuncesi pek hosuma gitmiyor
tabiki yardımcı olayım aldığım satıcının ismini veririm sana hongonktan yolluyor ortalma 3-5 iş günü içinde geliyor maximum P.M bana ulaş msn falan ver
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X