Şimdi Ara

İPHONE 3G VERSİYON DÜŞÜRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dün yurtdışından alınma daha önce jailbreak ve unlock yapılmış olan ve içinde "iPhone1,2_3.1.2_7D11_Restore" versiyonu yüklü İphone 3G mi, "iPhone1,2_4.1_8B117_Restore" versiyona yükselttim, daha sonra "redsnow 9.6"ile jailbreakini yaptım, ultrasnow u yükledim açtım kapadım ve hüsran...

şimdi versiyonda düşüremiyorum, sim kartımı da tanıtamıyorum.
    hatta versiyon değişikliğini yaptığım sırada içinde olan kartımı taktığımda servis yok değil SIM YOK diyor.
    ek olarak alet inanılmaz yavaşladı...

bir de SHSH kaydı diye bir şey varmış sanırım, versiyonu 4.1 yaptığımda cydia nın içinden "Make my life easier" a tıklamıştım.

biraz uzun yazdım sanırım ama forumları okudum ve çok çelişkili bilgiler var, ne yapılabilir bu aşamadan sonra acaba?

teşekkürler...

• Geçmiş olsun. Baseband 5.14.02'ye yükseldi ve iOS 4.2 çıkmadan unlock gelmeyecek. iPod'unuz hayırlı olsun..
    SHSH kaydınızı da 4.1 için almışsınız zaten.. Alsanız da birşey değişmez çünkü baseband yükseldi ve %1 ihtimal dahilinde değilseniz unlock bekleyeceksiniz.

O %1 ihtimal ise;
    Cydia'dan Fuzzyband indirin. Programı çalıştırın. Modemi sorgulayacak. Eğer Bootloader'ınız 5.08 ise Fuzzyband tamam diyip baseband düşürebilir ve siz de ultrasn0w ile unlock yapabilirsiniz. 5.09 ve üstü ise beklemekten başka çare yok.
  • çok teşekkür ederim cevap için,
    yaklaşık 1,5 senedir kullanıyorum iphone u ve böyle güncellemelere dikkat etmişimdir hep, bi anlık dalgınlık bize ipod hediye etti.
    peki nereden takip edebilirim 4.2 nin dolayısı ile unlock un çıkışını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: majdan

çok teşekkür ederim cevap için,
    yaklaşık 1,5 senedir kullanıyorum iphone u ve böyle güncellemelere dikkat etmişimdir hep, bi anlık dalgınlık bize ipod hediye etti.

çıktığı an konusunu açarlar buraya merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: majdan

çok teşekkür ederim cevap için,

Fuzzyband olayını dene bence 1.5 sene filan diyorsun ilk çıkan iPhone 3g'ler Bootloader 5.08'e sahipti eğer seninki de onlardan ise Fuzzyband ile halledersin 2dk'da.
  • en kısa cozum restore atıp jb siz 4.1 i yuklemen ama unlock cıkmadı bekliceksin
  • Herkese merhaba
    Bende birşey sormak istiyorum.
    Eşime 2.el Genpa çıkışlı 3G 16 GB bir İphone aldım.Fakat bizden önceki sahibi versiyonunu yükseltmiş.4.0 yüklü şu anda ve telefon çok yavaş.Herhangi bir yeri tıklıyorsunuz bi hayli beklettikten sonra açılıyor.
    Bu telefonu eski versiyonlardan birine mesela 3.1.3 versiyona geri döndürebilirmiyim.Eğer döndürebilirsem nasıl yapabilirim?
    Not:Telefonu Orjinal haliyle kullanıyoruz yani Jailbreak'li değil.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autebay -- 30 Kasım 2010; 16:25:24 >
  • 4.1 fena değil. 4.2.1 3g için biraz hız olarak iyileştirilmiş deniyor ama ben denemedim.
    3.1.3 ise en ideal. Versiyon düşürmeyi anlatıyorum. Unlock derdi olmadığından istediğiniz gibi yükseltip düşürebilirsiniz zaten.

1) 3.1.3 firmware indirin.
    2) iTunes üzerinden shift + restore yaparak 3.1.3 versiyonunu gösterin. Yükleme başlayacak.
    3) Tam bitmek üzereyken iTunes hata verecek (1013 tarzı bi hata olması lazım). Tamam diyip geçin. Cihazınız "Connect to iTunes" ekranında takılı kalacak.
    4) TinyUmbrella'nın son sürümünü indirin. Telefon bağlıyken "Kick My Device Out Of Recovery Mode"a tıklayın ve 3.1.3 versiyonunuz hazır.
  • Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.