Şimdi Ara

iPhone 3gs - 3g internet bağlantısı ve internet paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 3gs sahibiyim, herhangi bir 3g paketim yok şuanda, telefonumun ayarlarından 3g'yi açıyorum safariye girdiğimde internet bağlantısı yok diyor, ayarlarımda bi problem yok, fakat telefonu usb ile bağlayıp internet paylaşımını açtığımda bilgisayardan internete girebiliyorum (hatta şuanda o şekilde yazıyorum). Neden sadece telefonumdan da interneti kullanamıyorum? Bir bilgisi olan var mı bu konuda? Bir de bu şekilde paketsiz internet kullanmanın ücretini bilen var mı? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qstah -- 17 Eylül 2009; 19:24:07 >

• up! yardim..
  • PDAnet programını yüklemen lazım bilgisayarın internetini kurman için (jb gerekir.)
  • hiçbir siteye mi giremiyorsunuz yoksa belirli sitelere mi?

hattınız 3g kullanımına açık mı?
  • hattım açık 3g'ye.. telefondan hiçbi şekilde bağlantı kuramıyorum.. bilgisayara bağlayınca hiçbi problem yok..
  • Dostm Peki yukarda 3G yazıyormu yazıyorsa yanındaki sinyal ne kadar ona bağlı heryerde çekiyor diyo turkcell ama çekmio mesela bodrumda bi yerdeim çekio az biraz bi yerdeyim çok çekio onn gibi ama istanbulun her yerinde çekio.
  • dostum sinyalde bi problem yok ben de İstanbuldayım.. dedim ya internet paylaşımını açıp usb'den bilg. bağlıyorum ve interneti kullanabiliyorum, ama telefondan ne safari, ne app store bağlanamıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paketsiz kullanma derim, tatilde mecbur kalip 1 gun kullandim o da 10mb-15mb ancak faturada 21 to olarak yansimisti. Paket kullanip paket asim ucretinden bile pahali.
  • yok hocam zaten paketsiz kullanmayı düşünmüyorum.. Şuan Turkcell'in 100mb hediyesini kullanıyorum da telefondan bağlanamadım ki bi türlü anca bilg. paylaşınca bilg.dan bağlanabiliyorum, internete paket alıp da telefondan bağlanamazsam diye tırstm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.