Şimdi Ara

iPhone 3GS/3G iOS 4.1 UNLOCK ÇIKTI!!! iPhone 4 sahipleri biraz daha bekleyecek! (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.952
Cevap
2
Favori
264.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler bi hareket yokmu haala çıkmadı mı bu illet (4.1) BB 02.10.04 ???
  • Arkadaşlar İkinci el 10 aylık 3GS 32GB için 900 lira fiyat nasıl ?
  • Arkadaslar gevey geldi ve suan kulaniyorum menüsü de türkce ekrandada turkcel yazıyor gayet güzel ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shngzm

Yani ben bu telefonu alsam yeni çıkan update lerden faydalanamam mı ? Yani iTunes bağlanıp 4.3 yüklemek istediğimde problem mı yasarım ? Kusuruma bakmayın bilmediğim için öğrenmek istiyorum yani ben bu telefonu alayım mı almayayım mı ? Benim söyle derdim yok yani jailbreak yapayım derdim yok sadece telefonu kullanabileyim itunesten program indirebileyim bu benim için kafidir baseband ne demektir ???

Oncelikle sunu soyleyeyim; iphone 4'lerde sim kilidinin kirilabildigi tek bir versiyon vardir. O da telefon bilgilerinde yer alan Modem Firmware denilen ibarenin 01.59.00 versiyonudur. Baseband demek modem firmware demektir. Fakat bir tehlikesi vardir. Diyelim ki telefon bu baseband'e sahip ve siz bunu unlock edilmis olarak aldiniz. Gerekli onlemleri almadiginiz taktirde normal bir surum yukseltme yaptiginizda 4.01'den 4.2.1 veya 4.3.1'e o zaman baseband'inizde degisecek ve sim kilit devreye girecektir. Bu durumda artik sim kilidini kirma sansiniz kalmayacaktir. Onlemden kastim ise; baseband'in degismemesini saglayarak versiyon yukseltmek durumunuz var oldugudur. Bunun icinde nette ufak bir arastirma ile nasil yapabileceginizi ogrenebilirsiniz. Fakat ben yinede riske girmemenizi tavsiye ederim.

• arkadaslar 4.1 yuklu telefonda unloksuz ıpod gıbı kullanıyordum telefonu ve sarjım ınanılmaz cabuk bıtıyordu.Artık dayanamayıp ıpad baseband ı yukledım.
    sonuc: sarj problemım kalmadı denılenlerın aksıne.Dun baya bı kullandım telefonu %88 e ındı.Valla gps benım ııcn onemlı degıl o nedenle ben memnun kaldım..
  • arkadaşlar elimde sim kilidi olan orange dan alınma bi i phone 4 var bunu sadece ipod gibi kullanmak için yapailiceğim bişey varmı yada telefon olarakta kullanmak için ne yapmam lazım unlock çıktımı
  • selam arkadaşlar bende 3gs var içinde 4,2 vardı jailbreek li bunu pc üzerinden 5,1 e yükseltmek istedim fakat güncelleştirmeden sonra cihazı aktive edemedim bir türlü kullanacak başka telefonumda yok canım sıkıldı nasıl düzeltebilrim telefonumu ? lütfen acilll cvp
  • kardeş amacın ne senin
  • Arkadaslar kibristan telefon geldi dün İphone 4 16gb ios 4.1 firmware 2.10.04 haftaya harc yatirip actirilcak ve sim kilidi varmis yaninda gevey aparati vardi
    ve bir kagit vermisler yaninda 112 aramayla ilgili hatti aktif etmek icin dikkat edilecek hususta telefon versiyonu yukseltimeyecek eger yukseltilirse tekrar aynilari yapilacak yaziyor. Ve benim sorum facebook gibi uygulamalari yukleyemiyorum ios 4.3 guncellenme istiyor.Guncelleme yaparsam telefon kapanir demisler galiba bilgi
    almak istiyor
    um
  • Timeless by Siftu, on Flickr
    Anyone home? by Siftu, on Flickr

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.