Bildiğiniz gibi bir kaç hafta önce iPhone 3GS için 4.2.1 sürümlü işletim sistemini yayınladı. Fakat bu güncellemeden sonra (tam emin olmasam da) iPhone'un şarjı 1 gün gidiyor. Altını çizerek belirtmek isterim ki telefonum daha 2 aylık, yani bataryası henüz ölmemiş durumda.
Aynı sıkıntıyı bir arkadaşım da farketti. Ama bu durumdan emin olmak için sizlere de sormak istedim.
Şarj cihazı ile dolaşmaktan sıkılmaya başladım artık.
iphone kullanıyorsak şarj cihazı ile dolaşmaya alışmalıyız..
onun için bir cydia uygulaması hazırlanıyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: Carnadormania
onun için bir cydia uygulaması hazırlanıyormuş.
Tam olarak nedir "cydia" dediğiniz uygulama?
Ve sizlerde de böyle mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Carnadormania onun için bir cydia uygulaması hazırlanıyormuş.
Sizin dediginiz bnm bildigim unlock yapilan telefonlar icin
Ben de her gün şarj ediyorum, bitmemiş olsa bile ertesi güne yetmesi için takmam gerekiyor. Kullanmadığınız zamanlar wifi, 3g vs kapalı olsun. Arkaplanda çalışan uygulamaları da kapatın, mesala mail hesabınız ayarlıysa o ikide bir bağlanmaya çalışır mail'e ayarlardan onu kapatın açıksa..
Cydia jailbreak'li cihazlar için bir store'dur.
her yeni versiyonda bu konu hakkında başlık açılmazsa şaşardım zaten.
Restore'dan sonra new iphone seçeneğini seçin kullanım süreniz eski haline döner.
Dostum bana kalirsa ortada bi yanlis anlasilma var. Bence sorun 4.2.1 de degil. Yeni cikan Jailbreak ve Unlock ile alakali. Cunku ben 4.0'dan, 4.1 versiyonuna yukselttim ve yeni Jailbreak & Unlock yontemini uygulamadim. Ertesi gun telefonu 100% sarjdan cikartip cebime attim. Ogle saatlerinde telefonu ilk kez cebimden cikarttigimda sarj orani 30% idi. Varsin gerisini sen dusun. Aksaminda forumda ogrendigim Push Doctor isimli (tam hatirlamiyorum ismini) programi Cydia'dan yukledim ve suan sarjim hic olmadigi kadar uzun gitti. Yani sorunum duzeldi.
Not: Telefonum 3GS Yeni Bootrom.
quote:
Orijinalden alıntı: realbrutal
quote:
Orijinalden alıntı: Carnadormania onun için bir cydia uygulaması hazırlanıyormuş.
Sizin dediginiz bnm bildigim unlock yapilan telefonlar icin
İP4 için olan unlock değil dediğim.En azından bilgim var canım kardeşim :) bir modül üzerinde çalışıyorlarmış. Bu durumu düzeltmek için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme