Şimdi Ara

iphone 3gs modem olarak kullanım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar test ettim onayladım kesinlikle kablo daha hızlı bakın bulunduğunuz konumun şebekesi destek verirse eğer 7 mb kadar alırsın fakat destek vermez ise bunun bluetooth ile ilgisi yok aksına bluetooth daha yavaştır açıkcaşı ben kablo ile pc me baglayıp nete çıktım download yaptım ve 5 mb gördüm ama evimde göremiyorum türkcell aradım evet orda biz sıkıntılıyız baz istasyonu kuramıyoruz birtürlü dediler ve evde ancak 1 mb internet kullanabiliyorum ve evimdeki adsl kapattırdım 4 gb internet türkcell den kullanıyorum.
  • adamlar 4GB paket veriyor ama download'i 10mb ile sınırlıyorlar,çok saçma olmus
  • yanlız bilginiz olsun turkcellin 4gb internetiyle ttnetin kotalı interneti farklı. turkcellde ve diğer mobil operatorlerde download+upload, TTnette ise sadece download miktarı hesaplanıyor kotada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 26 Mart 2010; 11:54:33 >
  • arkadaşlar bir konu aklıma takıldı forumda aradım fakat bulamadım bilgisi olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim...

şimde bende samsung 32" le32b653 serisi lcd tv var. buna usb ile direk hdd falan takıp film olsun vs seyredebiliyorum. ayrıca hdmi ile laptopu da bağlayabiliyorum.
    benim sormak istediğim usb ile veya herhangi bir kablo ile "iphone 3gs 16gb" alet bağlanılıp lcd ekranı kullanılabilir mi veya deneyen var mı? yani iphonela nette gezintiyi lcd ekran üzerinde görmek mümkün mü?

cevaplar için şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreadknight

quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing
    Bende 5.4/5.5 civarını (Turkcell) ile gördüm hız tatmin edici.

Sim kartiniz yeni midir? Sim plus vs. midir?
    Eğer öyle ise ben hemen gidip yenisi ile degistirecegim.
    Teşekkürler

ya arkadaslar yardım edın elımde 3gs var ama genel ag kısmında ınternet paylasımı yok
  • Yazılım versiyonu kaçtır hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Bence ona hiç girme kablosuz modem al bilgisayarındada kullan telefonunda da hem ttnet wifi ın çektiği yerlerde avem terminal vb. 300 dakika bedavası da var.Ve Turkcell in 4 gb ı ttnet gibi sadece download değil upload da dahil 4 gb.Hem öyle telefon çok pahalıya geliyo.İlla alacam diyosan jb de pda net diye bir program var o işini görür.

Ben pda net kullanıyorum ancak 5 dk sonra telefon kendiliğinden kapanıp açılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.