Şimdi Ara

Iphone 3gs recovery moda geçme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, iphone 3gs 32gb sahibiyim. Jb ve unlock yapılmış durumda; alalı çok fazla olmadı. Tethered jb sorununu zaten yaşıyorum ve sorum onunla ilgili değil.

Bu sabah telefonu şarja taktım ve çıktım. Eve geldiğimde şarj dolmuştu fakat telefon recovery mod'da idi. Jb'li 3gs telefonların bir bölümünün kapandığında recovery moda geçtiğini biliyorum ama burada şarj bitmedi; tam tersine şarj oluyordu yani telefon kendi kendine kapanmış olamaz. Sizce bu durumda telefonu geldiğimde recovery modda bulmamın sebebi ne olabilir? Çok teşekkürler..

• enteresan
  • fazla ısındıgından dolayı telefonunuz kendı kendıne resprıg attıgından dolayı o sekılde buldunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SABOJEY

fazla ısındıgından dolayı telefonunuz kendı kendıne resprıg attıgından dolayı o sekılde buldunuz...

aynen olrr
  • Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.

Aynı şeyi geçtiğimiz günlerde bir defa daha yaşadım. Yani telefonu şarjdayken recovery mod'da buldum. Daha sonra blackrainle açmanın akabinde yaklaşık 1 saat sonra tekrar kapandı ve tekrar açtım. Telefon Amerikadan geldi, evdeyken bizim prizlere çeviren küçük bir adaptörle kullandığım şarj aletiyle şarj ediyorum. İşyerinde ise buradan aldığım şarj aletini kullanırken bu sorunu yaşamıyorum (tabii şu ana kadar yaşamamam bir tesadüf de olabilir). Sizce ilgisi olabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.