Şimdi Ara

IPhone 3GS'ye 5.1.1 yüklenirmii ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle Iphone 3GS 16GB telefonum var Itunes üzerinden 4.1.2 yi yükledim fakat çok kasıyor ayrıca çoğu programı indiremiyorum.SHSH kaydı,jb,unlock yapma,sim falan açma olaylarını hala anlamadım.Lütfen bana çok detaylı bir şekilde şu olayı anlatınız lütfen hem sim çalışsın hem güzel ios olsun acil ceevap larınızı bekliyorum

• Up
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahn1233

Merhaba arkadaşlar öncelikle Iphone 3GS 16GB telefonum var Itunes üzerinden 4.1.2 yi yükledim fakat çok kasıyor ayrıca çoğu programı indiremiyorum.SHSH kaydı,jb,unlock yapma,sim falan açma olaylarını hala anlamadım.Lütfen bana çok detaylı bir şekilde şu olayı anlatınız lütfen hem sim çalışsın hem güzel ios olsun acil ceevap larınızı bekliyorum

3gs itunes direk 4.2.1 yukluyor mu? Shsh falan gerekmeden?

• telefonu nereden aldın o önemlı cydıa varsa ana ekranında jb lıdır ve buyuk ıhtımal sım kılıtlıdır yok tr den almıssan ıstedıgın surume gecebılırsın,shsh sadece jb lı cıhazlar ıcın zaten yanı shsh kaydını bılgısayara kopyalıyorsun ındırdıgın orjınal fw ıle bırlestırıyorsun bu sekılde dfu moduna alınmıs ıphone u ıstedıgın ıos u yukleyebılırsın ben acıkcası baya fw ler arası dolastım su an 5.1.1 yuklu zaten 3gs en ıyı 5.1.1 de performans gosterıyor,shsh kaydını bılgısayara almadan hıcbırsey yapma derım

• quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

quote:

Orijinalden alıntı: sahn1233

Merhaba arkadaşlar öncelikle Iphone 3GS 16GB telefonum var Itunes üzerinden 4.1.2 yi yükledim fakat çok kasıyor ayrıca çoğu programı indiremiyorum.SHSH kaydı,jb,unlock yapma,sim falan açma olaylarını hala anlamadım.Lütfen bana çok detaylı bir şekilde şu olayı anlatınız lütfen hem sim çalışsın hem güzel ios olsun acil ceevap larınızı bekliyorum

3gs itunes direk 4.2.1 yukluyor mu? Shsh falan gerekmeden?

telefon 3gs değil 3g'dir. öncelikle 4.2.1 3gs yi kasmaz, ayrıca 3gs ye 4.2.1 yükleyemez 6.1.3 yüklemek ister. 3g yi kasıyor 4.2.1 malesef, ama çok ta kötü değil. idare ediyor. anladığım kadarıyla simlocklu bir 3g bu. jb yapmadan sim açılamaz. biraz araştıracaksın. bu konuda tonla rehber dolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 17 Haziran 2013; 15:58:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.