Şimdi Ara

İPHONE 3GS'Yİ 4.3.3 DEN İOS 6 YA YÜKSELTME LÜTFEN YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumu çok araştırdım ama birtürlü bulamadım yada ben göremedim,benim telefonum iphone 3gs ve ios 4.3.3 de ben yaklaşık 2 yıldır hiç güncelleme yapmadım itunes ile, şimdi yüklemek istediğim bazı programlarda en az ios 5 gerekli diyor ve ben programları yükleyemiyorum, 4.3.3 den ios 5 lere getirmek için itunes 11 i yükledim bu seferde birtürlü içindekileri yedekleyemiyorumki yükselteyim ,devamlı iphone yedekleniyor diyor kalıyor ve arka planda "AppleMobileDeviceService" çok yüksek bir cpu ile çalışyor bu sorunu araştırdım bir türlü çözümünü bulamadim eşzamanlanıyor diyor kalıyor devam etmiyor bu sıkıntıyı nasıl çözerim bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.itunes 11 belki ios4.3.3 e yüksek geliyordur daha düşüğünü yükleyim diyorum bu seferde yüklediğim itunes 9-10için daha yüksek sürümü vardır lütfen yeni sürümle güncelleyin diyor yani her yol itunes 11 e cıkıyor.ama neden eşzamanlanıyorda kalıyor birtürlü satın alınanlarıda aktaramıyor tıkanıp kalıyor AppleMobileDeviceService ile alakalı bir sorunmu onu kapattım tekrar yükledim ..vs ama olmuyor :( yardım ederseniz mutlu olurum

• sorunu tam olarak anlayabilmis degilim ios 6 ya gecmek istiyorsunuz fakat itunes uzerinden yedekleme yapamiyorsunuz? dogru mudur?

eger satin aldiginiz uygulamalarin yok olacagini dusunuyorsaniz yok boyle bir sey. tekrar tekrar hangi ios suruminde olursaniz olun indirip 2. kez para vermeden kuarbilirsin hepsini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beachdude -- 11 Şubat 2013; 19:01:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle teşekkürler.evet ios 5 yada 6 ya geçmek istiyorum fakat yedekleme yapamıyorum yedeklemeyi geçtim önemli değil dedim,ama itunesten güncelleştirmeyi seçtiğimde bekliyor ve güncellemiyor arka planda " AppleMobileDeviceService" cpu yu yükselterek çok hızlı bir şekilde çalışıyor ve güncelleme yapılıyorda kalıyor devam etmiyor
  • http://www.youtube.com/watch?v=vXeJdAj3TeM

ios 4.3 te kalmanın özel bir sebebi var mı? unlock vs?
  • hayır bir sebebi yok yalnız 1.5 yıl önce sürümü güncelleyim dedim sonra telefon kilitlendi telefoncu düzeltebildi bende birdaha yükseltmek istemedim ,şimdide 4.3.3 geri kaldı artık bir program yüklemek istediğim zaman en az ios 5 gerekli diyor,birde ipaddede aynısı oluyor pc ye format attıktan sonra itunes 11 i yükledim fakat iphone ve ipadi yedekleyemiyorum eşzamanlanıyor diyor kalıyor hep,ama önceden istediğim zaman fotoğraf ,pdf ..vs hep yüklüyordum sanıyorum itunes 11 olmasıdan kaynaklanıyor daha aşağı bir sürümüde pc kabul etmiyor lütfen en son sürümü yükleyiniz diyor 9ve10u kabul etmiyor anlamadim bir türlü
  • verimş olduğunuz videodaki "netsh winsock reset" işlemini dün yaptım fakat olmadı yine arka planda "AppleMobileDeviceService" cpu yu yükselterek çok hızlı bir şekilde çallışıyor eşzamanla dediğim zaman
  • telefon yurtdışından geldiyse unlock yapman gerekir sürümü yükseltirsen telefonu ancak ipod olarak kulalnabilrisin dikkat et. telefon sen ilk aldığında ya da telefoncudan aldığında jailbreakli miydi?

yuakrıdaki video sorununu çözdü mü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır yurtdışı değil turkcellden almıştım ,yukarıdaki video sorunu çözdü kısa süreliğine pc yi kapatıp aötığımda aynı uygulamayı yaptığımda tekrar itunesi kullanabiliyorum çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.