Şimdi Ara

iphone 4 16 GB Beyaz 375 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Beyaz Model #iPhone 4 Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar hanıma ilk çıktığında yurtdışından iphone 4 getirttirdim. Telefon simkilitsiz. Kayıtlıdır imei kontrolu ile bakabilirsinizde.

Son yazılım yüklü. Temizdir. İlk çıktığında aldığımızda beyaz yoktu siyah aldık. Daha sonra beyaz ekranlar çıkınca değiştirdik.

Hanıma iphone 5s alıp kendimede htc one m8 alınca . Bu boşa çıktı.

Eşim köşede dursun bir sıkıntı yaşarsak telefonlarda kullanırız diyor fakat ben elimden çıkarmak istiyorum.

Bu sebepten fiyatıda 375 TL olarak yazdım. Sondur.

Kutusuda verilecektir.

Arkadaşlar pmler için teşekkür ederim. Tek tek geri dönüş yapmaya çalışacağım fakat istanbulda oturduğumdan elden teslim şeklinde vermeyi düşünüyorum.

Cihazın sadece kapağı değişti arkasıda beyaz önüde beyaz. fakat orjinali siyah ekran ve siyah arka kapaktı.

Hiçbir problemide yoktur. Zevkinize göre siyaha dönmek isterseniz dönersiniz.

Pasaport kayıtlı simfree istediğiniz hatla çalışır. Kulaklığı ve şarjınıda veririm fakat şarjının kablosunda temassızlık var bantladım :)

Resimler eklenmiştir.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/809435/edeb2b5d-4b94-4993-96cc-190fcdbfe931.jpg
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     iphone 4 16 GB Beyaz 375 TL iphone 4 16 GB Beyaz 375 TL iphone 4 16 GB Beyaz 375 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoMeO-TR -- 7 Eylül 2014; 15:27:28 >

• pm atılmıştır.
  • pm cevaplanmıştır. İlginiz için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.