Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 iPhone 4 - 16 GB - Wi-Fi sorunlu uygun fiyat.. Satın Al 4 Şubat 2016 18:57 1 1 iPhone 4 - 16 GB - Wi-Fi sorunlu uygun fiyat.. iPhone 4 - 16 GB Cihazda Wi-Fi çalışmamaktadır. 3G ve Edge ile internete bağlanabilirsiniz. Arka kapağın camı çatlaktır. Ön camda sıkıntı yok. Bataryası iyi durumda değil. Ben günlük kullanıyorum ama değişse iyi olur. 30 lira yeni bataryalar. Not: Wi-Fi çalışmadığı için cihaz iOS 7 ile restore edilirse aktivasyon hatası verir. Restore etmeniz için tek yol önce iOS 6'ya Downgrade etmek ardından dilerseniz iOS 7'ye güncellemek şeklindedir. Şu linkte anlatım mevcuttur: http://forum.donanimhaber.com/m_99207472/tm.htm İstanbul Ataşehir'de elden teslim edebilirim. Pazarlık payı var, takas kesinlikle yok...Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ACİL... Denon AVR-1311 5.1 HDMI 3D AV Receiver ASROCK Mini-ITX HTPC Anakart D1800B-ITX - Intel J1800 Sessiz İşlemci - 4 GB DDR3 Ram 40 TL -- Forza Horizon 2 + Porsche Eklenti Paketi + Ten Year Anniversary Araç Paketi iPhone 4 - 16 GB - Wi-Fi sorunlu uygun fiyat..
Tarafımca kendilerinden Alınmıştır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DxqLL -- 4 Şubat 2016; 23:44:11 >