Şimdi Ara

İPHONE 4 16GB 350 TL BEYAZ ORJİNAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 İPHONE 4 16GB 350 TL BEYAZ ORJİNAL
    Arkadaslar elımde uzerınde bırtek cizık dahi olmayan beyaz iphone 4 16gb mevcuttur çok değil aşırı temizdir sıfır dıyebılırız yani yanında sarj aleti usb ve kitapcıkları verılecek garantı yok yurt dışı cihaz sadece satılıktır takas sadece elden olur indirim kesinlikle yok fiyat sondur cihaz sadece kayıtsızdır kaydını yaptır kullan
    Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• iyi fiyat takip
  • takip
  • Fiyat guzel alici yok ilginc :)

• pm
  • Kesin sim kilitlidir varmi iddaaya giren?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyine guvenerek oyle bir iddaya giriyosun birader

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeti

Kesin sim kilitlidir varmi iddaaya giren?

ilk aklıma gelen şey o oldu benimde valla
    satıcı bilgi vermemiş o konuda.
  • cihazı pasaport kaydı ile sorunsuz kullabiliyoruz değil mi?
  • sim kilitlimi cihaz değilse sanalpazar üzerinden ilan açarsanız almak istiyorum..
  • cihaz ile alakalı arkadaş sordum bazı soruları bana sadece pasaport kaydını yaptırıp kullanacaksın dedi
    birde sanalpazar falan yokmuş haberiniz olsun
  • arkadaşlar kılıt olsa yazardım zaten oraya cıhaz kullanılıyordu zaten ama anlamadığım bır bicimde cihazın imeil kaydı düştü suan imeili konturol ettıgınızde kayıtsız cıhaz dıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: memeti

Kesin sim kilitlidir varmi iddaaya giren?

+1 forum şu son dönemlerde epey tehlikeli olmaya başladı. madem simkilitsiz,madem yurtdışı cihaz ee imeisi çalınamayacağına göre neden sanalpazar yok çok ilginç
  • FAZLA KAŞIMA KAFANI YARA YAPARSIN HOCAM :)ÖNCELIGIM ELDEN SATIS BU SİZE YETERI KADAR GÜVEN VERMİYOSA OZAMAN SİZDE BİR SORUN VAR DEMEKTIR BEN ALICININ BAKARAK GÖREREK YANIMDA INCELEYEREK ALMASINI TERCIH EDIYORUM BU BENIM TERCIHIM SON TERCIHIM SEHIR DISINA HANGI YOLLA OLURSA OLSUN SATMAKTIR UMARIM AYDINLANMISSINDIR BU KONUDA Kİ SUAN CIHAZI HURDA FIYATINA VERIYORUM FIYATINI DUSURUP YENI ILAN VERDIM

• fiyat normal zaten pasaport kaydı yaptırmak 250 TL telefon da 600 TL ya gelmiş oluyor 350 TL dan fazlasına kim satın alırkin bu telefonu ?
  • takipp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.