Şimdi Ara

iphone 4 16gb, sıfır kutulu=1.350

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Elimde 1 adet iphone 4 16gb var.

Amerikadan apple store dan alındı ve sıfır ambalajlı poşetindedir.

versiyonu 4.0.2 dir. gaziosmanpaşa/istanbuldayım.

Ilk tercih elden olmadı diğer illere ptt ödemeli kargo ile gönderebilirim. daha önce sahibinden üzerinden 2

adet sattım.

Fiyat: 1.350 dir.

bünyamin, 05056952040

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi backpackingman -- 17 Eylül 2010; 17:05:06 >

• Turkiyeye cıkıs fiyatı ile arasında pek fark yok cazip değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tecnical

Turkiyeye cıkıs fiyatı ile arasında pek fark yok cazip değil bence.

Cazip değil?

Size göre cazip fiyatı nedir?

Belirtirseniz çok sevinirim
  • abi 1000 tl nin üstünde fiyat farkı var daha ne olsun, sahibinden üzerinden 2 tane sattım zaten.

gold linki:

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=92837&ad=iPHONE-4-16GB-3G-SiYAH-CEP-TELEFONU-Cep-Telefonlari
  • Bende bu aralar almayı düşünüyordum, elimde y.içi 3g 8gb var, bunu verip üstünü tamamlasam anlaşabilir miyiz? (Bende Ankaradayım)
  • Maalesef hocam ya, siz satip gelseniz :D
  • gold sadece açlık yapıyor turkcell vodafone getirince o fiyat nasıl düşecek göreceğiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2100 e tr de war sanalreyondu galiba.

hayırlı satışlar fiyat normal
  • Teşekkürler hocam. sıfır kutulu 4g ler 1500 tl den daha düşüğe de satılmıyor galiba, pek rastlamadım.

Burda pek gitmiyor ama sahibinden de bayağı iyi.

Bu arada ekleme yaptım, şöle ki: iphone 4g 16gb kendisi bugün elime geçti fakat faturası usa de kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: backpackingman

Teşekkürler hocam. sıfır kutulu 4g ler 1500 tl den daha düşüğe de satılmıyor galiba, pek rastlamadım.

Burda pek gitmiyor ama sahibinden de bayağı iyi.

Bu arada ekleme yaptım, şöle ki: iphone 4g 16gb kendisi bugün elime geçti fakat faturası usa de kalmış.

4g
  • 4g nasıl bir teknoloji. Biraz bilgi verebilir misiniz ?
  • Hemen efendim. 3gs e gore en basta on yuze kamera koyuldu, daha sonra arka kamera hem 5mp kamera hemde flaş destegi geldi, ekran kalitesi ciddi manada degisti oyle ki 1060x660 gibi bir oran var. Ozellikle oyunlarda ekran kalitesi super otesi, pil %16 oraninda artirildi, islemcisi artirildi oyle ki, daha once herhangi bir menu de iken muzik haric, cikmadan baska bir tarafa gecis yok iken 4g de oyun oynarken cikmadan muzik veya nette gezinebiliyorsunuz, tus kombinasyonlari ve şekil de degisti tabiki, birde 3 gr agirligi artti galiba. Bildiklerim bunlar.
  • quote:

Hemen efendim. 3gs e gore en basta on yuze kamera koyuldu, daha sonra arka kamera hem 5mp kamera hemde flaş destegi geldi, ekran kalitesi ciddi manada degisti oyle ki 1060x660 gibi bir oran var. Ozellikle oyunlarda ekran kalitesi super otesi, pil %16 oraninda artirildi, islemcisi artirildi oyle ki, daha once herhangi bir menu de iken muzik haric, cikmadan baska bir tarafa gecis yok iken 4g de oyun oynarken cikmadan muzik veya nette gezinebiliyorsunuz, tus kombinasyonlari ve şekil de degisti tabiki, birde 3 gr agirligi artti galiba. Bildiklerim bunlar.

arkadaşım iphone 4g diye bir telefon yoktur.iphone 4 vardır bu birincisi.
    4g ise bir teknolojidir.aynı 3g gibi

4g 4. Nesil Hizmetleri" 4N veya 4G, dördüncü nesil kablosuz telefon teknolojisidir. Diğer GSM standartları gibi hücresel bir ağ sistemi kullanması ve üçüncü nesilde ortaya çıkan kapsama alanı sorunu başta olmak üzere bazı sorunları çözmesi beklenmektedir. Bağlantı hızı cep telefonlarında 100Mbps , wi-fi networklerde 1Gbps'dir. aynı zamanda wimax band genişliği ile aynı boydadır. '4G', İletişimler sisteminde, 'dördüncü nesil' terimine ait bir ilintilendirmedir.Bir 4G sistemi, daha önceki nesillerden daha yüksek veri hızları temeline dayanan "herhangi bir zamanda, herhangi bir yerde", ses, veriler ve akan çoklu kitle iletişimin kullanıcılara hizmet verebileceği, uçtan uca IP çözümü sağlayacaktır. 4 G'nin ne olduğuna dair resmi bir tanımlama yapılmış olmasada, 4G'ye ait tahmini hedefler, aşağıda yer aldığı şekilde özetlenebilir:

4G tamamıyla IP tabanlı, kablolu veya kablosuz bilgisayar,tüketici elektroniği,iletişim teknolojileri ve iç ve dış ortamlarda sırası ile servis kalitesi ve yüksek güvenliğiyle herhangi bir zamanda herhangi bir yerde her türlü ağ hizmetini tek bir noktada birleştirerek makul fiyat ve tek faturalandırmayla gerçekleştirecek, 100 Mbit/s ve 1 Gbit/s veri iletim kapasitesini sağlayabilen sistemlerin sistemi ve ağların ağı olmayı hedefleyen bir hizmettir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 9 Eylül 2010; 15:44:22 >

• :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi backpackingman -- 9 Eylül 2010; 16:25:58 >
  • quote:

Tamam da benim yazdiklarimdan iphone 4g diye telefonu nasil cikardin ki emre, 4g nin benim nezdimdeki yeri fourth generation dir. Ben orada sorudan anladigim farklar neler gibiydi bemde y5s e gore farkarini belirttim.

yok hocam arkadaş sanırım 4g dediğinizden öyle bir soru sormuş.asıl adı iphone 4'tü.bu arada ben de iphone 4 almayı düşünüyorum fakat eylül 20'yi bekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 14 Eylül 2010; 13:56:21 >
  • Walla ben 4g diye biliyordum modelini neyse buyuk bir yanlisliktan kurtardin beni sagolasin :D. Dh da satilmayacak gibi zaten. Sahibinden de satilmaz ise olur tabiki neden olmasin.
  • pm
  • Cevaplanmistir.
  • günceldir.
  • iphone ile ilgili hangi konuya girsem bu 4g geyiği dönüyor. tamam iphone 4 anladıkta amma taktınız baydınız yemin ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.