Merhaba arkadaşlar.Uzun süredir jailbreak işlemini araştırıyorum ve kafam çok karıştı.Bir kaç sorum olcaktır.Cevablarsanız çok memnun olurum...Cihazımı Fransadan Orange operatöründen aldım ve tabiki sim kilitli şu anda gevey ile sorunsuz olarak kullanıyorum.Cihaz sürümü 4.3.3 baseband ise 04.10.01
İphone' u yeni yeni keşfediyorum ve ilk aktivasyonunu ben fransadayken arkadaşım yaptı ve nasıl yaptı bilmiyorum.Netten araştırdıgıma göre aktivasyon için orange sim kart ve itunese baglamak gerekliymiş.Orange sim kart bende su anda yok...Cihaz aktif olduğu için itunesi kullanabiliyorum ve netten araştırdıgım kadarıyla uptade (4.3.5' e) yaparsam kilitli duruma geçermiş ondan dolayısıyla ben firmware yükseltmedim sadece müzik,uygulama v.s. yukledim.Şu an ise jail break yapmayı düşünüyorum.Siz tecrübeli arkadaşlara bir kaç sorum olcak...
1- Ben şimdi sim kilitli bu cihazımla jailbreak yapabilirmiyim...Jailbreakten sonra benden orjinal sim v.s. istermi?. Çünki bende orange sim kart yok aktivite için.İphonu kullanılmaz duruma getirmek istemiyorum...
2- İstediğim zaman orjinal sürüme sorunsuz olarak dönebilirmiyim.Jailbreaksiz versiyona...
3- Unlock haline getirebilirmiyim telefonumu sanırım şu anda çıkmamış unlock ama yinede bir soruyum dedim sizlere...
4- Ve son olarakta jailbreak yapmamı tavsiye edermisiniz ?
Şimdeden çok teşekkürler...
1- Jailbreak yapabilirsin orjinal sim istemez.
2- Orjinal sürüme geçersen orjinal sim ister.
3- Unlock henüz çıkmadı.
4- Jailbreak özellikle paralı uygulamaları bedava kullanmak için çok faydalıdır tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme