Şimdi Ara

Iphone 4 4.3.5 orjinal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar umarim konuyu dogru yere aciyorum, yanlis yerse görevli arkadaslar lütfen size zahmet olacak ama dogru yere tasirmisiniz..

Benim telefonumda Iphone 4 4.3.5 orjinal softvare yüklü ve ben Jailbreak yüklemek istiyorum, dün gece ugrastim yükledim ama Cdyia da Manager bölümüne girdigim zaman hic bir islem yapamadim yani bir kac program indirip kurmak istedim ve sonra ugrasirken tlf kilitledi cok ugrastim ve Ituenes den yeniden son versiyonu yükledim su anda gayet normal calisiyor.
    Benim sizlerden ögrenmek istedigim olay versiyon düsürüp kalici bir Jailbreak yükleme sansim varmi?
    NOT: Telefonumun SHSH kayiti falan yok yani tlf daha 1 aylik ve sim kiliti yok...
    Lütfen bana aydinlatici bir bilgi verirmisiniz kolay gelsin herkese

• Evet kurabilirsin ama tethered olarak mumkun olur . Sanırım şimdilik jb'den yararlanma isteğin oyunlar uzerine olucak değilmi ?
  • Oyunda olabilir ama ben özellikle tom tom navi icin istiyorum
  • dogru source veya repolari ekleyip installous 4 yuklemeniz gerek. installoystan da tomtom naviyi yukleyebilirsiniz. d-a-ch kullaniyorum tomtom super. almanya ici cok memnun kaldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayyare1234

dogru source veya repolari ekleyip installous 4 yuklemeniz gerek. installoystan da tomtom naviyi yukleyebilirsiniz. d-a-ch kullaniyorum tomtom super. almanya ici cok memnun kaldim

Kardes bende almanya da kaliyorum, dün gece cok ugrastim ama yapamadim yani Jailbreak oldu Cdyia da Manager bölümüne girdigimde hic bir eklenti yapamadim ve sonra installasyon arattim öyle bir sey bulamadi..
  • hocam cydiada quellen(source) kismina edit add yaparak adresler eklemeniz gerek. bunlar repolar oluyo. oradan installous 4 u yukliceniz. forumda var detayli anlatimi. installous 4 yuklenince butun naviler emrinize amade.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayyare1234

hocam cydiada quellen(source) kismina edit add yaparak adresler eklemeniz gerek. bunlar repolar oluyo. oradan installous 4 u yukliceniz. forumda var detayli anlatimi. installous 4 yuklenince butun naviler emrinize amade.

Kardes sagol cevabin icin ama ben cydiada quellen(source) kismini bulamiyorum ki öyle bir bölüm yok onu anlatmaya calisiyorum..
    Cdyia ya giriyorum ve Management buraya giriyorum Sources falan yok forumda okudum ama bulamadim ki Sourcesi, sanirim ben yanlis bir seymi veya eksik bir seymi yapiyorum anlamadim gitti... YÜkledigim iPhone3,1_4.3.5_8L1_Restore.ipsw ve bunuda redsn0w_win_0.9.8b7 bununla atiyorum olmuyor
  • Forumda cydia ana konusu var. Cok faydasi olacaktir. Onun disinda sourcesa basip sag ustten edit ve sonra sol ustten add diyerek repo ekliyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.