Şimdi Ara

iphone 4 5.0.1 kapatınca açılmıyor sim kilitli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yenı ıphone aldım telefonum hatlara kapalıdır yanı sim kilitlidir.birinci sorum şu bunu nasıl açtırabılırım bılgınız varmı 2 sorunum telefonumu kapatınca veya şarzı bitince birdaha açılmıyor yanı açma tuşunabasıyorsun önce elma çıkıyor sonra dönmeye başlıyor ve takılı kalıyor redsnow ile açıyorum ama gene kapatınca açılmıyor sorunum bu çözüm bilen varsa yardımına ihtiyacım var

• Absinith in güncel sürümü ile JB yapmalisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benm telefonda tek diş şebeke geliordu ve kayıt dışı görünüordu. şu an kaydını yaptırdık ve 4.2 den sürümü 5.1 e yükselttik. yapan servis basebandı koruyarak yaptık dedi. ama su an şebeke yok hatası veriyor. hat gelmior bi türlü. bunun sebebi 5.1 e yükselttiğimiz için mi? modem firmware : 01.59.00 yazıo. bana yardımcı olabilir misiniz? telefonun lock oldugunu nasıl anlayabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Absinith in güncel sürümü ile JB yapmalisin

arkadaşlar benm telefonda tek diş şebeke geliordu ve kayıt dışı görünüordu. şu an kaydını yaptırdık ve 4.2 den sürümü 5.1 e yükselttik. yapan servis basebandı koruyarak yaptık dedi. ama su an şebeke yok hatası veriyor. bunun sebebi 5.1 e yükselttiğimiz için mi? modem firmware : 01.59.00 yazıo. bana yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerodefeti

arkadaşlar benm telefonda tek diş şebeke geliordu ve kayıt dışı görünüordu. şu an kaydını yaptırdık ve 4.2 den sürümü 5.1 e yükselttik. yapan servis basebandı koruyarak yaptık dedi. ama su an şebeke yok hatası veriyor. hat gelmior bi türlü. bunun sebebi 5.1 e yükselttiğimiz için mi? modem firmware : 01.59.00 yazıo. bana yardımcı olabilir misiniz? telefonun lock oldugunu nasıl anlayabiliriz?

Kayıttan sonra yaklaşık 2 günde açılıyor hat. Bir de telefonu jb yapıp ultrasn0w yüklemek lazım. O şekilde simkilidi açılır.
  • kardesım benım sorunum şu telefon yur dışı ve sım kılıtlı oldugu için kapatınca bırdaha açılmıyor telefon redsnow ıle açıyorum bu sorun sım klıtlendıkden sonra oldu sım kırıldıkdan sonra çözülürmü
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

arkadaşlar benm telefonda tek diş şebeke geliordu ve kayıt dışı görünüordu. şu an kaydını yaptırdık ve 4.2 den sürümü 5.1 e yükselttik. yapan servis basebandı koruyarak yaptık dedi. ama su an şebeke yok hatası veriyor. hat gelmior bi türlü. bunun sebebi 5.1 e yükselttiğimiz için mi? modem firmware : 01.59.00 yazıo. bana yardımcı olabilir misiniz? telefonun lock oldugunu nasıl anlayabiliriz?

Kayıttan sonra yaklaşık 2 günde açılıyor hat. Bir de telefonu jb yapıp ultrasn0w yüklemek lazım. O şekilde simkilidi açılır.

Alıntıları Göster

ben jb yaptırmıştım ama en iisi yeniden bi telefoncuya götüreyim. ultrasnow ne oldugunu bilmiorum ki telefon çalısıordu. sonra kayıttan düşmeye yakın karsı tarafın sesi gelmesine rağmen benm sesim gitmiyordu. kaydettirdikten sonra da şebeke yok hatası verio. benm evde yapabileceğim birsey yok sanırsam. :S

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenkaya_42

kardesım benım sorunum şu telefon yur dışı ve sım kılıtlı oldugu için kapatınca bırdaha açılmıyor telefon redsnow ıle açıyorum bu sorun sım klıtlendıkden sonra oldu sım kırıldıkdan sonra çözülürmü

Telefon simkilitli diye kapatinca acilmama olmaz. Acmak icin nasil bir islem yapiyorsun?
  • quote:

quote:

kardesım benım sorunum şu telefon yur dışı ve sım kılıtlı oldugu için kapatınca bırdaha açılmıyor telefon redsnow ıle açıyorum bu sorun sım klıtlendıkden sonra oldu sım kırıldıkdan sonra çözülürmü

Telefon simkilitli diye kapatinca acilmama olmaz. Acmak icin nasil bir islem yapiyorsun?

Kardesim sorun söyle bak uzun uzun anlatıyı. Sana. Şimdi ben telefonu yeni aldım

Aldığım cocuk da yurt disından getirtmis telefoncuya şimdi şimdi bu cocuk telefonu
    Arkadaşına vermiş program at diye Buda i tunese bağlamış ve güncelleme yapmış 5.0.1 i yüklemiş
    Ve telefon kilitlenmiş

Buraya kadar telefon normal çalışıyormuş kaptım açmada falan sıkıntı yokmuş güncelleme yApip sim kitlenince

Telefon kapatınız veya sarzi bitince açma tuşuna basıyorum elma geliyor sonra hani yüklenirmiş gibi yuvarlak şey geliyor ya oda bı turrrr donüyor sonra takılı kalıyor öylece

Acmak icinde redsnow programı ile acıyorum telefonu pc ye bağlıyorum redsnowu acıyorum jb ye tıklıyorum sonra önce kapatma tuşuna sonra kapatma tuşu ile home tuşuna aynı anda sonra sadece home tuşuna basıyorum bişeyler yükleniyor telefonda da siyah ekran çıkıyor disk işareti çıkıyor öyle acıyorum

Sorum su ben sim kilidini kırdirdigimda telefonu açtığımda normal açılacakmı yani bu sorunun sim kilitle ilgisi varmi

• 01.59.00 firmware için şuan unlock yöntemi yok çıkana kadar beklemek zorundasınız size baseband koruyarak restore yapan arkadaş basebandı yükseltmiş geçmiş olsun
  • quote:

quote:

quote:

Kardesim sorun söyle bak uzun uzun anlatıyı. Sana. Şimdi ben telefonu yeni aldım

Aldığım cocuk da yurt disından getirtmis telefoncuya şimdi şimdi bu cocuk telefonu
    Arkadaşına vermiş program at diye Buda i tunese bağlamış ve güncelleme yapmış 5.0.1 i yüklemiş
    Ve telefon kilitlenmiş

Buraya kadar telefon normal çalışıyormuş kaptım açmada falan sıkıntı yokmuş güncelleme yApip sim kitlenince

Telefon kapatınız veya sarzi bitince açma tuşuna basıyorum elma geliyor sonra hani yüklenirmiş gibi yuvarlak şey geliyor ya oda bı turrrr donüyor sonra takılı kalıyor öylece

Acmak icinde redsnow programı ile acıyorum telefonu pc ye bağlıyorum redsnowu acıyorum jb ye tıklıyorum sonra önce kapatma tuşuna sonra kapatma tuşu ile home tuşuna aynı anda sonra sadece home tuşuna basıyorum bişeyler yükleniyor telefonda da siyah ekran çıkıyor disk işareti çıkıyor öyle acıyorum

Sorum su ben sim kilidini kırdirdigimda telefonu açtığımda normal açılacakmı yani bu sorunun sim kilitle ilgisi varmi

Kardes sen buyuk ihtimalle tetrehed jb yapyorsun ondan acilmiyor kapatip tekrar actiginda. Sim kilitle ilgili bi sorun olsa zaten aktivasyon ekraninda kalir sen simdi dogru untetrehed jb yaparsan kapattiginda tekrar acarsan normal acilir sorun olmaz tetrehed jb ustune untetrehed jb yapabilirsin ama saglikli olmuyor diyorlar sen mecbur yapacan ben yapmistim gayet guzel olmustu. Yada 5.0.1 baseband koruyarak restore yapio untetrehed yapacaksin ama bilmiyorsan baseband korumasini riske girme

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Absinith in güncel sürümü ile JB yapmalisin

arkadaşlar benm telefonda tek diş şebeke geliordu ve kayıt dışı görünüordu. şu an kaydını yaptırdık ve 4.2 den sürümü 5.1 e yükselttik. yapan servis basebandı koruyarak yaptık dedi. ama su an şebeke yok hatası veriyor. bunun sebebi 5.1 e yükselttiğimiz için mi? modem firmware : 01.59.00 yazıo. bana yardımcı olabilir misiniz?

1.59.00 unlock yok diyen arkadaş yanlış söylemiş arkadaşım unlock var basebande koruyarak yükseltmiş servis yani sorun yok arkadaş yanlış bilgilendirmiş seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksu1982

01.59.00 firmware için şuan unlock yöntemi yok çıkana kadar beklemek zorundasınız size baseband koruyarak restore yapan arkadaş basebandı yükseltmiş geçmiş olsun

kardeş insanlara yardımcı olmadan önce bi baksan dogrumu yanlış mı söylüyorum diye sonra insanlar yanlış şeyler yapmasınlar sonuçta verdiğin bilgi ile bu arkadas servise gidip o insanlarla ağız dalaşına girebilir
    buda kanıtı bak 1.59.00 unlock var
    http://forum.donanimhaber.com/m_55423185/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahatolun -- 16 Mart 2012; 12:18:38 >
  • şimdi ben ne yapacam bana anlatırmısın tam olarak be yapacagımı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.