yurtdısından getirtme imkanım vardı tanıdık aracılığıyla ama taksit olanağı olmadığı icin böyle yaptık
Lafim size degil, sirf taksitli olsun diye toplamda 2 kati para vermeyi tercih eden milletimizi anlamakta zorlaniyorum.
haklısınız
benim durum biraz farklı, 300 -400 tl fark var fakat garantisi de olmayacaktı
quote:
Orijinalden alıntı: iphonella
Siz o cihazı 2199'a alabilirmişsiniz :-))))))))
direk iphone 4 almaya gitmedim yani 2200 den 1900 e düsmüs zaten 2200 e alacaktık hemen alalım değil yani
"telefon" almaya gittim, orada karar verdim
Geçen yaz 1100 liraya 32GB almış biri olarak; kesinlikle almamanızı öneririm. Yeni modeli bekleyin ve yenisini alın. Sabredemeyecekseniz yurtdışından getirin. 800 lira fark cidden epey fazla. Sizin yerinizde olsam Yunanistana giderdim. Hem 2-3 gün tatil yapardım hemde 1300 liraya 16gb bir iphone 4 alırdım. 800 liramlada güzel bir otelde kalır tatilimi yapardım
quote:
Orijinalden alıntı: diffriend
Geçen yaz 1100 liraya 32GB almış biri olarak; kesinlikle almamanızı öneririm. Yeni modeli bekleyin ve yenisini alın. Sabredemeyecekseniz yurtdışından getirin. 800 lira fark cidden epey fazla. Sizin yerinizde olsam Yunanistana giderdim. Hem 2-3 gün tatil yapardım hemde 1300 liraya 16gb bir iphone 4 alırdım. 800 liramlada güzel bir otelde kalır tatilimi yapardım
Bu fikirde iyiymiş.:)
iphone 1700 den fazla para şahsen vermem ben 1600 e almıştım ilk zamanlar genpadan
Vodafonedan kontratlı aldım, ölü pixel çıktı cihazda 5 ay kullanıp garantiye verdim, 1-2 güne sıfır telefon elimde olacak. Fiyatlar artmış sanki.. Bizzat yeni iphone 5. nesilin çıkmasını bekleyeceğim. İsteyen varsa iphone 4 32 gb sıfır vodafonedan alınma 18 ay garantisi devam edecek 1900 nakite verebilirim.
970 TL ye tam 10 ay once aldım. baya uygun almışım :P amerikadan tabi
1300lere satanlar vardı ama ne kadar güvenilirler bilmiyorum. biraz pahalı olmuş gibi. almışşsın artık hayırlı olsun. dost acı soyler kusura bakma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme