Şimdi Ara

iphone 4 aldım bakabilir misiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Siz o cihazı 2199'a alabilirmişsiniz :-))))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: leo

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga

yurtdısından getirtme imkanım vardı tanıdık aracılığıyla ama taksit olanağı olmadığı icin böyle yaptık

Lafim size degil, sirf taksitli olsun diye toplamda 2 kati para vermeyi tercih eden milletimizi anlamakta zorlaniyorum.

haklısınız

benim durum biraz farklı, 300 -400 tl fark var fakat garantisi de olmayacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphonella

Siz o cihazı 2199'a alabilirmişsiniz :-))))))))

direk iphone 4 almaya gitmedim yani 2200 den 1900 e düsmüs zaten 2200 e alacaktık hemen alalım değil yani

"telefon" almaya gittim, orada karar verdim
  • Geçen yaz 1100 liraya 32GB almış biri olarak; kesinlikle almamanızı öneririm.
    Yeni modeli bekleyin ve yenisini alın. Sabredemeyecekseniz yurtdışından getirin.
    800 lira fark cidden epey fazla.
    Sizin yerinizde olsam Yunanistana giderdim. Hem 2-3 gün tatil yapardım hemde 1300 liraya 16gb bir iphone 4 alırdım. 800 liramlada güzel bir otelde kalır tatilimi yapardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

Geçen yaz 1100 liraya 32GB almış biri olarak; kesinlikle almamanızı öneririm.
    Yeni modeli bekleyin ve yenisini alın. Sabredemeyecekseniz yurtdışından getirin.
    800 lira fark cidden epey fazla.
    Sizin yerinizde olsam Yunanistana giderdim. Hem 2-3 gün tatil yapardım hemde 1300 liraya 16gb bir iphone 4 alırdım. 800 liramlada güzel bir otelde kalır tatilimi yapardım

Bu fikirde iyiymiş.:)
  • iphone 1700 den fazla para şahsen vermem ben 1600 e almıştım ilk zamanlar genpadan
  • Vodafonedan kontratlı aldım, ölü pixel çıktı cihazda 5 ay kullanıp garantiye verdim, 1-2 güne sıfır telefon elimde olacak. Fiyatlar artmış sanki.. Bizzat yeni iphone 5. nesilin çıkmasını bekleyeceğim. İsteyen varsa iphone 4 32 gb sıfır vodafonedan alınma 18 ay garantisi devam edecek 1900 nakite verebilirim.
  • 970 TL ye tam 10 ay once aldım. baya uygun almışım :P amerikadan tabi

1300lere satanlar vardı ama ne kadar güvenilirler bilmiyorum. biraz pahalı olmuş gibi. almışşsın artık hayırlı olsun. dost acı soyler kusura bakma
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.