Şimdi Ara

iPhone 4 Alımı Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İkinci el cihazlar için istenen fiyatlar 1450 lira tamam ama o fiyattan satılıyor mu peki?
  • Teşekkürler, bakın bu yararlı olabilir.

Şimdi Uğurcan düşünsün 1700 e taksitle mi, 1600 e peşin mi alacağını..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_53003297/tm.htm

Darty'den alın 99 TL fazla verin kafanız rahat olsun.
  • Sanırım satan arkadaşımızın bir şartı var bunda.

@Darty'deki ürünü alacağıma yine kullanılmamış ve bugün faturalı 32 GB Black Türkiye garantili telefonu almayı tercih ederim yine satış siteleri üzerinden taksitle. :)

Arkadaşlar fiyatın hem satış siteleri üzerinden hem de peşin fiyatına taksitle olduğunu unutmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uqurcan -- 24 Eylül 2011; 19:19:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

İkinci el cihazlar için istenen fiyatlar 1450 lira tamam ama o fiyattan satılıyor mu peki?

Ben 1400 den veriyorum. Forumda bir aydır tık yok. Sahibindende 3 kere 1300 ü gördü ama, 1400 den aşağı verme niyetim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

İkinci el cihazlar için istenen fiyatlar 1450 lira tamam ama o fiyattan satılıyor mu peki?

Ben 1400 den veriyorum. Forumda bir aydır tık yok. Sahibindende 3 kere 1300 ü gördü ama, 1400 den aşağı verme niyetim yok.

Siz fiyatın uygun olduğunu düşünüyormusunuz acaba? (1700 TL alacağımı diyorum)
  • Uygun değil demek için daha uygun fiyatı göstermem gerektiğini düşünüyorum. Kısaca baktım, daha uygun fiyat göremedim. Ki, Şubat cıvarında ben o fiyata almıştım. Bu arada dolar fiyatı %20 arttı.
  • bence fiyat güzel.
    2000e kadar parasını hak eden bir telefon iphone 4
    birazdaha pazarlık payı olsaymış fena olmazmış ama dolar bu fiyatta iken bence güzel.alacaksan al pişman olmazsın.hem satarkende pek kaybettirmez sana.iphone 5 vs. söylentilerine bakma.bi yazım vardı bulursam eklerim. yarın iphone 5 çıkar,6yı bekleyin denir bu böyledir.herşeyin yenisi çıkıyor herşeyi bekleyelim ozaman.ha çıkıncada fiyatları gerileyecek mi belki gerilecek ama iphone3gsnin sıfır şuanda fiyatınıda unutmayalım derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

full kutulu faturalı garantili siyah 16gb iphone 4 satıyorum, ilanını dükkanımdan görebilirsin.. 20 adet resim yükledim detaylı bir şekilde inceleyebilirsin..

arkadaşım ciddi alıcıysan pazarlık yaparım..
  • quote:

quote:

full kutulu faturalı garantili siyah 16gb iphone 4 satıyorum, ilanını dükkanımdan görebilirsin.. 20 adet resim yükledim detaylı bir şekilde inceleyebilirsin..

Üründeki darbe açıkcası canımı sıkar. O darbe olmasa düşünebilirdim ama aklımda bulunuyor bilgiinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uqurcan

quote:

quote:

Üründeki darbe açıkcası canımı sıkar. O darbe olmasa düşünebilirdim ama aklımda bulunuyor bilgiinize.

anahtar dişlerinin sürtülmesi sonucu oluşmuştur, resimde büyük görünmesi sizi yanıltmasın.. ben o bölümün net görünmesi için olabildiğince yakından çekmeye çalıştım.. kullanıma en ufak bir engeli yoktur.. zaten telefonda komple kaplama mevcut..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahtalı_mıçı -- 24 Eylül 2011; 20:36:32 >

• Anladım gördüm zaten. Yakın çekimden de kaynaklanabilir dediğiniz gibi. Ben garanti süresi biraz daha uzun ve sıfıra yakın bir cihaz arıyorum. Dediğim gibi ürününüz aklımda.
  • Arkadaşlar yurt dışından iphone getirticem ,nelere dikkat etmeliyim Türkiyede kapanmadan kullanmak ya da bütün özellilklerinin açık olması için orada ( almanya) ne tür işlemler yapılmalı gümrüklerde filan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Arkadaşlar yurt dışından iphone getirticem ,nelere dikkat etmeliyim Türkiyede kapanmadan kullanmak ya da bütün özellilklerinin açık olması için orada ( almanya) ne tür işlemler yapılmalı gümrüklerde filan ?

Gümrüğü bilmem de hocam gelecek olan sağlam birinin pasaportuna kayıtlı ve cihazın simfree olmasına dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uqurcan

quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Arkadaşlar yurt dışından iphone getirticem ,nelere dikkat etmeliyim Türkiyede kapanmadan kullanmak ya da bütün özellilklerinin açık olması için orada ( almanya) ne tür işlemler yapılmalı gümrüklerde filan ?

Gümrüğü bilmem de hocam gelecek olan sağlam birinin pasaportuna kayıtlı ve cihazın simfree olmasına dikkat et.

Anladım,pasaport kaydını getiren arkadaşım yaptırır kendi üzerine sorun olmaz orada....
    Bende telefonu alıp bir kaç ay kullanıp sonra satıcağım zaten..
    ebuy gibi sitelerde baya iyi rakamlara iphone'ler var,Tşkler bu arada ilgin alakan için....

simfree demek sanırım her sim kartla çalışıyor gibi bir şey mi ?
    avea ya da Turkcell ne takarsam Türkiyede çalışır yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert107 -- 24 Eylül 2011; 21:09:26 >

• Aynen öyle evet.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.