Selam arkadaşlar. Yurtdışı Iphone 4'ümü aldıktan sonra, şarj soketinin girişinde bulunan iki vida girişinden birisinin boş olduğunu gördüm. yani vidalarımdan birisi şu an yok. diğer vida da, çok sağlam durmuyor. arka kapağı oynatınca dışarı çıkar gibi oluyor. orjinal ıphone 4 vidalarını bulabileceğim bir yer söylerseniz çok memnum olurum.
bi bu sorunu görmemiştik, bunu da gördük. perpa da apple sertifikalı servisi var. onda bulabilirsin.
kahramanmaraşta oturuyorum nasıl tedarik edebilirim acaba mail vs ?
Ya civata yerine tam oturacak bi vida bulsan tamamdır TV tamircilerinde bulabilirsin rahatlıkla...
Tv tamircilerinde o kadar kucugunu bulamaz, saat tamircilerinde olabilir. Ayrica internette takim olarak satiliyor.
takım olarak satılan vidaların adresini ben bulamadım acaba bilen var m ı
quote:
Orijinalden alıntı: burak733 takım olarak satılan vidaların adresini ben bulamadım acaba bilen var m ı
Benim'de alt vidamın bir tanesi düşmüş hemde hiç oynamama rağmen. Çok canımı sıktı bugün o kadar para veriyoruz olanlar insanın ister, istemez canını sıkıyor. garantiye göndereceğim mecburen
bu vida konusunda fikirlerinizi bekliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme