Şimdi Ara

İphone 4 bataryayı değiştirdim, GSM sinyali yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tethered JB yaparken key.list hatasi aliyorum. Arastirdim bu hatayi ama verimli bir sonuc cikmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebaydan batarya alip kendim degistirmeyi planliyordum. Şimdi muallakta kaldım :S Pil değişimi için ne öneriyorsunuz?

• hocam pil degisimi icin youtubeden yararlanabilirsiniz orda ayrintili sekilde videosu var ve (iPhone3,1_6.0_10A403_Restore)googleden arattirabilirsin bunu indirince sanirim kurucaksin kolay gelsin
  • Latour, sorun pilden değil. Orjinal iPhone bataryasıyla da denedik, sorun devam ediyor. JB'yi deneyecem şimdi.
  • Bataryayı niye ebayden alıyorsunuz ki? Eğer Türkiyede iseniz buradan almanız sizin için daha hesaplı olur. 25 TL civarı Standart yan sanayi iphone bataryası değiştirme setiyle beraber.
  • snowBreeze 6.0.0 JB yaparken itunes'dan yükleme kısmında 3194 hatası alıyorum, hiçbir yerde çözümünü bulamadım. Bileniniz var mı ?
  • itunustan ne yukluyosun ki hocam? jailbreak yaptiktan sonra itunusta ne isin olur ?
  • arkadaslar merhabalar aylardır 4S telefonumda aynı sorunla kafayı yiyodum.pil artık kullanılamaz hale geldigi icin internetten pil siparis edip kendim degistirdim.pil sorunu cozuldu fakat daha buyuk bir bela sardım basıma sinyal cok dusuktu dısarda telefonla internete kesinlikle giremiyordum.telefon gorusmelerim cok kotuydu kesik kesik..heryerle irtibata gectim apple turkcell genpa vs vs hic bir cozum olmadı. ta ki dun tekrar bir arastırmaya girdim hatta bu forumu da okumustum benim gibi bircok insan bu dertten sikayetci..dun tekrar sokup takmayı denedim ve bunun icin farklı farklı videolar izledim.onca video arasından linkini yollayacagım bu video isime yaradı. sıkıntı anten kablosu ile cekisini arttırması icin arka kapakla temas yaratan minicik metal parcasındaymıs. ve siz de biliyosunuzdur artık iki tip vida var aralarında cok ama cok kucuk bir fark var..videodaki adamın dediklerini yaptım su an icin sorun cozulmus gibi duruyor..o ufak parcayı hafifce yukarı kanırtın ama kibarca ki kırılmasın ve arka kapaga temas etsin.umarum size de faydalı olur. ne kadar igrenc birsey oldugunu yaadım biliyorum..4s iphone en iyi telefonu steve jobsın son tasarımı.bu yuzden degistirmek de istemiyordum..ama bazen duvara carpasım geliyordu..hadi arkadaslar deneyin umarım siz de cozersiniz.sonucları bekliyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=xJSSFZbrsZc

• Arkadaşlar bende bügün köye cıktım herkezin telefon cekiyo benim iphone 4 servis yok diyor sorun ne bilen varsa lütfen yazsın

• Arkadaşlar köye gittim de her kezin telefonu cekiyo benim iphone 4 servis yok diyo ama şehire indiğimde şebeke geliyo bunun nedeni ne lütfen bi yardım edin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.