Şimdi Ara

İPHONE 4 DE PİL KATİLİ PİNG (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
5.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende yaptım etkin halde bakalım görelim. Bide youtube u kapattım. Sınırlamalar etkin halde.
  • Biraz etkisi oldu gibi sanki
  • bende çok etkisi oldu gibi geldi şarj artık daha uzun gidiyor...
  • Kamera disinda hepsini kapattim ve ciddi bir artis oldu daha once sarjim sabah fulledigim alda gece butiyordu gun icinde surekli konusuyorum ve msjlasiorm gunde ortala 400- 500 msj atip aliyorum surekli konusuorm iki gun gidiyor
  • süper oldu bilgi veren arkadaştan allah razı olsun
  • 4.3.3 çıktığında çok konuşulmuştu bu, eğer bunu yapmazsanız bekleme ve kullanım süreleri eşit oluyor ve gece kullanılmayan telefon bile %35-40 şarj yiyebiliyordu. bugüne kadar bu işi yapmayan arkadaşlar nasıl dayanmışlar 1 günlük şarj süresine hayret doğrusu..
  • Sabah kalktıgımda Airplane modunda yuzde 90 kalıyor full şarjken.. yaklaşık 7 saat filan.. normalmi sizce?
  • Ucak modunda sarj yememesi lazim,bende de %2-3 gidiyor,cydiadan kurulan arka plandakilerden biri harciyor.
  • bu bilgi için çok teşekkür ederim. Bu ayarı yaptıktan sonra diyebilirim ki şarjım %50 farketti artık daha uzun gidiyor.
  • faydalı olmus
  • 4 gun once ıphpne 4 32 aldım 4.0.2 surum vardı 5.0.1 yukselttım 3 gun sarj su anda %6 kullanım 8 saat 51 dakıka beklemede 3 gun 17 saat bundan once geveylı ıphone4 kullanıyordum max 1-5 gun gıdıyoedu normalmıdır bılmıyorum ama cok ıyı benım ıçın bu sure
  • Deneyelim bizde ..
  • Biraz araştırdım ancak net bir şey bulamadım. Nedir bu Ping ne işe yarar? Bir de 4S te deneyen oldu mu?
  • Bende ilk defa gördüm,şimdi deniyorum teşekkürler..
  • Bu olay sadece 4.3 için mi yoksa 5.01'de de fayda sağlıyor mu?
  • Değişen bisey yok.Denedik.
  • Ping zaaten Türkiye'de kullanılamıyor. kapasan da bişi değişmez kullanım olarak. şarj olarak değişebilir değişir de inş ama kullanmadığımız bişey nasıl şarj götürcek
    neyse ben kapıyim
  • Bu Ping olayı iOS 5.1 için nasıl yapılacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ping i kapattik bakalim birsey degisecek mi? Yarin bu mesajin ustune sonucu yazacagim...
  • iTunes'u da kapattım çok da güzel oldu. Boş boş duruyordu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.