Şimdi Ara

iPhone 4 'e donanım güncellemesi mi geliyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olamaz, tam para bulmusum siparisimi verecegim... Olmaz ki ya
  • 4s ha, demek öyle.
  • Bana da inandırıcı gelmedi bu donanım değişikliği
  • imkansız....
  • Valla ben kıllanmadım değil, neticede yapacakları donanım değişikliği sadece metal çerçeve olacağı için mevcut kasaya uydurmada pek bir sorun yaşamazlar...zor bir değişiklik değil yani, maliyetinin de çok yüksek olacağını sanmam..

Bu biraz da iphone 4'ün tüm dünyada neden böyle karaborsa olduğunu açıklıyor gibi...

Normalde üretimde bir sorun veya duraklamayı gerektirecek bir sebep olmasaydı, bu kadar talep varken Apple gibi bir firma ne yapar eder, kapasitesini arttırır (veya mevcut kapasite yeterlidir bilemiyorum) ve piyasadaki talebi şimdiye kadar çoktan karşılardı...

Ama iphone 4 yok, bulunamıyor, sıra bekliyorsun... Bu bana biraz birtakım şeyleri düzeltme çabası gibi geldi, mevcut üretimi minimumda tutmak, donanım güncellemesi yapıldıktan sonra üretime yüklenmek ve dünyayı iphone'a boğmak gibi bir planları olabilir...

Durumun fizibilitesini çok iyi yapmışlardır, kaybettikleri prestije tokat gibi bir cevap vermeye hazırlanıyor olabilirler, yeni anten çerçevesi ile "hani nerde lan anten sorunu?" gibi bir yaklaşıma girmek isteyebilirler, mevcut iphone sahiplerine de "ücretsiz bumper veriyoruz daha ne, hem zaten ister istemez fanatik olanlardan bazılarınız elindekini satıp gelip bu yeni hatasız modelden de almak isteyecek" şeklinde düşünüyorlar da olabilir.... Apple gibi konusunda dünyanın tartışmasız bir numarası olan ve bir o kadar da kibirli bir firmadan bahsediyoruz...

Bilmiyorum, donanım güncellemesi bana mantıklı geldi...ben Steve Jobs gibi bir adam olsam ve elimde de Apple'in imkanları olsa ben bu donanım değişikliğini yapardım ve milletin ağzını tıkardım... Mağdur olan müşterilerimin de bir şekilde gönlünü almaya çalışırdım...

Bu dedikodu bana mantıklı geldi....

Gel de şimdi 20 eylülde iphone 4 al bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SWRT- -- 1 Eylül 2010; 9:47:05 >

• valla bu saatten sonra bekleyemem
  • Haziranda da 5 cikar zaten abd de bu saatten sora 4e gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü
    Köklü bir değişikliğe gidilmediği sürece bir yenisini beklemenin mantığı yok.

Her şeyin en iyisine sahip olmaya çalışmak için beklemek, sonucunda hiç bir şeye sahip olamamakla eş değerdir.

Satın almış olanlar şu an sorunsuz kullanıyorlar ise üzülüp darılacak bir şey olmadığını düşünüyorum, elinizdeki cihaz ile
    mutlu olmaya bakın gerisini boş verin.

2. Paragrafta kendimi gordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SWRT-

Valla ben kıllanmadım değil, neticede yapacakları donanım değişikliği sadece metal çerçeve olacağı için mevcut kasaya uydurmada pek bir sorun yaşamazlar...zor bir değişiklik değil yani, maliyetinin de çok yüksek olacağını sanmam..

Bu biraz da iphone 4'ün tüm dünyada neden böyle karaborsa olduğunu açıklıyor gibi...

Normalde üretimde bir sorun veya duraklamayı gerektirecek bir sebep olmasaydı, bu kadar talep varken Apple gibi bir firma ne yapar eder, kapasitesini arttırır (veya mevcut kapasite yeterlidir bilemiyorum) ve piyasadaki talebi şimdiye kadar çoktan karşılardı...

Ama iphone 4 yok, bulunamıyor, sıra bekliyorsun... Bu bana biraz birtakım şeyleri düzeltme çabası gibi geldi, mevcut üretimi minimumda tutmak, donanım güncellemesi yapıldıktan sonra üretime yüklenmek ve dünyayı iphone'a boğmak gibi bir planları olabilir...

Durumun fizibilitesini çok iyi yapmışlardır, kaybettikleri prestije tokat gibi bir cevap vermeye hazırlanıyor olabilirler, yeni anten çerçevesi ile "hani nerde lan anten sorunu?" gibi bir yaklaşıma girmek isteyebilirler, mevcut iphone sahiplerine de "ücretsiz bumper veriyoruz daha ne, hem zaten ister istemez fanatik olanlardan bazılarınız elindekini satıp gelip bu yeni hatasız modelden de almak isteyecek" şeklinde düşünüyorlar da olabilir.... Apple gibi konusunda dünyanın tartışmasız bir numarası olan ve bir o kadar da kibirli bir firmadan bahsediyoruz...

Bilmiyorum, donanım güncellemesi bana mantıklı geldi...ben Steve Jobs gibi bir adam olsam ve elimde de Apple'in imkanları olsa ben bu donanım değişikliğini yapardım ve milletin ağzını tıkardım... Mağdur olan müşterilerimin de bir şekilde gönlünü almaya çalışırdım...

Bu dedikodu bana mantıklı geldi....

Gel de şimdi 20 eylülde iphone 4 al bakalım...

Son paragrafa kadar da bana mantıklı geldi. Ama artık beklemem bundan sonra. 20 Eyül'de alacağım inşallah.

• Aldım 1.5 aydır sorunsuz kullanıyorum dedikodulara bakarsak telefon alamayız zaten.
  • zaten türkiye'de kullananlar gayet memnun sizin tabirinizle bozuk olan modelinden.20 eylülden önce alacağım hem bumper da bedavaya gelecek
  • bu konuda bir gelişme var mı?
  • Ateş olmayan yerden duman çıkmaz gibi bir laf vardır, donanım güncellemesi gibi birşey olacak sanırım bumper'lar bitince..

Bekleyip göreceğiz..

Açıkçası ben 20 Eylülde iphone 4 alma fikrimi biraz askıya aldım gibi, en azından şöyle çıktıktan sonra 2 hafta falan..
  • hürriyette konuya yer vermiş ve 2. jenerasyon düzeltilmiş iPhone 4'ün, iPhone 4B olarak çıkacağını yazmışlar.. bakıcaz artık çaresine..
  • bence apple ın yapacağı değişiklik şu olabilir;
    30 eylülden sonra çıkan ip4 paket içeriğine bumper kılıf dahil edilir.
    yoksa makinada hiçbir değişiklik olmaz en az 1 yıl boyunca.
    1 yıl sonrasında bile şüpheli...

tek şikayet AT&T operatörü kullanan ve şehir merkezine göre sinyalin zayıf olduğu bölgelerde bulunanlardan. Onlarda "şuraya iki dakika elimizle bastırınca sinyal gidiyor" diyorlar (dead grip pozisyonu) bastırma sende kardeşim. ne zevk alıyorsa bastırınca. sanki adam define bulmuş herkese yaymak istiyor. bakın ben hata buldum diye. aferin, bu hata ise birçok telefonda buna benzer durum var. bilmeyenler youtube dan izlesinler.

zaten herşeye maydonoz milletten bir kişi bile apple karşı bu sebeple dava açmamış. rahat olun.
    adamlar her yere uyarı yazısı yazdırıyorlar, en küçük istisnai sorunları bile dev gibi gösteriyorlar.

bence apple firmasını iphone sebebiyle çok kıskanan var çoookkk.
    bakın tüm firmalar iphone çakmalarını piyasaya sürüyorlar. (htc, samsung, motorola,....)

• Ya saçmalamayın ya... Hala Apple reklamı yapıyolar..

Altta yapılan yoruma bakın. Bunlar çok eğlenceli yaa..

2500 tl verip te bu telefonu alanın aklına şaşarım ancak. o kadar para ver hala flash desteği olmasın
    Misafir 06 Eylül 2010 Pazartesi 09:04

• http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-apple-apple-iphone4-16gb-siyah-30903772/detay

arkadaşlar yukarıdaki teli almayı düşünüyorum nasıl sizce almaya değermi? acil cevap verirseniz memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-apple-apple-iphone4-16gb-siyah-30903772/detay

arkadaşlar yukarıdaki teli almayı düşünüyorum nasıl sizce almaya değermi? acil cevap verirseniz memnun olurum

Kardesim bence simlock olan bir telefon sakin alma..jailbreak yapicaksin guncellemelerde cok gec faydalanacaksin falan filan...fiyata aldanma..minumum 2 sene kullanacagin bir cihaz cok yakinda unlock ve kayitli olarak ulkemizde satisa cikicak..taksitle alirsin kral gibi kullanirsin..ben de senin gibi yapacaktim vazgectim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Shapekaan

quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-apple-apple-iphone4-16gb-siyah-30903772/detay

Kardesim bence simlock olan bir telefon sakin alma..jailbreak yapicaksin guncellemelerde cok gec faydalanacaksin falan filan...fiyata aldanma..minumum 2 sene kullanacagin bir cihaz cok yakinda unlock ve kayitli olarak ulkemizde satisa cikicak..taksitle alirsin kral gibi kullanirsin..ben de senin gibi yapacaktim vazgectim..

Bence fiyat çok iyi. Almanı öneririm. Arkadaşın yazdıkları gözünü korkutmasın. Jailbreak falan çok basit kendin halledersin.

• donanım olarak kasanın rengiymiş o, beyazı çıkacakmış
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.