Şimdi Ara

Iphone 4 Ekran Kilidi Sifresini kırma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
123.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tuş kilidinde iken kamerayı acın (ekrandaki kamera tuşunu yukarı doğru kaydirin)
    Kamera acikken home tuşuna basın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey daha eğer iCloud ta yedeğin varsa numaraların zaten saglamda

https://www.icloud.com/iphone_welcome/ bu adrese bir göz at Apple hesabinla giriş yap orda numaraların varmi yok mü kontrol edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_glryz -- 12 Temmuz 2012; 21:10:42 >
  • iCloud ve Dropbox in faydaları.
  • Evet ipod'um kurtuldu !
  • merhaba

benim 2 yaşındaki kız akşam eve gelince direk iphone arıyor
    ondan sonra telefon al alabilirsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Parola koyarken ; 3 buçuk yaşındaki bir çocuk, 4 rakamı ard arda 2 kez girip şifreyi doğrulayabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: keynes666

Selamlar
    bu sabah itibariyle 3,5 yasımdaki bir velet ki kendileri oğlumuz olur, iphone 4 e ekran kilidi koymayı becermiş.

her ekranı açısımızda sifre soruyor ve her basarısız denemede bekleme süresini uzatıyor. en son 60 dakika olarak kilitli kaldı telefon....

Tukcell i aradım Kvk ya gidin onlar cozer ama icindeki bilgiler de silinir dedidler.
    Itunes dan da restore yapılınca bilgiler gidiyormus.

Telefon rehberini kaybetmeden bu sifreyi nasıl kırabiliriz.
    Yardımlarınız icin simdiden teşekkürler....

Ben daha yeni görüyorum yazan oldumu bilmiyorum ama pc'ye bağlayıp itunes'ten yedekleme yaptıktan sonra herhalde rehberide kaydeder diye düşünüyorum.Sonra restore edebilirsiniz.Olay yaşanalı üstünden 20 gün geçti ama bir çözüm bulamadıysanız bu yöntemi deneyin derim.Geçmiş olsun.

• iCloud yedekleme kapalı mıydı ki?
    Açıksa bas restore'u gitsin, bilgileri zaten iCloud'tan tekrar çeker.
  • Bence de ufaklığın koyduğu şifre 4 tane aynı rakamdan oluşuyordur ve çocuk sağ elini kullanıyorsa ben 9999 6666 3333 denerdim ilk önce
  • Çoçuk o kadar şeyi yapabiliyorsa şifreyi de tekrar girebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1syLarw

Çoçuk o kadar şeyi yapabiliyorsa şifreyi de tekrar girebilir.

girmedi sifreyi en bastan itunes ile tekrar kurduk yazılımı. ama tüm bilgiler gitti.
    uzun zaman gecti ama su anda 4 yerde yedek tutuyorum :)))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar akıllı madem sor çocuğa söylesin sana şifreyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: timurgs

o kadar akıllı madem sor çocuğa söylesin sana şifreyi

bak bu benim aklıma gelmemişti......
    sende ışıltı gördüm zekisin....
  • ControlYourDream kullanıcısına yanıt
    HELAL KARDEŞİM GÜZEL TESPİT SANA BU YORUMU YAPMAK İÇİN KAYIT OLDUM @ControlYourDream
  • 0909zaza 0 kullanıcısına yanıt
    keşke bu cevapları yazmadan önce
    o çoooooooookkkkk kıymetli olan vede çocuklarınızdan sakındığınız telefonlarınızı ve ipadlerinizi çocuklarınızla paylaşmayı deneseydiniz,
    vede onlar hakkına kafanızda,
    aman kırar zarar verir den başka bir düşünce olsaydı. keşke demekten başka bir sey gelmez elimizden.
    Hem o zaman üye olma zahmetinden kurtulurdunuz...

siz verin elinizdeki telefonu her hangi bir çocuga bakın neler yapıyor... ama kıymetli elletmezsiniz değil mi ????

Allah yolunuzu açık etsin.....
    ne telefonumu , ne dslr makinanı nede bilgisayarımı sakındım onlardan. çok seferde bozdular...
    iyikide varlar, iyi kide bozdular...
    SONUÇ :
    o çocuklar simdiden senden daha iyi telefon kullanıyorlar :)))))

@0909zaza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygar_Oz -- 26 Ağustos 2013; 17:53:35 >
  • Hocam iCloud hizmetini actıysanız restore ettikten sonra ayarlar>iCloud üzerinde Apple hesabinizla oturum acın. 20 saniyeden daha bir sürede kişileriniz geri yüklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrlawyer -- 26 Ağustos 2013; 17:37:54 >
  • alwaysnoob
    ilk alıdığımda icloud açık değildi. o yüzden oradan yedek alamadım. Eşimin eski telefonundaki rehberden tekrar aktarma yaparak kurtarmıştık.
  • Önemli :
    3,5 - 4 yaşında bi çocuk bunları yapabilir mi gibisinden cevap yazacak olanlar
    sizden ricam
    her mahallede bulunan ana okullarından bir tanesine bir uğrayın sonra verin telefonunuzu o cocuklara, ondan sonra cevap yazın lütfen....
    bir deneme yapın lütfen ondan sonra ben engin görüşlerinize açığım...
  • Arkadaşlar benim iPhone 4s nin ekran kilidi şifresini unuttum iTunes ile restore etmem için itunese kayıt olmak mı gerek ben indirip denedim ama iTunes görmüyor telefonu nolur bir yardımcı olsanız

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.