Şimdi Ara

İphone 4 elma işaretinde kalıyor acılmıyor YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DÜN telefonda hic bir sıkıntı yokdu ama şarj %5 de takılı kalmısdı ne azalıyor ne coğalıyordu telefon gorusmesı yaptım bı anda kapandı tekrar actığımda 1-2 dakika kadar işimi hallettim karşıma siyah ekran cıktı hata verir gibi kapattı tekrar kendını yenıden acmaya calıştı ama acılmadı sonrasında sarja taktım acıldı ama şarj oluyor gozukup şarj olmadı sabit kaldı %2 de sonra tekrar acmaya calıştığımda elma işaretinde kaldı hic acılmadı şarjada taksam başka şarj aletinede taksam sonuc değişmedi acil yardımcı olun beyler Kafayı yemek uzereyim

• Dfu moduna alıp tekrar çıkarmayı deneseniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    bilgisiyara usp kablosuyla taktığımda görünmüyor okumuyor
  • Telefon üzerinden alın. Güç ve ana ekran tuşuna aynı anda basın ve bir süre basılı tutun sonra elinizi güç tuşundan Çek'in ama ana ekran tuşuna basmaya devam edin. Ekran siyah olacak veya iTunes simgesi gelecek. Aynı işlem ile dfu modundan çıkarabilirsiniz.

hocam dediğinizi harfiyen uyguladım yanlız telefonde hic bir tepki ayrıca telefon şuan acılmıyorda şarja takıp actığımda ise 1-2 dakika kullanıyorum ekran hatası veriri gibi kararlı siyah ekran gelıyor ve telefon kapanıyor sebepi nedir sizce?
  • Semıh- S kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal bir sorunabenzemiyor. Batarya da olabilir başka bir şey de. Teknik servise götürmenizi tavsiye ederim

garantisi yok bataryada olabilirmi sorun
  • Hocam servise verin söylesinler ücreti yaptırmazsanız para vermezsiniz. Ben bilemem sorunun neden kaynaklandığını.

• quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

Hocam servise verin söylesinler ücreti yaptırmazsanız para vermezsiniz. Ben bilemem sorunun neden kaynaklandığını.

teşekkürler ilginiz icin.
  • Rica ederim.

• Seneler olmuş ip4 çıkalı,
    böle hatalar vermesi normal..
    Şindi
    sıkıntı bataryadan olabilir.
    Telefonu şarja tak,saatlerce hatta günboyu dursun,% 90-100 olduktan sonra da çıkarma,dursun prizde.Şarjdayken telefonu kullanabiliyor musun diye bak.
    Sonra çıkar prizden,
    Yine kapanıyorsa bataryası ölmüştür,güvenilir bi yerden batarya alıp bir servise ver değişsin.
    Geçmiş olsun

• Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    Başka forumlar uzerindende inceledim cepte sıvı terleme gibi olaylarda veya düşmesi gibi durumlarda batarya sorun görüyormuş yardimlariniz için tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.