Şimdi Ara

iphone 4 G !! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
7.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fundarella

@matrixx_hakan

Merhaba,

"1 DK LIK TELEFON GÖRÜŞMESİ BEYNİN RADYASYONLA PİŞMEYE BAŞLAMASINI TETİKLİYOR." demişsiniz. Bunun için bir kaynak var mı?

Teşekkürler.
    Saygılar.

araştırırsan var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orjinalden alıntı: matrixx_hakan

SAR DEĞERİ 1.38 W/KG OLAN( GPS KAPALI HALİNDE) BİR TELEFONU ASLA KULLANMAM

BİDE GPS Yİ AÇTIKMI KİMBİLİR DEĞER NE OLUR..

BEYNİNİZE YAZIK..VERDİĞİNİZ PARAYA YAZIK

AMA VEREN ENAYİ BOL TÜRİYEDE.. KOBAY GİBİ KULLANIYOLAR BİZİ..

SAR DEĞERİ KAÇ TANE DÜŞÜK TELEFON VAR PİYASAMIZDA Bİ SÖLEYİN BAKALIM..EN TEHLİKESİZİ SUAN 0.12 W/KG SANIRIM LG NİN Bİ TELEFONU VARDI O..

1 DK LIK TELEFON GÖRÜŞMESİ BEYNİN RADYASYONLA PİŞMEYE BAŞLAMASINI TETİKLİYOR..1 DK DAN SONRA KENDİNİZE NE KADAR ZARAR VERİYORSUNUZ Bİ DÜŞÜNÜN..ANLAMANIZ OLANAKSIZ..TAAKİ 10 YIL SONRA OLACAKLARI GÖRENE KADAR

BEN 18 YAŞINDA BİR GENCİM VE SAMİMİ SÖYLÜYORUM TELEFON KULLANMIYORUM..HEM DERSLERİM AKSADIĞI İÇİN HEMDE ZARARLI OLDUĞU İÇİN..BİLGİSAYARI AYDA 1 KERE AÇIYORUM..TELEVİZYON İZLEMİYORUM..

Bİ YERİMDENDE BİŞEY EKSİLMİYO VALLA..TELEFONSUZ PC SİZ TV SİZ HAYAT OLUOMUŞ...

LAZIM OLMADIKÇA KULLANMAMANIZI ÖNERİRİM..

AYRICA PAHALI CAFCAFLI TELEFON KULLANMAK SİZİ YÜCELTMİYOR..ZENGİNDE GÖSTERMİYOR..

matrixx_hakan kardeşim sana kardeşim diyorum çünkü 18 yaşındağım demişsin benden 10 yaş küçüksün sana bir abi tavsiyesi kaynak göstermeden yorum yazma

Ben 10 yıldır cep telefonu kullanıyorum ve en ufak sağlık sorunum yok. Sağdan soldan duyduğun şeyleri tam doğru olup olmadığını öğrenmeden yazma. Palı telefon kullanana herkezi aynı kefeye koyman yanlış ayrıca. 4-5 kişi sırf hava olsun diye alıp kullanıyor olabilir. AMa bu genelleme yapmanı gerektirmez.

Sana önerim bir şeyler şölemeden önce düşünüp sonra yazman önce yazıp sonra düşünme. 17-18 yaşında çok genç görüyorum önce düşünüp sonra şölemeleri gereken şeyleri önce şöleyip sonra düşünen.

Ayrıca sar değeri 1.38 W/KG altında olan çok telefon var yeni telefonlarda artık sar değeri düşük oluyor. Ayrıca yasal sınır 2,0 watt bunun üzeri satılmıyor çünkü zararlı. 1.00 altında sar değeri olan telefonlardaki sar değeri ise insansağlına zarar verecek boyutlarda olmuyor. Esas tehlike baz istasyonlarıdır.

Sar değerinin sıfır olması gerektiğini düşünüyorsan oda mümkün değil ila belli bir sar değeri olacak bu ciyazlarda.

Bu arada sana bir not.

Futbol oynarken futbol topuna kafa vurmak cep telefonu ile konuşmaktan daha tehlikelidir. O zaman kimse futbolda oynamasın. Bir futbol topuna kafa vurulduğunda binlerce beyin hücresi ölmekte ve ölen bu hücrelerin yerine yenileri gelmemekte. Bana kaynak göstermeden yorum yazma demişsin ama sen bunu yazmışsın diyebilirsin diye şölüyorum bu konuda kaynak yazmama hiç gerek yok çünkü ailemde doktor olan ve sporla ilgilinen insanlar var onlardan bildiğim için yazdım bunu.

Bu dünyada ceptelefondan daha çok sağlık bozan şeylerde var senden onlarıda eleştirmeni ve yapmamanı beklerim.

Meraktan soruyorum siğara kullanıyormusun.

bi kaynağım olmadığını nereden cıkarıosunuz acaba..?? eletrik elektronik mühendisi abim var ve bu konularda baya bilgili..benide uyardığı için bnde korunmaya çalışıyorum..tabiki içimize girecek bşiler..bn burda zararı aza indirgemeye çalışıyorum..bunu şu yaşımda kavradıysam eğer..bni eleştiriceğine tebrik etmen lazım..malum yaşıtlarım ipini koparmış gibi telefon kullanıyorlar..bilmiyorum bu bilgiye kültüre arastırmaya bağlı bişey..hayatmdanda tamamen cıkaramam telefonu..cıkardım desem yalan olur..arada bir kullanırım..zararını indirmenin bir yolu var ama yapması zahmetli zor ve zeka isteyen bi süreç...şuan üstünde çalışıyorum..fizik kmya ve mat profesörü büyük amcam bana destek çıkıyor..neyse muhabbet uzadı skıldım..bu sayfaya zaten uğramam bdaha.dh nin %80 i boş muhabbet ve insnlarla dolu zaten.kaçtane bnm kfadan insan var yazısı var mrk ediyorum..alaycı tavır ve eleştrileri yapanlrda önce bi kendilerne baksnlar..aynaya bakınca hangi atın t3z3ini görüyolar acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roller Toaster -- 14 Ocak 2009; 22:23:34 >

• quote:

quote:

@matrixx_hakan

Merhaba,

"1 DK LIK TELEFON GÖRÜŞMESİ BEYNİN RADYASYONLA PİŞMEYE BAŞLAMASINI TETİKLİYOR." demişsiniz. Bunun için bir kaynak var mı?

Teşekkürler.
    Saygılar.

araştırırsan var..

Yaklaşık 4 senedir GSM firmasında çalışıyorum. Araştırdım hatta az miktarda WHO'nun araştırmalarınını da okudum. Ben bulamadım. Yardımcı olursan öğrenmiş oluruz ?
  • quote:

quote:

quote:

@matrixx_hakan

Merhaba,

Teşekkürler.
    Saygılar.

araştırırsan var..

Yaklaşık 4 senedir GSM firmasında çalışıyorum. Araştırdım hatta az miktarda WHO'nun araştırmalarınını da okudum. Ben bulamadım. Yardımcı olursan öğrenmiş oluruz ?

babam söyledi ve kendisi bu işlerin mühendisi..yurtdışı kaynakları ve kendi çapında yaptığı bazı deneylerle bunu kanıtladı..sna gidipte hangi firma kuruluş dernek.herhangi birisi telefon ahanda sana böle etki yapıyor der??..o işte sen çalışsan sen açıklarmısın böle bşeyi..telefonun böle bi zarar verceğini neden açıklayasnki.cebine para girio sonucta..unutma bu devrde bilim adamları arastırmacılar bu işlerle uğrasanlar bile paralı..parayı bastırdıktan sonra sen istemediğin sürece o bilgi o laboratuardan cıkmazzz !!!! herkez cebini dşünür..dierlerini değil..

• quote:

fizik kmya ve mat profesörü büyük amcam bana destek çıkıyor..

ahahahahfhah

tabi cnm tabi

benim hedefimde Astronomi ve Fizik, Kimya, Matematik ve Geometri,Tıp, Biyoloji, Sosyoloji, Siyaset bilimi, Psikoloji ordinaryüs profesörü küçük halamın yardımlarıyla telepati kurarak iletişim. çok zor, zahmetli ve zeka gerektiren bişey ama başarabiliyorum, bilmiorum burda benim gibi zekaya sahip kimse yoktur heralde onun için biz projelerimizi birleştirebilir, hatta akrabalarımızı da tanıştırıp minik mega beyinler üretebiliriz ne dersin?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@matrixx_hakan

Merhaba,

Teşekkürler.
    Saygılar.

araştırırsan var..

babam söyledi ve kendisi bu işlerin mühendisi..yurtdışı kaynakları ve kendi çapında yaptığı bazı deneylerle bunu kanıtladı..sna gidipte hangi firma kuruluş dernek.herhangi birisi telefon ahanda sana böle etki yapıyor der??..o işte sen çalışsan sen açıklarmısın böle bşeyi..telefonun böle bi zarar verceğini neden açıklayasnki.cebine para girio sonucta..unutma bu devrde bilim adamları arastırmacılar bu işlerle uğrasanlar bile paralı..parayı bastırdıktan sonra sen istemediğin sürece o bilgi o laboratuardan cıkmazzz !!!! herkez cebini dşünür..dierlerini değil..

Senden sadece bir kaynak istemiş Kaynak olarak da babam veya amcam demen biraz komik kaçıyor doğrusu.

• 128gb a 2-3 milyon müzik atarım ve bi o kadarda program yüklerim yazan neresinden uydurduysa
  • Aman matrixx hakan hocam, telefon kullanmadan senin beyin bu haldeyse birde telefon kullanırsan.... Aman yarabbi, düşünmek bile istemiyorum.
  • Ben aldığım cevaplardan sonra konuyu uzatmıyorum. Kendi seçiminizdir. İster kullanırsınız, ister kullanmazsınız. Ancak kaynak göstermeden insanları yanıltmayalım sadece. Tek söyleyeceğim budur. Saygılar.
  • konu daılmış gitmiş ya
  • Ben iPhone 500g yi bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

128 gb hdd saçma olmuş kamerada zor gibi ama olabilir.

4gye gelince 3g daha yeni geldi 4g kimbilir ne zaman gelir.

Şu wimax yaygınlaşsa çok güzel olur. 4G den önce
  • 4g dedikleri vimax dir.
    4g yok diyenlere su an HTC MAX 4G kullaniyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: jenya

4g dedikleri vimax dir.

çok doğru
  • çok şık
  • quote:

Orjinalden alıntı: jenya

4g dedikleri vimax dir.

Merhabalar,

Wimax ilk çıktığında, 4G olarak lanse edildi ancak resmi olarak 4G kabul edilmemektedir. Hatta Wimax dan sonra çıkan LTE bile (henüz resmi olarak kullanılmıyor) 4G değil 3.9G olarak bahsediliyor dokümanlarda. Resmi olarak 4G diye bir şey henüz açıklanmamıştır. Ancak mutlaka tasarımı devam ediyordur.
  • Yeri değil ancak,cep telefonunun zararlı olmadığını düşünen hatta idda eden arkadaşlarım için :
    www.pubmed.net isimli siteye girip ortadaki boşluğa "cell phone" (veya benzeri kelimeler yazarsak) konuyla ilgili daha somut ve bilimsel bazı bilgilere ulaşabiliriz,saygılarımla.
  • Delinin ßiri Kuyuya Taş Atar 40 Akilli Onu Cikaramaz
  • Arkadaslar malesef uzulerek yaziyorum.

Cikmasi beklenen model

iphone 4G 128 Gb biraz gecikecekmis.

Simdilik illa kullanmak istiyorsaniz cin mali olan

Ay-Fon 4G 128 Gb 1024x768 Tv DivX Ps3 modelini deneyin saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobo13 -- 31 Ocak 2009; 17:59:09 >
  • iphone 4g icin ytubede biseyler var ocak 2009 falan yazmislar bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobo13 -- 31 Ocak 2009; 17:58:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.