Şimdi Ara

İPHONE 4 HALA ALINIRMI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: enzomaresca

Alınır arkadaşım. Kullanıma göre değişir ama oyun oynamıyorsanız 2-3 sene götürür. Sen buraya 3GS alınırmı diye başlık açsan herkes 4 al der. 4 diye başlık açsan 4s veya 5 al der. Biz de biliyoruz 4s veya 5 daha iyi ama daha pahalı. En yeni en iyi telefonu önermek marifet değil kişiye yetecek bütçeye uygun fiyat performanstaki telefonu önermek lazım .İphone 4 ü 1 buçuk ay önce aldım iyiki 1000 tl fazla verip 5 veya 500 tl fazla verip 4s almamışım diyorum. Az para değil sonuçta. Her işimi görüyor şarjı iyi gidiyor bana yetiyor ne diye fazlasını alayım o zaman. 2 sene kullanırım garantisi bitmeden satar değiştiririm sonra zaten pili ölüyor 2 senede. İçine sinmiyorsa da 4s fiyatı düşmesini bekle ama 5 alma derim 4s ten tek farkı malzemeden çalmışlar

hocam cook güzel anlatmıssın yorumun için cok tesekkurler .. karar verdim gibi iphone 4 beyaz renk alıcam bi aksilik cıkmassa

• Şuanda Alınır Herkezin Dediği Gibi 1 2 Sene Rahat Götürür. 4s Alsan 2 3 Sene Götürür Aradaki O Sene Farklı Yazılım Güncellemesinden Olur 3GS Bile Hayla Yazılım Desteği Alıyorsa 4 Neden Almasın Uzun Bi Süre. Bence Kesinlikle Alınır Ama 2 EL Alacaksanız 800 TL Fazlada Para Vermemeye Calışın
  • Bende de 4 var 5 alicaktim bu da isimi görüyor ne gerek var dedim vazgeçtim 6yi beklemeye karar verdim.Ama 6 çıkana kadar telin perti çıkar orası ayri konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hsnyksr -- 20 Şubat 2013; 7:40:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene falan götürmez şu anda bile iOS6 ile acayip yavaş. iPhone gibi bile değil kasılıp duruyor

• Ben 2010 aralik ayinda almistim home tusu disinda cok memnunum bunu satip 5 alacaktim 5 cikmadan once iyiki satmamisim 5 almadim konuya gelirsek suan 511 de kullaniyorum 2 sene dediginiz ios 8 e denk gelir ki bu bence imkansiz ios 7 de destek kesilir bence (ios 7 yuklenebilr) fakat ben ios6 ya gecirmicem yank size onerim kesinlikle 4s alin o sizi 2-3 yil goturur

• İphone 4 ile 4S arasında kaldım ama 200-250 TL fark için iPhone 4 alınırmı yoksa iPhone 4s mi karar veremedim bi yardım beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

2 sene falan götürmez şu anda bile iOS6 ile acayip yavaş. iPhone gibi bile değil kasılıp duruyor

hadi yaa ios6 kasiyorsa hic almiyayim o zaman yaa .

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarı-

İphone 4 ile 4S arasında kaldım ama 200-250 TL fark için iPhone 4 alınırmı yoksa iPhone 4s mi karar veremedim bi yardım beyler

bencede 200 tl cok buyuk fark degil.. 4s e kafam yoneliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: BrainDrain

alınır

peki neden alinir diye sorsam?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagakan7

quote:

alınır

peki neden alinir diye sorsam?

size en yakın bakkalda

şaka bir yana nerden biliyim!Türkcell iyi olurdu ama Kazıklanırsın. MediaMarkt candır

hocam soruyu yanlis anladiniz galiba.. nereden alinir demedim.. neden iphone 4 alinir dedim

• Bence 4S al unutma ki iOS 6 güncellemesinde 4S'in altındaki cihazlar biraz daha kısıtlı bir güncelleme aldı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.