Ağustos ayında tatilde ben de düşürdüm. Havuzun dibine kadar gitti, sonra çıkarabildim.
Telefonu çıkardığım sırada elma simgesinde kalıyor, kapanıp tekrar açılmaya çalışıyordu. Gittim saç kurutma makinesi ile kurutmaya çalıştım. Ancak bunun da yapılmaması gerekiyormuş.
1-2 saat sonra Bodrum'un içinde bir servise verdim, bakacağız dediler. Ertesi gün "akşama açılabilecek gibi, biraz canlandı, iTunes'a bağlama işareti çıkıyor" falan dediler. Akşam gittim, yok dediler açılmadı, biraz daha bekleyelim, ilaca koysunlar... Peki koysunlar...
2 gün de öyle geçti, sonunda "yok, olamadı, açılmıyor" diye geri verdiler.
Yine de güvenemedim ama yeni telefon almak zorunda kaldım.
İstanbul'a dönüşü de bekledi bu telefon 1 hafta kadar. Döndükten sonra evde "işe yaramaz ya neyse" diyerek pirinç dolu kavanoza attım iPhone'u. 1 hafta da onun içinde öyle kaldı.
Sonra bir ara aklıma geldi, açıp bakayım dedim. Elime aldım ve telefon şak diye problemsiz biçimde açıldı.
Sadece ön kameraya dönmek istediğinizde takılıyor ve restore etmeden de kamera düzelmiyor.
Bunun haricinde telefonun her türlü özelliğ problemsiz şekilde çalışıyor
Geçmiş olsun, üzüldüm gerçekten...
benim verdiğim telefoncu arkadaş dün direk iphone servisine (almanyada) göndermiş bir tanıdığı varmış üceti karşılığı halledilir demişler umarım çok pahallıya patlamaz bekliyeceğiz 20 gün sürer dediler.
Bu saatten sonra pirince yazık,hem kilosuda pahalanmış
quote:
Orijinalden alıntı: melihgezer
quote:
Orijinalden alıntı: melihgezer
bi arkadasim havuza dusurdu ayni senin gibi oldu calisiyordu kapandi sonra bidaha acamadi. Bayada kurcaladi. Sonra birakti dokunmadi telefon 4-5 gun sonra acmayi denediginde acilmis. Sadece camerasi calismiyormus. Ama onuda yaptirmak ucuzmus
usta sen bulgura yatır onu :)))
quote:
Orijinalden alıntı: dbmaster
usta sen bulgura yatır onu :)))
Şimdi suyun derinliğine göre bulgur miktarıda değişir
kardeş üzülme yenisini alırsın fiyatları ucuzladı hepsiburada da var.Çok ucuz yav yani param olsa şimdi gidip alırım
quote:
Orijinalden alıntı: CM baba
benim verdiğim telefoncu arkadaş dün direk iphone servisine (almanyada) göndermiş bir tanıdığı varmış üceti karşılığı halledilir demişler umarım çok pahallıya patlamaz bekliyeceğiz 20 gün sürer dediler.
Siz yurtdisinda yasamiyorsunuz degil mi?
Siz o telefoncudan tek bir tane kanit gostermesini isteyin almanyadaki servise gonderdigine dair, kargo faturasi, takip numarasi, servis fisi artik ne olursa...
90% ihtimalle pirince yatirmis bekletiyordur o telefoncu, size 2 hafta sonra guzel bir haber ve fatura ile gelirse sasirmayin, tabi Almanya iPhone servisindeki tanidiga cok tesekkur etmeyi unutmayin.
quote:
Orijinalden alıntı: Knightfall
quote:
Siz o telefoncudan tek bir tane kanit gostermesini isteyin almanyadaki servise gonderdigine dair, kargo faturasi, takip numarasi, servis fisi artik ne olursa...
90% ihtimalle pirince yatirmis bekletiyordur o telefoncu, size 2 hafta sonra guzel bir haber ve fatura ile gelirse sasirmayin, tabi Almanya iPhone servisindeki tanidiga cok tesekkur etmeyi unutmayin.
Yurtdışında yaşamıyorum... Aynı şeyi bende düşündüm lakin denize düşen yılana sarılır misali beklemekten başka yapacak bir şey yok önlem olarak sadece yapmadan ne kadar ücret alacaklarını belirtsinler dedim çok abartmazsa seve seve ödeme yapmaya hazırım. Artık pirinçlemi çözer bulgurlamı yada gerçekten Almanya ya mı gönderdi çok da önemsemiyorum paranoya yapmak istemiyorum dostum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Knightfall
quote:
Yurtdışında yaşamıyorum... Aynı şeyi bende düşündüm lakin denize düşen yılana sarılır misali beklemekten başka yapacak bir şey yok önlem olarak sadece yapmadan ne kadar ücret alacaklarını belirtsinler dedim çok abartmazsa seve seve ödeme yapmaya hazırım. Artık pirinçlemi çözer bulgurlamı yada gerçekten Almanya ya mı gönderdi çok da önemsemiyorum paranoya yapmak istemiyorum dostum
Anliyorum, paranoyadan ziyada size cok buyuk bir fatura cikmamasi icin uyari yapmak istedim... Yillarca ayni hikayeyi farkli kisilerden dinleyince insan tucrube ediniyor ister istemez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme