normalde canon 450 d profesyonel fotoğraf mak. kullanıyorum
ama bazen üşeniyorum taşımıyorum çekmek istediğim şeyleride blackberry kullanıyorum onla çekiyorum ama beğenmiyorum..
en azından foto. mak. taşımadığım zamanlarda kaliteli fotograf çekeyimde kaybım olmasın yayınlanabilir düzeyde olsun istiyorum...
Yoksa gösteriş falan değil :)) bir arkadaş yaz mış ya :)
i4 veya i4s istediklerinizi rahatlıkla yerine getirebilir,
en azından sizi tatmin edecektir,
uygulamala desteğini sakın ihmal etmeden tabiyki, real time çekimlerinizde live filter uygulamasını, sonradan editlemelerinizde photoforge2 ve photogene2 uygulamalarını bütünleşik çevresel elalemin deyişiyle sözüm ona 3d çekimlerinizde microsoftun ücretsiz Photosynth uygulamasını blog paylaşımı içinde stories uygulamalarını çekin,
bunlar benim en iyilerim, daha milyonlarcası var kendinizde araştırabilirsiniz,
göreceksiniz hayat iphoneun arkasından çok daha güzel görünüyor
quote:
Orijinalden alıntı: Technics
quote:
Orijinalden alıntı: mehtap_2308
Benim istememin sebebi anlık fotoğrafları kaliteli paylaşmak..
normalde canon 450 d profesyonel fotoğraf mak. kullanıyorum
ama bazen üşeniyorum taşımıyorum çekmek istediğim şeyleride blackberry kullanıyorum onla çekiyorum ama beğenmiyorum..
en azından foto. mak. taşımadığım zamanlarda kaliteli fotograf çekeyimde kaybım olmasın yayınlanabilir düzeyde olsun istiyorum...
Yoksa gösteriş falan değil :)) bir arkadaş yaz mış ya :)
i4 veya i4s istediklerinizi rahatlıkla yerine getirebilir,
en azından sizi tatmin edecektir,
uygulamala desteğini sakın ihmal etmeden tabiyki, real time çekimlerinizde live filter uygulamasını, sonradan editlemelerinizde photoforge2 ve photogene2 uygulamalarını bütünleşik çevresel elalemin deyişiyle sözüm ona 3d çekimlerinizde microsoftun ücretsiz Photosynth uygulamasını blog paylaşımı içinde stories uygulamalarını çekin,
bunlar benim en iyilerim, daha milyonlarcası var kendinizde araştırabilirsiniz,
göreceksiniz hayat iphoneun arkasından çok daha güzel görünüyor
ben oyun oynamıyorum fotoğraf çekerim instagram twitter facebook blogger gibi uygulamaları kullanırım..
oyunla falan işi olmayan film indirmeyen biri olarak 8 gb işimi görür mü?
birde blackberry de ben 100 mb kullanıyorum ve artıyor bile ki evdeki wifi den kullanmıyorum...
ıphone de böylemi yetermi?
dediğim uygulamaları kullanan biri için...
öyle video falan işim olmaz :)=) bol foto çeker atarım falan instagram :)
Profesyonel olarak fotoğraf ile ilgilendim ve arkadaşlarımda var profesyonel
N8 kamerası gerçekten çok iyi. Fakat lens sorunu vardı onuda çözerseniz çok doğal net ve zoom kabiliyeti iyi. Fakat çekmesini bilmeniz lazım. iPhone 4 bir çok kişiye harika gelir çünkü renkleri güzel çeker doğallık azdır. 4S ise doğal ve güzel bir teknoloji fakat seçim olarak N8 derim.
quote:
ben çok kararsızım...
ıp 4 8 gb ıp 4 16 gb ıp 4s16 gb
ama en uygunuz 1600 e 8 gb görünüyor...
peki sizce bana yetermi?
ip 4 8 gb üretiminde herhangi bir eksiklik varmı?
ben oyun oynamıyorum fotoğraf çekerim instagram twitter facebook blogger gibi uygulamaları kullanırım..
oyunla falan işi olmayan film indirmeyen biri olarak 8 gb işimi görür mü?
birde blackberry de ben 100 mb kullanıyorum ve artıyor bile ki evdeki wifi den kullanmıyorum...
ıphone de böylemi yetermi?
dediğim uygulamaları kullanan biri için...
öyle video falan işim olmaz :)=) bol foto çeker atarım falan instagram :)
söylediğiniz şekilde kullanıyorsanız kesinlikle yeter, zaten çektiğiniz resimleri zaman zaman pc ye aktaracaksınız
sokakta veyron benim için daha önemli oldu şu an :)
iphone 4 aldım..
quote:
iphone 4 aldım..
Hayirli olsun
resmin net yada bulanık olması ile anlaşılmaz 5mp ile 8mp. resim baskıda kendini belli eder. baskı dediğim büyük boylarda. yani siz resmi yakınlaştırdığınız zaman karşılaştırın.8mp size yakınlaşmalarda daha net bir görüntü sağlar. 5mp ile yakınlaştırmalarda pek başalırı değildir. 5mp ve 8mp yi karşılaştırmak istiyorsanız aynı ortamda aynı anda aynı şeyi çeken makinaların pozlarını büyüterek karşılaştırın. fark öyle anlaşılır.
quote:
İphone 4 = 5 mp İphone 4S = 8 mp
Kamerası var..
Daha önceden iphone 4 kullanıp 4S e geçenler fotoğraf kalitesi hakkında bilgi verebilir mi?
fotoğraf benim için önemli..
Aralarında önemli fark var mı?
4s sahipleri fotoğraf çekip koyabilir mi?
Merhabalar konuyu hortlatıyorum geçen sene almışsınız telefonu. Görüşlerinizi almak istedim İphone 4' ün kamerası nasıl? Karanlıkta falan iyi çekiyormu? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme