Arkadaşlar herkese mrb.Los Angeles tan iphone 4 aldım(craiglist.com dan bulduğum local bir satıcı).Cihazı ilk defa Türkiyede açıyorum.Aldığım kişi bana unlock ve jailbreak yapılı olduğunu söylemişti ama sim kartımı kesip taktığımda iTunes a bağlamamı istedi bağladığım zaman ise "the sim card inserted in this phone does not appear to be supported" ile başlayan bi yazı çıkıyor.Bu telefonu nasıl aktive edebilirim.
at&t sim kartı ile aktive edebilirsin. aktivasyon kartı diye bahsediyor herkes.
jb ve unlock yapılmış ise sormaması lazım aslında. ilginic.
Sizinde benim gibi Universal Sim kart almaniz gerekiyor. ebay'dan 1 hafta once siparis verdim ama henuz elime ulmasmadi. Sinirlerim bozuldu, tahammullum kalmadi artik :)
universal sim kart aldıktan sonra active ettim diyelim unlockta var ve telefon kayıtlı universal simi çıkarıp avea hattımı taktığımda hiç bir sorun kalmayacakmı?
Muhtemelen sorun kalmayacak ama olaki tekrar aktif etmenizi isterse yine universal sim karti takip menuye ulasin ve Cydia uygulamasinda cydia.pushfix.info/ adresini kaynak olarak ekleyip Hacktivation Patch diye aratip yuklerseniz kokten cozume kavusursunuz.
tamamdır arkadaşlar yarın ilk iş bir tane universal sim alıp denemek olacak ilgilendiğiniz için çok teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme