Şimdi Ara

iphone 4 ios 5.0.1 kurulu jb yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gün önce aldım iphone 4 ümü 5.0.1 yüklü telefon türkiye cıkıslı Jb yapmak istiyorum fakat tethered untethered felan olayı nedir okudum fakat anlayamadım JB yapabilmem için yardımıcı olabilirmisinz

• quote:

Orijinalden alıntı: ysf29

Arkadaşlar 3 gün önce aldım iphone 4 ümü 5.0.1 yüklü telefon türkiye cıkıslı Jb yapmak istiyorum fakat tethered untethered felan olayı nedir okudum fakat anlayamadım JB yapabilmem için yardımıcı olabilirmisinz

Tetheredde cihazı açmak için bilgisayar lazım
    Semi-Tetheredde ise bilgisayarsız açılır fakat jbsiz gibi olur,bilgisayarla açınca jbli olur
    Untethered ise hep jblidir bilgisayara gerek duymaz.

Sorunuz olursa sorun başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

quote:

Orijinalden alıntı: ysf29

Arkadaşlar 3 gün önce aldım iphone 4 ümü 5.0.1 yüklü telefon türkiye cıkıslı Jb yapmak istiyorum fakat tethered untethered felan olayı nedir okudum fakat anlayamadım JB yapabilmem için yardımıcı olabilirmisinz

Tetheredde cihazı açmak için bilgisayar lazım
    Semi-Tetheredde ise bilgisayarsız açılır fakat jbsiz gibi olur,bilgisayarla açınca jbli olur
    Untethered ise hep jblidir bilgisayara gerek duymaz.

Sorunuz olursa sorun başka.

pm olarak sorumu yazdım size hocam
  • dostum senin ve herkesin işine untethered jb yarar ios 5.1 için kurulumu şuradan takip edebilirsin

http://www.spiritjb.org/2011/12/how-to-untethered-5.0.1-jailbreak-redsn0w-0.9.10b1-iphone-ipod-ipad-video.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.