Bildirim
iphone 4 ios 5.0.1 kurulu jb yardım lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ysf29
Arkadaşlar 3 gün önce aldım iphone 4 ümü 5.0.1 yüklü telefon türkiye cıkıslı Jb yapmak istiyorum fakat tethered untethered felan olayı nedir okudum fakat anlayamadım JB yapabilmem için yardımıcı olabilirmisinz
Tetheredde cihazı açmak için bilgisayar lazım
Semi-Tetheredde ise bilgisayarsız açılır fakat jbsiz gibi olur,bilgisayarla açınca jbli olur
Untethered ise hep jblidir bilgisayara gerek duymaz.
Sorunuz olursa sorun başka. -
quote:
Orijinalden alıntı: J. MacTavish
quote:
Orijinalden alıntı: ysf29
Arkadaşlar 3 gün önce aldım iphone 4 ümü 5.0.1 yüklü telefon türkiye cıkıslı Jb yapmak istiyorum fakat tethered untethered felan olayı nedir okudum fakat anlayamadım JB yapabilmem için yardımıcı olabilirmisinz
Tetheredde cihazı açmak için bilgisayar lazım
Semi-Tetheredde ise bilgisayarsız açılır fakat jbsiz gibi olur,bilgisayarla açınca jbli olur
Untethered ise hep jblidir bilgisayara gerek duymaz.
Sorunuz olursa sorun başka.
pm olarak sorumu yazdım size hocam -
dostum senin ve herkesin işine untethered jb yarar ios 5.1 için kurulumu şuradan takip edebilirsin
http://www.spiritjb.org/2011/12/how-to-untethered-5.0.1-jailbreak-redsn0w-0.9.10b1-iphone-ipod-ipad-video.html
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X