Şimdi Ara

iphone 4 jb shsh artıları eksileri nasıl yapılıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tr vodafonedan 4.1 02.10.04 yüklü olarak aldım hala eskisi gibi bilgi paylaşımı olarak kullanırsak iyi olacak çok sorum var yardım lütfen

• çok karmaşık geliyorsa tek tek sorayım shsh kaydını yapmaya çalıştım herşeyi otomatik gördü kaydı al dedim sadece ve aldı kaydı succesfully do/done olayı sadece bir yerde oldu sanırım jb yapmadığım için mi başka birşeyden mi bilmiyorum ve 4.2.1 diye kaydetmiş normalde 4.1 (8b...)yazması gerekiyrken farklı yazmıştı neden olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enriqo
    çok karmaşık geliyorsa tek tek sorayım shsh kaydını yapmaya çalıştım herşeyi otomatik gördü kaydı al dedim sadece ve aldı kaydı succesfully do/done olayı sadece bir yerde oldu sanırım jb yapmadığım için mi başka birşeyden mi bilmiyorum ve 4.2.1 diye kaydetmiş normalde 4.1 (8b...)yazması gerekiyrken farklı yazmıştı neden olabilir ?

Yanlis kaydetmemis shsh kaydi kullandiginiz surume degil shsh kaydini ne zaman aldiginize bakar su an 4.1 kapandi almaniz mumkun degil
  • Aslinda mumkun. Jb yaptiktan sonra cydiadan iSHSHit isimli programi kurup shsh kaydini 4.1 icin lokal olarak alabilirsiniz. Bu program telefonun icerisine kaydettigi dosyayi ayrica mail adresinize gonderme ozelligine de sahip. Oradan da o dosyayi bilgisayara indirip saklayabilir ve lazim oldugunda tinyumbrellaya el ile gosterip kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmett_551
    Aslinda mumkun. Jb yaptiktan sonra cydiadan iSHSHit isimli programi kurup shsh kaydini 4.1 icin lokal olarak alabilirsiniz. Bu program telefonun icerisine kaydettigi dosyayi ayrica mail adresinize gonderme ozelligine de sahip. Oradan da o dosyayi bilgisayara indirip saklayabilir ve lazim oldugunda tinyumbrellaya el ile gosterip kullanabilirsiniz.

Haklisiniz aslinda :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.