Şimdi Ara

iPhone 4 // Kasma Problemi 3 günlük cihaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tamam belki 4s a5 islemciye sahip olabilir ama bana kalirsa a4te yeterli bir seviyede. arkadasimin 4s ini kullandim 3 gun ben 4 sahibiyim cok da oyle aham saham dedigim bir fark yok.. hani bir 3gs ile 4 farki kadar degil.bu arada herkesin 4s alabilcek gucu yok. arkadas iphone 4 almis 8gb almis dikkatinizi cekerse .. 16 gb degil ki 4s nasil olsun. neyse konuya gelirsek telefonu degistirin bana kalirsa 8gblik modeli hic kullanmadim ama belki hafiza dusuklugunden kaynakli birsey de olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazda Hafıza yeterliliğinden kaynaklanan bir problem oldugunu düşünmüyorum . Boş alana baktığımda 6,970 gb boş angry birds başka bir şey yüklü değil 2 saat sonra mağazaya gidiyorum göstericem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kr0m0z0n

Cihazda Hafıza yeterliliğinden kaynaklanan bir problem oldugunu düşünmüyorum . Boş alana baktığımda 6,970 gb boş angry birds başka bir şey yüklü değil 2 saat sonra mağazaya gidiyorum göstericem...

oo 6gb boş yer olmasina ragmen yapiyorsa goturun.. hani bazen bende 1gb bos alan kaliyor 13 doluyor o zaman kasiyor az birsey dediginiz gibi
  • Takılamalar oluyr işte.. :S Mağazaya gittim adam aldı eline menüleri kurcaladı oyunları açtı bunda bir şey yok diyo.. :S ne saçma bi durum dikkatli şekildede farketmiyo bile.. :S

bu cihazda bir şey olsa bile garantiye göndeririz. daha sonra cihazın değişim kuponu çıktıgında yenisi teslim ederiz dedilerde.. :S Adam 20 günü bulur 30 günü bulur diyo dalga geçiyo.. geLde sinirlenme küfretme.. tövbe bismillah..

:S Telefonsuz ne yaparım :S evde 3230 bile yok kullanabileceğim.. Teleservice firmamsına vereyim telefonu orda bi incelesinler..

ARVATO TELESERVİCE ,APPLE ÜRÜNLERİNE BAKIYORMU ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kr0m0z0n

Takılamalar oluyr işte.. :S Mağazaya gittim adam aldı eline menüleri kurcaladı oyunları açtı bunda bir şey yok diyo.. :S ne saçma bi durum dikkatli şekildede farketmiyo bile.. :S

bu cihazda bir şey olsa bile garantiye göndeririz. daha sonra cihazın değişim kuponu çıktıgında yenisi teslim ederiz dedilerde.. :S Adam 20 günü bulur 30 günü bulur diyo dalga geçiyo.. geLde sinirlenme küfretme.. tövbe bismillah..

:S Telefonsuz ne yaparım :S evde 3230 bile yok kullanabileceğim.. Teleservice firmamsına vereyim telefonu orda bi incelesinler..

ARVATO TELESERVİCE ,APPLE ÜRÜNLERİNE BAKIYORMU ?

Sattınız mı cihazınızı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygulamalar çok olduğu için kasıolabilir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynx*

tamam belki 4s a5 islemciye sahip olabilir ama bana kalirsa a4te yeterli bir seviyede. arkadasimin 4s ini kullandim 3 gun ben 4 sahibiyim cok da oyle aham saham dedigim bir fark yok.. hani bir 3gs ile 4 farki kadar degil.bu arada herkesin 4s alabilcek gucu yok. arkadas iphone 4 almis 8gb almis dikkatinizi cekerse .. 16 gb degil ki 4s nasil olsun. neyse konuya gelirsek telefonu degistirin bana kalirsa 8gblik modeli hic kullanmadim ama belki hafiza dusuklugunden kaynakli birsey de olabilir

kardeşim azına sağlık süper konuştun
  • bende 4 kullandım bendede dediğiniz uygulamalarda takılmalar oluyordu anlık bu problem yüksek ihtimal 4 ün kullandığı işlemci ve ram iyle alakalı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.