alla alla bendekide MC603ZP ama factory unlock, hong kong cihazlarında sim kilitli varmı bilmiyorum ama o modellerin FU oldugunu biliyorum, bende aldıgımda 4.2.1'di 2 gün sonra 4.3.3 yapdım sorun yok kullanıyorum, karışık bi durum
Bende dedim arkadaşa bir yanlışlık olmasın bak DH de millet bana gülüyor honk kong cihazlar FU imiş dedim,eleman yemin billah ediyor.Neyse anlaşılamayan münferit bir olaysa konu kapansın.
quote:
Orijinalden alıntı: cihanyildiz
quote:
Orijinalden alıntı: apple_boy
hayaldi gerçek oldu
simkilitlileri simkilitsiz yaptık hayaldi gerçek oldu. a.p.
benim cihazda kendi kendine iphone 5 oldu......
Şöyle bir şarj adaptörü var buna uygun priz yok tabii ki... Uygun bir dişi priz bulup bağlantılı olarak kullanırsak cihaza bir zarar verir miyiz?
Evet arkadaş az önce aradı,sana yolladığımdan daha temiz bir iphone 4 32 GB aldım dedi.950 TL ye almış.Yukarda 1100 liraya gülen arkadaşa duyurulur.Cihazın fransadan alındığını söylemiş satan. MC 605 DK fransamıdır bilen varmı.
quote:
Orijinalden alıntı: PhantomX
1 yıl kullanılan telefonu, aaa sim kilidi yeni açıldı , hiç kullanmadık aslında diye satma numarası.
1100 TL ye 32 GB sattığına göre heralde 3-5 sağlam takla atmış ve tamir görmüştür o telefon.
Bugün 950 ye aldığı 32 gb telefonu Malı gözünle görmek kaydıyle 1100 e satıyor varmısın?
quote:
Orijinalden alıntı: casonowa03
Şöyle bir şarj adaptörü var buna uygun priz yok tabii ki... Uygun bir dişi priz bulup bağlantılı olarak kullanırsak cihaza bir zarar verir miyiz?
ingiliz türk çevirici alman lazım
quote:
Orijinalden alıntı: néophron ingiliz türk çevirici alman lazım
Teşekkür ederim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme