Şimdi Ara

İPHONE 4 KENDİ KENDİNE UNLOCK OLDU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • alla alla bendekide MC603ZP ama factory unlock, hong kong cihazlarında sim kilitli varmı bilmiyorum ama o modellerin FU oldugunu biliyorum, bende aldıgımda 4.2.1'di 2 gün sonra 4.3.3 yapdım sorun yok kullanıyorum, karışık bi durum
  • Bende dedim arkadaşa bir yanlışlık olmasın bak DH de millet bana gülüyor honk kong cihazlar FU imiş dedim,eleman yemin billah ediyor.Neyse anlaşılamayan münferit bir olaysa konu kapansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanyildiz

quote:

Orijinalden alıntı: apple_boy

hayaldi gerçek oldu

simkilitlileri simkilitsiz yaptık hayaldi gerçek oldu. a.p.

• benim cihazda kendi kendine iphone 5 oldu......
  •  İPHONE 4 KENDİ KENDİNE UNLOCK OLDU

Şöyle bir şarj adaptörü var buna uygun priz yok tabii ki... Uygun bir dişi priz bulup bağlantılı olarak kullanırsak cihaza bir zarar verir miyiz?
  • Evet arkadaş az önce aradı,sana yolladığımdan daha temiz bir iphone 4 32 GB aldım dedi.950 TL ye almış.Yukarda 1100 liraya gülen arkadaşa duyurulur.Cihazın fransadan alındığını söylemiş satan. MC 605 DK fransamıdır bilen varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

1 yıl kullanılan telefonu, aaa sim kilidi yeni açıldı , hiç kullanmadık aslında diye satma numarası.

1100 TL ye 32 GB sattığına göre heralde 3-5 sağlam takla atmış ve tamir görmüştür o telefon.

Bugün 950 ye aldığı 32 gb telefonu Malı gözünle görmek kaydıyle 1100 e satıyor varmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: casonowa03

İPHONE 4 KENDİ KENDİNE UNLOCK OLDU

Şöyle bir şarj adaptörü var buna uygun priz yok tabii ki... Uygun bir dişi priz bulup bağlantılı olarak kullanırsak cihaza bir zarar verir miyiz?

ingiliz türk çevirici alman lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: néophron
    ingiliz türk çevirici alman lazım

Teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.