Kesinlikle sennheiser mm50 ip öneriyorum. Kendimde kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: chaos24
Merhaba,
Bu kulaklık ile iphone4'te şarkı durdurma/geçme ve ses açıp kapama yapabiliyor muyuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: Mhzania
quote:
Orijinalden alıntı: chaos24
Merhaba,
Bu kulaklık ile iphone4'te şarkı durdurma/geçme ve ses açıp kapama yapabiliyor muyuz ?
Bende kullandım bir ara ama hatırladığım kadarıyla ses açma kapatma yoktu tek buton var ve sadece şarkıyı ileri alma geri alma, bir sonraki ve bir önceki şarkıya geçme, gelen aramaya cevap verme, özellikleri vardı sanırım ama mutlaka kesin bir bilgi çıkacaktır.
Bir aydır mm50 ip kullanıyorum. Beklediğim kaliteyi bulamadım. Ses kalitesinde bariz bir fark göremedim. Hatta orijinal apple kulaklıktan daha kötü. Diğer kulaklıklarda gelmeyen elektronik gürültü bunda duyuluyor. Hele hele bilgisayarımda hiç kullanamıyorum. Bilgisayarımda kısık ses ile birşeyler dinlediğimde bu gürültü gerçekten rahatsız ediyor. Ben müziğimi yüksek sesle dinlerim derseniz sorun yok.
Kulakiçi yapısı güzel bence. Ses izolasyonu da başarılı. O konularda sıkıntım yok.
burada bulunsun...orjinal apple kulak içi kulaklık...
sevgili kardeşim bir yanlışlık var herhaled. Daha önce kulak içi kulaklık kullandınız mı. Kulakiçi kulaklıkları diger normal kulaklıklar gibi takmıyorsunuz. İyice kulagınızın İÇİNE itmeniz lazim. ve dışardan hiçbir ses duymamanız lazım. Bir bakıma suyun içine dalmış gibi bir his. Siz eğer kulakiçi kulaklığı, kulağınızin iç kısmına tamamen yerleştirmediyseniz. çok kötü bir tiz sesi sinek vızıldaması gibi ses alırsınız.
Eğer kulakiçi kulaklık kullanmayı biliyorsanız, o zaman sizin kulaklığınız problemli demektir. Ben de ilk kullandığım zamanlarda alışamamıştım ve hiç ses gelmiyor bunun neresinden bas geliyor falan gibi yorumlar yapmıştım kendi kendime...
yaklaşık 4 yıldır Sennhesier CX300 kullanıyorum. Aynı kulaklık. Sadece MM50 ayni kulaklığın Iphone uyarlanmış halı. 4 yıldan bu yana hiç problem yaşamadım. Tüm telefonlarda bu kulaklığı kullandım. Hatta Iphone 2g de kullanmak için giris kısmını bile biraz traşlamıştım. LG de kulaklığı kullanmak için sterero bluetooth baglanti almıştım. Kısacası süper bir kulaklık. Iphone için müzik dinlemek için bir numaradır.
Bir yanlışlık olduğu kesin ama bu benim kulağımda mı yoksa kulaklıkta mı bilemiyeceğim. :) Kulakları değiştiremem, teknik servisteki elemanla da bozuk/bozuk değil iddialaşmasına girmek istemem. Kullanmaya devam. Yolda iken belli olmuyor zaten. Bendeki ürüne dayanarak oluşan fikrim: performans/kalite = 3/5.
v moda vibe II aldım waktiyle @sevindi42 arkadaşımdan...
aradığım kulakiçi olması, dahili mikrofonunun olması, sesi iyi iletmesi (bass/tiz)...
aldım mutluyum tawsiye ederim... ne üründen ne alışwerişten nede aldığımdan şu ana kadar pişmanlığım olmadı_!
saygılar.
2 sürücülü kulak içi apple marka almayı düşünüyom yazın kulaktan cıkmıyo mp3 calar. 50 -60 liraqya en iyi kendi defult kulaklığı alınır oda kulak içi deil. ; )
kesinlikle v-moda vibe 2 . istersen 1 ide alabilirsin. ikisinide dinledim vibe 1 biraz daha bass ağırlıklı gibi. ama vibe 2 de izolasyon sorunu yok. ve daha dengeli
cx300 den kat kat iyiler....
ben etymotic hf3 almak istiyorum.fakat sitesinde türkiye ye shipping yok.başka sitelerde 150 dolar civarı.burada çok pahalıdır tabi.bi siteden alsam sorunsuz gelirmi acaba? gümrükte falan takılırmı?
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
max fiyat 60 tl oldugu için creative ep630 oneriyorum
edit: üzerinde kontrol tusu yok
eminününde arkımdan sıfır aldım , fakat kullanmıyorum duruyo boşuna, isteyen olursa 25 tl ye verebilirim ( 15 kere kullanmamışımdır )
İlgilenirsen aşşağıda belirrttiğim linkler arasındada iphone ile ilgili aksesuarlar bulunmakta. Kolay gelsin.
konuyu açan arkadaş muhtemelen almıştır ama bende vibe II yi öneririm. cx300 düşünürken forumdakilerin tavsiyeleriyle vibe II aldım bugun. arkadasımda cx300 var ve bass konusunda vibe II nin daha iyi geldi bana.
Arkadaşlar kulaklık tavsiyesi yeterince yapılmış, bu tavsiye edilen kulaklıklarda müzik dinlerken mutlaka ama mutlaka birde şu uygulamayla müziklerinizi tekrar dinleyin bariz farkı sizde göreceksiniz. iPhone 4 ve CX-300 II ikilisini bu uygulamayla beraber kullanıyorum sonuç harika.. işte link...
Arkadaşlar kulaklık tavsiyesi yeterince yapılmış, bu tavsiye edilen kulaklıklarda müzik dinlerken mutlaka ama mutlaka birde şu uygulamayla müziklerinizi tekrar dinleyin bariz farkı sizde göreceksiniz. iPhone 4 ve CX-300 II ikilisini bu uygulamayla beraber kullanıyorum sonuç harika.. işte link...
Arkadaş şu olayını iphone için biraz anlatırmısınız? Nedir ne kadar fark eder, pek bilmediğim konular... Arkadaş şu olayını iphone için biraz anlatırmısınız? Nedir ne kadar fark eder, pek bilmediğim konular...
Sennheiser CX200-II biraz daha çıkabilirsen CX300-II
ihtiyaçlarını tam olarak karşılayacak ve ses kalitesinde seni tatmin edecek olan Sennheiser mm50i yi de tavsiye ederim. fakat bunlar 100 liradan biraz daha pahalı.
vay be başlık hortlamış. ben o zaman v-moda almıştım. sonra onu otobüste unuttum :D
şimdi ikinci el sony-mdr ex700 aldım onu kullanıyorum 3 aydır. biliyosunuz 60 liralık kulaklık bakıodm 2010da bu konuyu açtığımda, bu sony ikinci el 200 e aldım :d sıfırı 250pound civarı yanlış hatırlamıyosam (sallamış da olabilirim)
ikisi arasında dağlar var diyemem, daha sonra birkaç kulaklığı daha deneme fırsatım da oldu. müzik kulağım iyidir, müzikle uğraşıyorum zaten. yorumumu yapayım:
v-moda : çöp sony: 200 liraya değmedi bence. tamam sesi doğru veriyo fakat stüdyoda çalınıyormuşçasına da dinleyemedim ben. zaten bu biraz da göreceli.
mp3 dinliyorsanız 60 tl'den yukarı çok çıkmayın, anlamsız.. creative'in 60 liralık modelleri gayet iyiydi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme