Şimdi Ara

iphone 4 kullanım ve bekleme süresi aynı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
4.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar selamlar aynı dertten muzdarip oldugum icin yazıyorum. Benim telefonum 3gs.. 2 gün öncesine kadar hicbir sorunum yoktu. 2 gundur kullanım süresi ve bekleme suresi esit gidiyor. Cozum olarak arkadaslar restore edilmeli diye cevap vermişler. Ancak benim soyle bir sorunum var ben telefonu ABD den aldım ve sonradan unlock yapılmıs ve jailbrakeli bir cihaz. Satan kişi telefonumu itunes uzerinden upgrade edersem unlock ozelliğimi ve jailbreaki kaybedeceğimi soylemişti. Simdi restore olayı da itunes uzerinden yapılacagına gore yine boyle bir riskle karsı karsıyamıyım acaba. Bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılar.
  • Son zamanlarda hayırdır arkadaşlar herkeste aynı sorun var.. Bende de iPhone 4 var 2 gündür uğraşıyorum ama çözemedim :S Eskiden telefonu böyle bi durumda açıp kapatırdım olurdu.. Tam şarj yaptım,defalarca açıp kapattım; Home + Sleep tuşuna basılı tutup reset attım.. iTunes'u falan kapattım gene olmadı gene olmadı.. Tek çare restore mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 4 Ağustos 2011; 21:52:36 >
  • Valla arkadaşlar 3g ve Hücresel veri'yi açık bırakıp, Appstore'u Sınırlamalardan kapadım.. 5-10 dk öyle kaldı ve ne alaka bilmiyorum ama şuan oldu :) Sizde deneyin işe yarar belki..
  • bende de aynı sorun var 3gs 16 gb 4.33 naptımsa fuzelmedı restore etmek ıstemıyorum yokmu baska onerısı olan :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHAKALLLLL

Valla arkadaşlar 3g ve Hücresel veri'yi açık bırakıp, Appstore'u Sınırlamalardan kapadım.. 5-10 dk öyle kaldı ve ne alaka bilmiyorum ama şuan oldu :) Sizde deneyin işe yarar belki..

bendede var aynı sorun ve yazılan herşeyi denedim daha oncede olmuştu son kurduğum programı kaldırınca duzelmişti ondan oncede restore atıp düzeltmiştim fakat şimdi telefon 4.3.3 ve jb li restore atarsam 4.3.5 e gecicek sonra geri donmekte bır yıgın dertmiş 4.3.3 e forumda yazılanlara gore :S bir cozum buupta paylaşan olursa sevinirim denemek lazım herşeyi..

boyle bir yazı yazmıştım daha once ama bende bu arkadaş gibi yaptım düzeldi ilginc :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlhozkn

quote:

Valla arkadaşlar 3g ve Hücresel veri'yi açık bırakıp, Appstore'u Sınırlamalardan kapadım.. 5-10 dk öyle kaldı ve ne alaka bilmiyorum ama şuan oldu :) Sizde deneyin işe yarar belki..

bendede var aynı sorun ve yazılan herşeyi denedim daha oncede olmuştu son kurduğum programı kaldırınca duzelmişti ondan oncede restore atıp düzeltmiştim fakat şimdi telefon 4.3.3 ve jb li restore atarsam 4.3.5 e gecicek sonra geri donmekte bır yıgın dertmiş 4.3.3 e forumda yazılanlara gore :S bir cozum buupta paylaşan olursa sevinirim denemek lazım herşeyi..

boyle bir yazı yazmıştım daha once ama bende bu arkadaş gibi yaptım düzeldi ilginc :S

Appstore'u sınırlamalardan kapatınca mı oldu ? :) App'lerin updateleriyle alakalı bi sorun herhalde... 3g ve Hücresel veri açık olunca appstore'dan 20 mb ve üzeri veri indiremediği için updatelerin önceliğini yada gerekliliğini 2. plana falan atıyor olsa gerek,sınırlamalardan da appstore'u kapatıp biraz bekleyince düzeliyor.. Sonra tekrar açınca sorun olmuyor ;) Tabi benimki sadece varsayım, hatta şansa denk geldi.. Diğer çözümleri deneyip sonuç alamayan arkadaşlar birde böyle denesinler..

• quote:

Arkadasım aynı yöntemi uyguladım ve sorun cozuldu gozlerime inanamadım . Cok ama cok tesekkur ediyorum. Iste Türk yaratıcılıgı diye buna derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musates -- 10 Ağustos 2011; 16:57:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musates

quote:

Arkadasım aynı yöntemi uyguladım ve sorun cozuldu gozlerime inanamadım . Cok ama cok tesekkur ediyorum. Iste Türk yaratıcılıgı diye buna derim ben.

Rica ederim kardesim ise yaradiysa ne mutlu :)
  • yine başıma geldı ve restore falan bırsey yapmadım bu sorun sadece hucresel verı den kaynaklanıyor hucresel verı acık olacak bosu bosuna restore v.s seyler yapmayın 10 dk ıcınde duzelıyor.
  • aynı problem ipad'imde var... ancak sorun sadece kullanım ve bekleme sürelerinin aynı veya farklı gösterilmesi sorunu değil bence... bir çok kişi iphone'u hemen hemen her gün şarj ettiğinden, bu sorun iphone'da olduğunda farkedilmemiş olan bir şey olabilir, şöyle ki: normal şartlarda, bir şarjla ortalama 5-7 gün kullandığım ipad'in şarjı, bu sorun ortaya çıktığından bu yana, sık kullanmamama rağmen 3 günden uzun sürmemeye başladı... yani bir şeyler (bir uygulama vs.) cihazı sürekli kullandığından kullanım ve bekleme süreleri eşit görünüyor sanırsam...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.