Şimdi Ara

iphone 4 lock'ı kaldırma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.. Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. Benım iphone cihazım amerikadan aldıgım bir cihaz geveyle calısanlardan. ios 5 cıktıkdan sonra ben sürümünü güncelledim ve basebandı da . malesefki tahmin edeceginiz gibi telefon locked oldu ve suan calısmıyor. birkac yerde gördüğüm bazı değişik yöntemler olsada bir etki etmeyecegini tahmin ettim . ama şu günlerde bazıları bunu hallettiğini söyleyebliyor. bugun bir telefon görüşmesınde bir adam imei no ile telefonu acabilirim dedi. 265TL ye. factory unlock yapıyormuş. Burda birçok bilgili arkadaşlarımız var bana akıl verecek biri varmı acaba ? ne yapabilirim ?

• Aynı sorunu arkadaşım yaşamıştı, olmadı telefonu değiştirdi 1 hafta kadar önce araştırmadan yapma sakın, olmuyor diye biliyorum ama başkalarının fikirlerini de al.
  • simlocked se hangi operator olduguna bak AT&T kontrat süreleri dolanlar,müşteri hizmetleriyle görüşürüp telefonu açtırıyolar. Böyle paragöz adamlara paranızı kaptırmayın
  • Kontrat süresi dolmuş olsa bile açtırman için AT&T hattının numarasını ve sigorta numarasının son 4 hanesini istiyorlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.