Şimdi Ara

iPhone 4 mü 4S mi? Ya da ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bir kaç sorum olucak.Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.
    Aylardır (mayıstan beri) iPhone 5'i bekliyordum.Haziran ayında çıkarmayınca baya üzülmüştüm fakat olsun demiştim.Şimdi ise bildiğiniz gibi 4s çıktı.
    Telefonları kağıt üzerinde karşılaştırırken bekleme süresinin 4s 'de 200 saat olduğunu gördüm.Yani iPhone 4 'ten ve diğer iphone modellerinden 4 gün(100 saat) kısa.
    En çok bu benim dikkatimi çekti negatif yönü olarak.Fakat tabiki güzel yenilikleride var.Özellikle kamera ve hız açısından.Şimdi soruyorum . iphone 4s'yi almak mantıklı olur mu yoksa iPhone 4 mü alayim.Ya da eskiden 3gs kullanıp sonradan satmiş (kesinlikle beğenmediğimden değil , harçlık bitmişti :D ) nokia 5800 almiştim.5800 kötü değil ama iPhone yanında hiç kalır.Bu 5800 la idare edip ,seneye çıkıcak iPhone 5'imi bekleyeyim. Bir ihtimalde var ki 4s alıp seneye iPhone 5 çıkınca 4s'yi satip 5 almak.
    Hangisi daha mantıklı kararsız kaldım.Aslında 4s almak istiyorum ama 200 saat olayını kafama taktım.Belkide saçmaliyorum sonuçta 8 gün bekleme süresi.Zaten sürekli kullanınca günlük şarj ederim.Batarya açısından düşünüyorum.
    Bir de son olarak türkiye'ye gelince fiyatların en fazla 2000-2100 gibi olacağı söyleniyor.Doğru mudur? Yani 2000-2100 tamam ama öyle 2500-3000 dolaylarında alamayabilirim.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
    Bu arada sonradan ekleme yapıyorum çok özür dilerim ama bir soru daha sorcaktım unutmuşum.Birde iPHone 5 haziranda gelir diyorlar ne kadar doğrudur ? Teşekürler.

Edit:Bu arada şimdi farkettim.Yıllardır forumu takip etmeme rağmen ilk bu ilk konum-ilk mesajım olmuş.Utandım valla,foruma katkı sağlamamışım hiç. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxtugraxx2 -- 7 Ekim 2011; 23:51:18 >

• 40'a yakın gösterim 0 cevap :S Kimsenin fikri yok mu bu konuda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxtugraxx2

40'a yakın gösterim 0 cevap :S Kimsenin fikri yok mu bu konuda ?

Bu konunun 1 ay içinde en az 100 defa açıldığı gözönüne alındığında, herseferinde birşey yazılmamasına şaşırmamak lazım.

Ben uygun ana başlığa yönlendireyim. Maddi imkan varsa alın gitsin. Boşuna düşünmeye değmez.

http://resim.donanimhaber.com/m_48707874/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48707874
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.