Şimdi Ara

Iphone 4 mü Samsung galaxy s2 mi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
17.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gecen ay tum bu video ,karsilastirma ve yorumlara bakarak iphone 4 u mu verip sifir galaxy s2 aldim .Yaklasik 1 ay kullandim ve dogrudur donanim olarak iphone 4 den ustun ,kamera 8 mp islemci 1.2 vsvs ama 1 ay sonra iphonu aramaya basliyorsun ,bir kere en onemlisi kasa,s2 nin kasa saglam iphone 4 e gore ama elime alimda samsung cin mali gibi geliyor bana,surekli muzik dinleyen birisi olarakda iphone 4 teki ses kalitesini alamadim s2den ,ne kadar stabil densede ios un yerini tutamaz,soyle bir hata yapiyor bence android donanimi cok guclu yapiyor herseyi koyuyor ama gercek hizini ortaua cikaramiyor bemce donanim yerine sistem hizina onem verilmeli bakin o donanim ios da olsa makine ucar ,ios 800 mhz de bile cok hizli ve iphonda iken sarji 2 gunde bir sarj ederken galaxy s2 de gun sonunu zor goruyordum,kisacasi tum bu deneyimlerden sonra s2 mi verip ustune para verip iphone 4 aldim ve kararsiz olan arkadaslar gercekten kalite istiyorsaniz ,az olsun oz olsun,telefonun kasasini seklini seviyorsaniz .....iphone 4 sizin cihaziniz olmali

• Ben 3GS kullanıcısıyım.
    Sgs2, sgnote ile 4S arasında kaldım. Note'u taşıması sorun olmasa boyut itibariyle çok uygun bir telefon. Hem tablet, hemde telefon olması dolayısıyla. Ekran kalitesi netlik ve parlaklık açısından süper.
    Ancak 4S fotoğraf ve video'da şu ana kadar üretilmiş telefonların içinde en kaliteli ve net sonuçları veriyor.

Gsmarena'da karşılaştırmaları var orada daha da detaylı incelenebilir.
  • galaxy S2 diyorum. Ekran boyutu olması gerektiği gibi.
  • Gs2 bir cok sey olmasi gerektigi gibi hatta daha iyi. Tel tek elle zor konrrol ediliyor hatta edilemiyor. Bunu sadece ekrana baglamak mantikli degil kasa boyutuda kuculebilir ekran boyutuda ama problem boyut. Yani galaxy s2 de olmasi gerektigi gibi olmayan birsey varsa o da boyutdur. Onun disinda dedigim gibi olmasi gerekenden daha iyidir. Ekran cozunurlugune ragmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Optimizer

Gs2 bir cok sey olmasi gerektigi gibi hatta daha iyi. Tel tek elle zor konrrol ediliyor hatta edilemiyor. Bunu sadece ekrana baglamak mantikli degil kasa boyutuda kuculebilir ekran boyutuda ama problem boyut. Yani galaxy s2 de olmasi gerektigi gibi olmayan birsey varsa o da boyutdur. Onun disinda dedigim gibi olmasi gerekenden daha iyidir. Ekran cozunurlugune ragmen.

Elleri küçük olan biri olarak kolay kontrol ediliyor diyebilirim. Yalnız tutuş önemli İphone u tutarken 4 parmağımla kavrar iken s2 de serçe parmağı telefonun altına destek yapıp telefonu yatırmak gerekiyor..Galaxy note un nasıl tek elle tutulacağı hakkında en ufak bir fikrim yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: stealth213

quote:

Orijinalden alıntı: Optimizer

Gs2 bir cok sey olmasi gerektigi gibi hatta daha iyi. Tel tek elle zor konrrol ediliyor hatta edilemiyor. Bunu sadece ekrana baglamak mantikli degil kasa boyutuda kuculebilir ekran boyutuda ama problem boyut. Yani galaxy s2 de olmasi gerektigi gibi olmayan birsey varsa o da boyutdur. Onun disinda dedigim gibi olmasi gerekenden daha iyidir. Ekran cozunurlugune ragmen.

Elleri küçük olan biri olarak kolay kontrol ediliyor diyebilirim. Yalnız tutuş önemli İphone u tutarken 4 parmağımla kavrar iken s2 de serçe parmağı telefonun altına destek yapıp telefonu yatırmak gerekiyor..Galaxy note un nasıl tek elle tutulacağı hakkında en ufak bir fikrim yok..

Yukarıdaki testi şimdi tekrar yazıyorum. Bunu yapabiliyorsanız sıkıntı yok ve ellerinizde küçük değil bence. Şimdi Galaxy S2 bir telefon, tablet değil ve bir telefonun yolda yürürken yada haraketli durumlarda kullanılabilmesi gerekli. Dediğim gibi test sizin için başarılıysa problem yok doğru telefonu secmişsiniz.

quote:

Bence tek elle rahat kullanilmiyor. Alin size test telefonu tek elinize alin yere yatay degil dik olarak tutun. Bu konumdayken yukaridaki slide menuyu rahatlikla acip kapatabiliyorsaniz sikinti yok sgs2 sizin icin piyasadaki en iyi telefonlarda biri. Ama cogu insan -ki isyerimde 3 arkadasta var yani ben tek degilim- tek elle kullanmaya calisirken tel elde destekli durmuyor. Destekli saglam tutarsan parmaklarin yetismiyor.

Burada destekli dediğim sizin dediğiniz sırça parmağı alta koyma anlamında fakat deneyin bakalım yukarıdaki slide menuyu acmayı diyelim ki açtını hadi birde kapatın. Ok kapattınız da o zaman başparmağınıza bakalım biraz zorlandı herhalde. yok zorlanmadı mı o zaman sölenecek bişey yok süper telefon kullandım biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Optimizer -- 26 Aralık 2011; 17:57:31 >

• tamam ıphone marka olmuş ama parasını hak ediyor kullanmayan bilemez kim ne derse desin kullanmayan bilemez Diğer önemli bir durum ise cihazınınz 1-2 yıl içinde kaybedeceği değer. İphone hangi modeli olursa olsun hep tercih edilecek.ölüsü bile para edicek bir cihazdır. Ancak gs2 1 sene sonra aşırı değer kaybedicek bir cihazdır. Söyle düşünün 1 sene önce çıkan iphone 4 bugün bile aynı değerde hatta fazlasına satılıyor. 1800-2200 arası gidiyor. Tercih sizindir. Ben iphone 4 diyorum.
  • bence iphone
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanhelsing1

bence iphone

evet arkadaşlar 3 ay sonra kesin olarak kanıtlandı.. Iphone
  • anlamadığım bir konuyu açıklığa kavuşturmak için soruyorum:
    uzun zamandır iki şey kafamda çelişiyor:
    1. androidle ilgili çok fazla olumlu şey duydum, yüklendiği cihazı üstün kılıyor, kaçınılmaz, değerli, artık android var, cep telefonu alacaksan androidli olsun vs.
    2. iphone ve androidli bir telefon kıyaslamalarında ise iphone daha yetersiz işlemciye sahip olma durumlarında dahi yazılımı nedeniyle öne çıkıyor ya da yazılımı güçlü yanı olarak tanımlanıyor

1 ve 2 çelişmiyor mu? hani artık android gelmişti? android bir şeyin daha üstün olmasına neden olmuyor mu?

yoksa ben yanlış mı anlamışım? adnroid symbian işletim sistemine göre mi iyi sadece?
    teşekkürler.

(konu yeri tam tutmayabilir ama burayı buldum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceviz1

anlamadığım bir konuyu açıklığa kavuşturmak için soruyorum:
    uzun zamandır iki şey kafamda çelişiyor:
    1. androidle ilgili çok fazla olumlu şey duydum, yüklendiği cihazı üstün kılıyor, kaçınılmaz, değerli, artık android var, cep telefonu alacaksan androidli olsun vs.
    2. iphone ve androidli bir telefon kıyaslamalarında ise iphone daha yetersiz işlemciye sahip olma durumlarında dahi yazılımı nedeniyle öne çıkıyor ya da yazılımı güçlü yanı olarak tanımlanıyor

1 ve 2 çelişmiyor mu? hani artık android gelmişti? android bir şeyin daha üstün olmasına neden olmuyor mu?

yoksa ben yanlış mı anlamışım? adnroid symbian işletim sistemine göre mi iyi sadece?
    teşekkürler.

(konu yeri tam tutmayabilir ama burayı buldum)

Kardeş bu yazdıklarının hepsi teoride doğru.Pratikte sıralama şöyle: ios>android>symbian

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.