Istanbul Capitol ve Kanyon Timlerde hergun belirli sayida kontratsiz satis oluyor diye duymustum. Istanbuldaysaniz arayip yada gidip isim yazdirirsaniz size donerler.
maalesef istanbulda deilim. . tokattayım ama yakında ankaraya gideceğim. . ama orda da baya sormustum bir hafta önce herkes biz de bekliyoruz dyordu
quote:
Orijinalden alıntı: Canka1
Istanbul Capitol ve Kanyon Timlerde hergun belirli sayida kontratsiz satis oluyor diye duymustum. Istanbuldaysaniz arayip yada gidip isim yazdirirsaniz size donerler.
Ben bugun telefonla görüştüm capitol kanyon suadiye ile ellerinde yok gelceği hakkında da bilgi yok ...isim dahi almıyolar fazlasıyla isim var dediler. Bilmiyorum ayaklarına kadar gidipmi sormak lazım ama telefonda bu şekilde söylediler.
Kanyon ve Capitol timler Turkcellin kendi magazasi oldugu icin hergun az da olsa kontratsiz satildigi iphone stok durumuyla ilgili konu basliginda vurgulanmisti. Ayrica telefonla aradiklarinda cevap veren bile olmadigini da soylemislerdi, yuz yuze konusmak en iyisi ama hemen alacaginizi zannetmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: doctac60
dostum bu vodafonla nasıl oluyor peki?? ben de bi telefon almalıyım n8 olmuycak gibi mavisini beklerken iyice soğumaya başladım. iphone da beyaz istiyodum ama galiba o da baya sürecek. acaba türkiye içi resmi yollardan nasıl alabilirim?? bikaç vodafone a sordum ama olmadığını söylediler. .
quote:
Orijinalden alıntı: Mario Puzo
Vodafone'u denediniz mi ?
Iphone 4 şuan Türkiye'de,
TİM (Turkcell), Vodafone , Genpa vb. birkaç yerde resmi olarak satın alabilirsiniz. Fakat Stok konusu sıfır. Reklam yapmayı iyi biliyorlar. Ama iş telefonu satın almaya gelince fos.
Hocam, aradaki mesajları okumadım. Eğer açıkladılarsa tekrarlamış olurum. Ben birkaç söylenti duydum. Fakat kesin midir bilinmez.
Şuan Türkiye'ye Iphone gelmesinin durdurulduğunu, Apple'a ücretinin verilmediğini,
Şuan Dünya'da sadece 8 tane Beyaz Iphone 4 olduğunu , bunların sunum amacıyla üretildiğini,
ve Angelina Jolie'nin 18. çocuğa hamile olduğunu öğrendim.
Sonuçta bunlar söylenti . Yani inansanız bir faydası dokunmaz. İnanmasanız da. Benim fikrim , beklemeniz. Ben de alacaktım. Yaza kadar bekleyeceğim. Bu işin sağı solu belli olmaz. Her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Bir bakıyorum Iphone 5 diyorlar. Bir bakıyorum Ipad 2 . Tam istediğiniz cevabı verememiş olabilirim.Ama demek istediğim şu,
Bence bekleyin. Söylentilerle ümidinizi artırıp daha sonra hayal kırıklığına uğramayın.
zaten ayfon4 bulamıyorum. nokia n8 de işletim sistemi korkutuyo. sıfır bi t68i buldum. eski telefonumdu vaktiyle 650 tl vermiştim (8 yıl önce) onu alıp yaza kadar idare edecek gibiyim . . sonrasında da beyaz ayfon almayı planlıyorum. .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme