Şimdi Ara

iPhone 4 ölü pixel,toz vs gibi ekran sorunları .. !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
12.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scream0526

quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

Orijinalden alıntı: scream0526

arkadaşlar az önce farkettim kamerayı açtığmda ekranda böyle siyah dikine çizgi şerit gibi geçiyo ama dikkatli bakınca belli ve ışığa doğru tutunca daha belirgin oluyo sizde de böyle birşeyvar mı zaten varsa kamerayı açınca dikkatiniz çeker ????

Kamerayı denedim şimdi bende öyle bir sorun çıkmadı..Daha kimlerde ne gibi ekran sorunları çıkacak bakalım

Bende tek banamı denk geliyor böyle şeyler diyordum herkeste irili ufaklı sorunlar oluyormuş..Ekran çok güzel retina falan ama sorunsuz değil kesinlikle..

zaten direk farkederdin sırıtmasada belli oluo sürekli şerit geçio işte acaba bunun için götürsem mi ?

Garantiliyse cihazınız başvurun değişim için ancak ellerinde yeterli stok olmadığı için sizi bekleteceklerdir muhtemelen..

Birde yeni gelecek cihazda da bu sorun olmasada başka bir sorun olacaktır onuda göz önüne alınız..Belki daha sinir bozucu bir ölü pixel yada sarımtrak bir ekranla karşılacaksınız..Zor durum hakikaten..

Eski 3g cihazımı 2 kere ölü pixel yüzünden garantiye yolladım , o zamanlar tamiri olmuyordu ve sıfır cihazla değiştiriyorlardı ürünleri..Her gelen bir öncekini aratmıştı maalesef

• Bir arkadaşımın yurtdışından satın almış olduğu iphone4ü kurcalama şansı yakaladım..Bu cihazında ekranında çok parlak ışıkda daha çok belli olan siyah noktacıklar dikkatimi çekti..Ben gösterene kadar arkadaşın dikkatini dahi çekmemişti,ekranın üstünde sanıyormuş o noktaları biraz moral bozukluğu oldu onda da

Sizlerin cihazlarında varmı başka böyle ekran sorunları acaba ? Tamamen sorunsuz ekran yokmu bunlarda (:
  • Servis No
    IMEI 012*********4

Telefon iPhone IPhone 4 16 GB Black

Teknik servis kayıt tarihi 05/10/2010

Garanti Durumu Garantili

Şube Teknik Servis ( Etiler ) - Merkez

Arıza Açıklaması LCD NIN ALTINDA 2 TOZ MEVCUT,
    Arıza Tanımları Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI
    Iç-Dis IMEI Kontrol Edildi
    Hafif Çizikler Var

Durum Cihazinizin durumu güncellenmektedir, lütfen kisa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

Tamir Detayı Cihaz Degistirildi

Son işlem tarihi 13/10/2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 13 Ekim 2010; 20:25:44 >
  • Ekranın ortasında ölü piksel var
  • iphone 4 lerde ekran içine toz kaçacağını sanmam sonuçta ön cam ile ekran yapışık... omnia II'de görücektiniz siz o tozları temizletiyordum 2 hafta sonra gene toz..birde ofis ortamındayız servisle gidiyoz geliyoz falan nerden geliyor bu toz anlamadım..
  • jailbreakme ile jb yaparken telefonun ekran ışığında bir titreme oldu. sonrada ekran ışığı tamamen gitti. simdi gün ışığında bakıldığında arkada ekran görüntüleri seçilebiliyor ama akran ışı tamamen kapalı ses titreşim ve diğer tüm özellikler çalışıyor. tel yurt dışıydı. acaba yazılımsal bir sorun mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Servis No
    IMEI 012*********4

Telefon iPhone IPhone 4 16 GB Black

Teknik servis kayıt tarihi 05/10/2010

Garanti Durumu Garantili

Şube Teknik Servis ( Etiler ) - Merkez

Arıza Açıklaması LCD NIN ALTINDA 2 TOZ MEVCUT,
    Arıza Tanımları Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI
    Iç-Dis IMEI Kontrol Edildi
    Hafif Çizikler Var

Durum Cihazinizin durumu güncellenmektedir, lütfen kisa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

Tamir Detayı Cihaz Degistirildi

Son işlem tarihi 13/10/2010

Oha cihazımı değiştirdiler ??
  • len olm dillendirmeyin şu konuyu 2 güne kalmaz başlarlar pixelgate, dustgate offff.... daralıyoruuummm
  • Toz için bende yollayacağım garantiye cihazı..Çok ufak ancak sonuçta 2000lira civarı para verdik bu cihazlara ve benım gözümde kusursuz olmalı o fiyatı haketmesi için..

Ancak ben bekleme taraftarıyım..Hem ellerinde yeterli stok yok genpanın sıfır değişim için hemde belki bir revizyona gider cihazlar diye 1 2 ay bekleyip öyle atacağım garantiye..Garantiye atacaklar dikkat etsinler ama çünkü tamamen sabır işi bu..30 işgünü demek 40güne yakın bir süreç ediyor,kolay değil iphonesuz 40gün bu kadar gün beklemeyi göze alamayanda değişmez,yurtdışından alan arkadaşlar gibi kaderlerine razı kullanırlar

• Evet arkadaşlar cihazı değiştirdiler.
    İşlem 1 hafta sürdü, ellerinde stok var , değişim kararı çıkar çıkmaz aynı gün değişimi oldu, 2 ay sonra sizin hatanız yüzünden kaçmış demesinler o tozu?
    Ben 1 haftalık cihazda nasıl toz olur diye serzenişte bulundum, işlemler o şekilde hızlandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Evet arkadaşlar cihazı değiştirdiler.
    İşlem 1 hafta sürdü, ellerinde stok var , değişim kararı çıkar çıkmaz aynı gün değişimi oldu, 2 ay sonra sizin hatanız yüzünden kaçmış demesinler o tozu?
    Ben 1 haftalık cihazda nasıl toz olur diye serzenişte bulundum, işlemler o şekilde hızlandı.

Hocam gelen cihazda ölü pixel,toz,sıkışmış pixel tarzı birşey olup olmadığını belirtirseniz çok memnun oluruz..

Ufacık toz için gönderip ölü pixelli bir cihazla karşılaşmakda var sonunda..Sorunsuz cihaz bulana kadar değiştirmeye kalksak hem bizim için hemde ganpa için çok zorlu olur..

• Bende bu ekran titizliliğimden dolayı 3g yide 4 üde amerikadan aldım tr den iphone alan bütün arkadaşlarımda ekran sorunu çıkıyor ne hikmetse ölü pixel ışık sızması vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canberx -- 14 Ekim 2010; 13:42:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberx

Bende bu ekran titizliliğimden dolayı 3g yide 4 üde amerikadan aldım tr den iphone alan bütün arkadaşlarımda ekran sorunu çıkıyor ne hikmetse ölü pixel ışık sızması vs...

En azından garantili alıyoruz en ufak kusurda değiştiriyoruz..Sizde çıksa bir sorun ne yapacaksınız acaba sürekli yurtdışına çıkan biri değilseniz ?

Öyle bir yazmışsınızki sanki bu sorunlar tek Trde satılan cihazlarda oluyor..Yukarıya doğru okursanız yurtdışından alan arkadaşlarda da ekran sorunu olduğunu görürsünüz ayrıca yurtdışı forumlarda da çok sık rastlanan konular bunlar..
  • arkadaşlar telefonum alcak mesafeden 3 kere yere dustu düz zemine ama telefonun ekranının saginda igne ucu kadar ufak nokta var cizikte deil ne alaka anlamadım
  • Benimde telefonumda alttaki dugmenin etrafinda ve ust siyah kisimda toz var ama garantiye gondersemmi gondermesemmi kararsiz kaldim telefonumdan memnunum hic bi sorunu yok gecen farkettim tozlari biraz midem bulandi ama ole bakinca gorulebilcek cinsten degil bide siyah kisimlarda var ekranda yok toz
  • beyler hasta mısınız boşverin bunları. malın kölesi olmayın. mal size hizmet edecek siz ona değil. bir ömür kullanmayacaksınız ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueMartini7 -- 26 Kasım 2010; 23:56:38 >
  • arkadaslar bende de var ayni durum ekranda siyah bi nokta cikti napacagimi sasirdim alali daha bir hafta olmadi.
  • Yarın telefonum serviste işleme giriyor.

Bakalım ne kadar sürede netice alacağım?
  • Tamamen katılıyorum eğer çok üstüne düşerseniz inanın başına dahada kötü şeyler gelebilir bende çok düşüyodum üstüne sürekli yere düşüyor çiziliyor zarar geliyordu şimdi umursamıyorum hiçbirşey olmuyor..

quote:

Orijinalden alıntı: BlueMartini7

beyler hasta mısınız boşverin bunları. malın kölesi olmayın. mal size hizmet edecek siz ona değil. bir ömür kullanmayacaksınız ya
  • Ölü pixsel durumu ciddi bir durumdur.malın kölesi olmak demeyelim bunada,sonuçta sürekli kullandığın ve göz önünde olan bir eşyanın kusursuzluğu olarak nitelendirelim.Kenarda çizik olsun ama ekranda ölü pixsel işin rengini değiştirir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.