Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim Ben şimdi 5.1.1'e dönmeyi düşünüyorum telefonda 7.0.6 var eğer 5.1.1 sürümüne dönersem 7.0.6 sürümüne nasıl geri dönebilirim ? yedek mi almalıyım şimdiden Teşekkürler.
  • Walla ben ios5. 6 butun hepsini indirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • papadoc. kullanıcısına yanıt
    sağolasın hocam. Facebook 5.1.1 de akıyor sorun yok
  • [Z3R0] kullanıcısına yanıt
    5.1.1 e dönünce 7.0.6 ya dönmek istemeyeceksin. He illa dönmek istersen ipsw indirip restore etmen gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audaxviator.

sağolasın hocam. Facebook 5.1.1 de akıyor sorun yok

5.1.1 e donenem 8 gb iphone şimdi işleme geçiyorum burdamısınız5.1.1 e donenem 8 gb iphone şimdi işleme geçiyorum burdamısınız
  • 3DMystic kullanıcısına yanıt
    ilk olarak 5.1.1 2010 işletim sistemi değildir iphone 4 ve s2 aynı dönemde piyasa çıktı göster bakalım hala adam akıllı çalışan bir s2 bana şuan 5.1.1 ile iphone 4 akıyor
  • Yok hadi diyelim 7.1 çıktı iyi düzeye geldi ve ben pek jailbreak isteyen birisi değilim ve telefon kapanır sıkıntı olmasını istemediğim için soruyorum. Yani telefonu yedeklememe gerek yok ? sadece 7.1 çıkınca ipsw indirip en son iTunes sürümü ile telefonu en son sürüme güncelleyebilirim ?
  • [Z3R0] kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam.
  • 4s ??

• Audaxviator. kullanıcısına yanıt
    Bir ara silinsin diye gördüm başlığı ve üzüldüm. Çünkü zamanında bizler shsh kayıtlarını alıp rahat etsek de bizler gibi shsh kayıtları olmayan ve iOS 7'den 6'ya dönmek isteyen o kadar çok iPhone 4 kullanıcısı var ki anlatamam. Bu yöntemle tethered de olsa dönebilmeyi göze alan pek çok kişi var.

Görüyorum ki olay tatlıya bağlanmış. Doğru olanı yaptın hocam. Pireye kızıp yorgan yakmaya gerek yok. 1-2 densizin çıkmadığı 1 tane konu yoktur forumda. Yav he he deyip geçeceksin, muhattap olmayacaksın; küsmeyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 9 Mart 2014; 23:53:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhangutan

valla her türlüsünü yaptım o kadar diyim.16gblık olan ipsw bile indiriyordum belki ise yarar diye,yarıda kesildi download...

Hocam benim tavsiyem birde başka PC'de dene.
    Belki senin PC'de yazılımsal bi sorun olabilir.
  • Hocam işlemleri tamamladım kilitledim bekliyorum bakalım ne olacak gelişmelerden haber veririm işlem olumlu geçerse kapanmassa bu konuyu başka bi forumda paylaşabilirmiyim izniniz olursa ?

edit: bu arada tweak felan yukleyebiliriz demi sıkıntı yok ? ios 7 guncellemesi gelicekte softwareupdatekiller yuklicem sakıncası warmı

editinde editi: ayarlarda yazılım guncelleme penceresi yok yani ios 7 gelip kendiliginden inmicek :D :D suanda bi sıkıntı yok kilit ekranıyla ilgili eyw sagolun birazdan ss atıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papadoc. -- 10 Mart 2014; 0:06:32 >
  • Ula telefondan nefret ediyodum satacaktim rasgele karsima cikti iyikide cikmis telefon ucak olu ucak ios5 candir cannnnnnnn

• Beyler telefoncularda ios 7 yüklü i4 550 ios 6 yada 5 yükşü i4 750ye satılıyor
    Bu arada emeği geçen herkesin ellerina sağlık bende 3Gste 5.1.1 yada 4.3e dönmeyi denieceğim sonuçları dize söylerim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimotech -- 10 Mart 2014; 0:10:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler teşekkür ederim. Dediklerinizi harfiyen yaptım sonuç başarılı herhangi bir sıkıntı yok emeği geçen herkesin ellerine sağlık
  • Audaxviator. kullanıcısına yanıt
    Hocam redsnow linkini kontrol eder misin bir türlü indiremedim internettende bulamadım

bu arada çözüm için allah razı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duzeni -- 10 Mart 2014; 0:23:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audaxviator.

İphone 4 için en stabil hızlı ios sürümü 5.1.1 dir

Hocam eline,bileğine ve yüreğine sağlık yarın deniyeceğim İp4'ümde.
    Yapan arkadaşlardan bir SS videosu alsak herşey daha sorunsuz olucak diye düşünüyorum ben. Emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler umarım bende geçerim 5.1.1'e
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzeni

Hocam redsnow linkini kontrol eder misin bir türlü indiremedim internettende bulamadım

bu arada çözüm için allah razı olsun

dns degistirip denedinizmi hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ireb7 linki çalışmıyor arkadaşlar ?
  • İphone4 öldu diyene kafa atarim efsane geri dondu

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.